Curaprox nastavki Prime Refill 08 Pink (0,8 - 3,2 mm), 5 kosov, roza

Ocena: 4,9 17 ocen Znamka: Curaprox Naša številka: 1110046

Curaprox nastavki Prime Refill 08 Pink (0,8 - 3,2 mm), 5 kosov, roza

Medzobne ščetke so primerne za popolno čiščenje medzobnih prostorov. Serija „Prime“ je primerna za 95% uporabnikov. Vse vrste naših medzobnih ščetk so združljive z vsemi nastavki CURAPROX medzobnih držal. Komplet vsebuje 5 kosov medzobnih ščetk. Celoten opis

6.1
4.9 17

7,80 € Vključno z DDV
6,10 €
-21%

Naša številka: 1110046

Predstavitev

Opis artikla

Curaprox Prime Refill 08 Pink

  • Medzobne ščetke so primerne za čiščenje medzobnih prostorov velikost od 0,8 – 3,2 mm.

-- Medzobne ščetke s tankim žičnim jedrom in gostimi ščetinami so ključnega pomena za uspešno zdravo nego medzobnih prostorov.

  • Pri odraslih se najpogosteje pojavi zobni karies v medzobnih prostorih, kajti tudi najboljša zobna ščetka na težje dosegljivih področjih ne odstrani zobnih oblog popolnoma.
  • Zobozdravniki in strokovnjaki za ustno higieno vsak dan priporočajo uporabo dodatnih čistilnih sredstev, kot so medzobne ščetke, zobne nitke ali zobotrebce.
  • Curaprox medzobne ščetke je primerno pazljivo uvesti v medzobni prostor in v vdolbino nežno pritiskati ter ne pretiravati okrog osi, ampak povsem nežno premikati ščetko naprej in nazaj.
  • Glavna prednost medzobnih ščetk CURAPROX so mehke ščetine s sposobnostjo, da zapolnijo celoto medzobnih prostorov, s čimer se zagotovijo primerno čiščenje.
  • Pakiranje vsebuje 5 kosov.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta zobne krtačke medzobna ščetka
Primerno za Za oba spola