Refectocil Refectocil in obrvi Refectocil 15 ml (Odtenek 2.0 modročerná )
2x

Refectocil in obrvi Refectocil 15 ml

6,80 €

Obarvajte trepalnice in obrvi do želenega odtenka. Vsaka epruveta vsebuje 15 ml barve. Za enkratno uporabo je potrebno 2 cm barve in približno 10 kapljic 3% oksidanta, da aktivirate barvo, ki jo na primer vmešate v Refectocil z Refectocilom. Oksidant ni del barve za trepalnice.

Partner: Vivantis
Refectocil Oksidativna krema 3% 10vol. 100 ml
1x

Refectocil Oksidativna krema 3% 10vol. 100 ml

5,70 €
5,10 €

Stabiliziran kremast oksidant, posebej razvit za obrvi in trepalnice RefectoCil, ki olajša nanos kremne barvne konsistence in zagotavlja popolne barvne rezultate. Samo za profesionalno uporabo. .

Partner: Vivantis
Refectocil Barva trepalnic in obrvi Sensitiv e 15 ml (Odtenek Středně hnědá)

Refectocil Barva trepalnic in obrvi Sensitiv e 15 ml

7,30 €

RefectoCil Sensitiv e Gel Gel končno ponuja popolno storitev barvanja trepalnic in obrvi za zelo občutljive oči in kožo. RefectoCil Senstive se nanese sam, po približno 3–5 minutah ga odstranimo s suhim brisom in ga drgnemo z gelom Developer (približno 2 minuti).

Partner: Vivantis
Refectocil Mini starter set

Refectocil Mini starter set

20,60 €

Začetni set vključuje: Refectocil in obrvi 15 ml (modro-črna in rjava) Oksidacija 3% tekočina 100 ml Profesionalne silikonske blazinice za trepalnice (SiliconePads) 2 kos Plastična posoda .

Partner: Vivantis
Refectocil Nabor orodij Browista

Refectocil Nabor orodij Browista

14,70 €

Komplet aplikacij je idealno orodje za elegantno in hitro nanašanje barv. Vsebuje 2 dvojni ščetki, dolgi 160 mm, na drugi strani opremljeni z inovativno gumijasto spiralo za česanje trepalnic in obrvi. Širši čopič je primeren za nanašanje barve na trepalnice, manjši pa za natančno barvanje obrvi.

Partner: Vivantis