Refectocil Refectocil in obrvi Refectocil 15 ml (Odtenek 2.0 modročerná )
2x

Refectocil in obrvi Refectocil 15 ml

8 Kč

Obarvajte trepalnice in obrvi do želenega odtenka. Vsaka epruveta vsebuje 15 ml barve. Za enkratno uporabo je potrebno 2 cm barve in približno 10 kapljic 3% oksidanta, da aktivirate barvo, ki jo na primer vmešate v Refectocil z Refectocilom. Oksidant ni del barve za trepalnice.

Partner: Vivantis
Refectocil Salin e Solution fiziološka raztopina (Odtenek 150 ml )

Refectocil Salin e Solution fiziološka raztopina

5 Kč
5 Kč

Fiziološka raztopina za popolno, hitro in nežno odstranjevanje vseh mastnih nečistoč pred nanosom trajnih trepalnic in obarvanja trepalnic in obrvi. Po nanosu običajnega sredstva za odstranjevanje oči ostanki olja običajno ostanejo na zgornji veki.

Partner: Vivantis
Refectocil Oksidativna krema 3% 10vol. 100 ml
1x

Refectocil Oksidativna krema 3% 10vol. 100 ml

6 Kč
5 Kč

Stabiliziran kremast oksidant, posebej razvit za obrvi in trepalnice RefectoCil, ki olajša nanos kremne barvne konsistence in zagotavlja popolne barvne rezultate. Samo za profesionalno uporabo. .

Partner: Vivantis
Refectocil Barva trepalnic in obrvi Sensitiv e 15 ml (Odtenek Středně hnědá)

Refectocil Barva trepalnic in obrvi Sensitiv e 15 ml

9 Kč

RefectoCil Sensitiv e Gel Gel končno ponuja popolno storitev barvanja trepalnic in obrvi za zelo občutljive oči in kožo. RefectoCil Senstive se nanese sam, po približno 3–5 minutah ga odstranimo s suhim brisom in ga drgnemo z gelom Developer (približno 2 minuti).

Partner: Vivantis
Refectocil Ročne palete Browista 2 kos

Refectocil Ročne palete Browista 2 kos

11 Kč
9 Kč

Nove praktične palete za hkratno mešanje barve na trepalnicah in obrvi, ki vam omogočajo proste roke pri barvanju. Preprosto nataknite paleto na hrbet roke ali prsta in lahko začnete.

Partner: Vivantis