REAbags potovalna torba Cities, 32 l, črna
22,90 €

16,70 €

Potovalna torba Cities ima glavni prostor, dva stranska in en sprednji žep. Ročaji imajo velcro sponko, ki se uporablja za udobno nošenje. Vsebuje tudi nastavljive naramnice.


REAbags potovalni kovček Cities Western Gear
39,96 €

Zadnji kos!

Ročna prtljaga, ki je cenovno dostopna za vsakogar. Poleg tega je opremljena s kakovostnimi linijskimi **kolesi s kovinskim ležajem **, z izjemno lahko konstrukcijo, ki je izdelana iz 600D poliestra, ki je odporen na udarce.


REAbags torba za prenosni računalnik/notebook Aerolite LB17
51,90 €

44,20 €

Zadnji kos!

Črna torba za notebook iz kolekcije Aerolite Business je razdeljena na dve glavni področji in ponuja možnost zapiranja na zadrgo. Polovica torbe je še posebej dodatno oblazinjena in se uporablja za shranjevanje prenosnika, druga polovica pa služi shranjevanju dokumentov. Na sprednji strani torbe boste našli žep z organizatorjem, predeli za pisala, vizitke in druge manjše predmete. Torba ima tudi nastavljiv in odstranljiv trak, ki je namenjen nošenju čez ramo.


REAbags potovalni kovček Aerolite T-202/1-S
91,90 €

81,20 €

Priročen kovček Aerolite lahko zaradi svoje velikosti vzamete s seboj na letalo številnih letalskih družb. Kovček ima prostornino 35 l in je zavarovan s kodnim zaklepanjem, opremljen z 2 kolesoma in s teleskopskim ročajem. Zunanja stran ima dva žepa z zadrgo, od katerih je eden namenjen za vložitev prenosnega računalnika. Idealna izbira za vsako poslovno potovanje!


REAbags Potovalni kovček Aerolite T-9378/3-S
76,90 €

68,70 €

Majhen kovček Aerolite s prostornino 33 l se lahko zaradi svoje velikosti uporabi tudi kot osebno prtljago. Kovček je zavarovan s ključavnico na kodo, opremljen s štirimi dvojnimi kolesi in teleskopskim ročajem. Na zunanji strani ima 2 žepa, ki omogočata organizacijo manjših stvari.


REAbags potovalni kovček B.HPPY S
101,90 €

93,90 €

Potovalni kovček, ki vas bo že s pogledom nanj spomnil na mirni oddih, to je B.HPPY! Resnično izvirni model bo zaradi odpornega materiala z vami na vsakem potovanju.


REAbags potovalni kovček prenosnik/notebook Aerolite WLB31
76,90 €

66,40 €

Majhna ročna prtljaga Aerolite je izjemna na službenih potovanjih. Kovček je opremljen s podloženim žepom za prenosni računalnik ** in organizatorjem za pisalne dodatke, vizitke in preostale podrobnosti. Ima tudi je teleskopski ročaj, kolesa in **predel, ki omogoča zaklepanje.


REAbags potovalni kovček za prenosni računalnik/notebook Aerolite WLB41
93,90 €

81,60 €

Majhen ročni potovalni kovček Aerolite je idealen sopotnik na službenih potovanjih. Ima oblazinjen predel za prenosni računalnik in glavni predal za osebne stvari s prostornino 36 l. Na sprednji strani torbe najdete žep z zadrgo ter organizatorjem za pisala in vizitke.


REAbags ženska torbica JAZZI 3155
17,90 €

15,60 €

Platnena ženska torbica s prostornino 31 l je izdelana iz visoko kakovostnega platna in je podložen znotraj celotne površine. Torba je v skladu z dimenzijami ročni prtljagi in je tako idealna za na plažo, bazen ali za manjše nakupe.


REAbags potovalni kovček B.HPPY Home Sweet Pineapple, S
85,90 €

76,70 €

Svetlo rumen kovček z veselim ananasovim motivom ponuja prostornino 33 l,izdelan je iz odporne ABS plastike in je opremljen z dvema vrtljivima kolesoma,zložljivo ročico in zaščitno ključavnico. Notranjost kovčka lahko razdelite s pomočjo tekstilnih pregrad na zadrgo, ki z elastičnimi trakovi omogočajo zaščito vsebine.


REAbags potovalni kovček B.HPPY Two In A Melon, L
109,90 €

99,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Velik kovček B.HPPY s pisanim poletnim vzorcem ter prostorno notranjostjo s prostornino 91 l. Izdelan je iz trdne, a trpežne ABS plastike in je na voljo s štirimi vrtljivimi kolesi, zložljivo ročico in ključavnico na kodo. Notranjost kovčka lahko razdelite s pomočjo tekstilnih pregrad na zadrgo, ki z elastičnimi trakovi omogočajo zaščito vsebine.


REAbags Potovalni kovček B.HPPY Two In A Melon, S
85,90 €

76,90 €

Priročen kovček z veselim poletnim dizajnom ima prostornino 33 l, je izdelan iz odporne ABS plastike, opremljen z dvema koleščkoma, zložljivo ročico in ključavnico na kodo. Notranjost kovčka lahko razdelite s pomočjo tekstilnih pregrad na zadrgo, ki z elastičnimi trakovi omogočajo zaščito vsebine.


REAbags ženska torbica JAZZI 3151
17,90 €

15,70 €

Ženska torba zbirka Jazzi nudi volumen 31 l in je izdelana iz visoko kakovostne tkanine. Torba je v skladu z dimenzijami ročne prtljage in je idealen spremljevalec za na plažo, bazen ali pri manjših nakupih.