REAbags potovalni kovček Cities Western Gear
39,96 €

Zadnji kos!

Ročna prtljaga, ki je cenovno dostopna za vsakogar. Poleg tega je opremljena s kakovostnimi linijskimi **kolesi s kovinskim ležajem **, z izjemno lahko konstrukcijo, ki je izdelana iz 600D poliestra, ki je odporen na udarce.


REAbags torba za prenosni računalnik/notebook Aerolite LB17
51,90 €

43,90 €

Črna torba za notebook iz kolekcije Aerolite Business je razdeljena na dve glavni področji in ponuja možnost zapiranja na zadrgo. Polovica torbe je še posebej dodatno oblazinjena in se uporablja za shranjevanje prenosnika, druga polovica pa služi shranjevanju dokumentov. Na sprednji strani torbe boste našli žep z organizatorjem, predeli za pisala, vizitke in druge manjše predmete. Torba ima tudi nastavljiv in odstranljiv trak, ki je namenjen nošenju čez ramo.


REAbags ženska torbica JAZZI 3155
17,90 €

15,70 €

Platnena ženska torbica s prostornino 31 l je izdelana iz visoko kakovostnega platna in je podložen znotraj celotne površine. Torba je v skladu z dimenzijami ročni prtljagi in je tako idealna za na plažo, bazen ali za manjše nakupe.


REAbags potovalna torba Cities, 32 l, črna
22,90 €

16,40 €

Potovalna torba Cities ima glavni prostor, dva stranska in en sprednji žep. Ročaji imajo velcro sponko, ki se uporablja za udobno nošenje. Vsebuje tudi nastavljive naramnice.


REAbags potovalni kovček Aerolite T-202/1-S
91,90 €

81,60 €

Priročen kovček Aerolite lahko zaradi svoje velikosti vzamete s seboj na letalo številnih letalskih družb. Kovček ima prostornino 35 l in je zavarovan s kodnim zaklepanjem, opremljen z 2 kolesoma in s teleskopskim ročajem. Zunanja stran ima dva žepa z zadrgo, od katerih je eden namenjen za vložitev prenosnega računalnika. Idealna izbira za vsako poslovno potovanje!


REAbags Potovalni kovček Aerolite T-9378/3-S
76,90 €

69 €

Majhen kovček Aerolite s prostornino 33 l se lahko zaradi svoje velikosti uporabi tudi kot osebno prtljago. Kovček je zavarovan s ključavnico na kodo, opremljen s štirimi dvojnimi kolesi in teleskopskim ročajem. Na zunanji strani ima 2 žepa, ki omogočata organizacijo manjših stvari.


REAbags potovalni kovček B.HPPY S
101,90 €

93,90 €

Potovalni kovček, ki vas bo že s pogledom nanj spomnil na mirni oddih, to je B.HPPY! Resnično izvirni model bo zaradi odpornega materiala z vami na vsakem potovanju.


REAbags potovalni kovček B.HPPY Two In A Melon, L
109,90 €

98,30 €

Velik kovček B.HPPY s pisanim poletnim vzorcem ter prostorno notranjostjo s prostornino 91 l. Izdelan je iz trdne, a trpežne ABS plastike in je na voljo s štirimi vrtljivimi kolesi, zložljivo ročico in ključavnico na kodo. Notranjost kovčka lahko razdelite s pomočjo tekstilnih pregrad na zadrgo, ki z elastičnimi trakovi omogočajo zaščito vsebine.


REAbags Potovalni kovček B.HPPY Two In A Melon, S
85,90 €

76,20 €

Priročen kovček z veselim poletnim dizajnom ima prostornino 33 l, je izdelan iz odporne ABS plastike, opremljen z dvema koleščkoma, zložljivo ročico in ključavnico na kodo. Notranjost kovčka lahko razdelite s pomočjo tekstilnih pregrad na zadrgo, ki z elastičnimi trakovi omogočajo zaščito vsebine.


REAbags potovalni kovček prenosnik/notebook Aerolite WLB31
76,90 €

66,70 €

Majhna ročna prtljaga Aerolite je izjemna na službenih potovanjih. Kovček je opremljen s podloženim žepom za prenosni računalnik ** in organizatorjem za pisalne dodatke, vizitke in preostale podrobnosti. Ima tudi je teleskopski ročaj, kolesa in **predel, ki omogoča zaklepanje.


REAbags komplet kovčkov Aerolite T 9378/3
265,90 €

246,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Komplet črnih kovčkov Aerolite vam bo pomagal, da boste na dopust s seboj vzeli vse reči za vašo celotno družino! Velika kovčka ponujata prostornino 80 in 125 l, majhen kovček prostornino 33 l in se lahko uporablja tudi kot ročna prtljaga. Vsi kovčki so opremljeni s štirimi dvojnimi kolesi, teleskopskim ročajem in kodno ključavnico.


REAbags komplet potovalnih kovčkov B.HPPY Go Flamingo
279,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Set turkiznih kovčkom iz poletne kolekcije B.HPPY sestavlja komplet treh kovčkov različnih velikosti. Kovček za ročno prtljago s prostornino 33 l lahko uporabite za kratka ali poslovna potovanja, skupaj s kovčkoma s prostornino 60 in 91 l, bo kot nalašč praktičen tudi za dopust vaše celotne vaše družine.


REAbags potovalna torba Jazzi 2164
25,90 €

23,30 €

Potovalna torba z dodelanim vzorcem iz kolekcije Jazzi je izdelana iz platna in se ponaša z oblogo v kombinaciji z rjavimi detajli iz usnja. Njen obseg je 36 l. Notranjost torbe je opremljen s praktičnimi žepi, hkrati pa ima tudi nastavljiv ročni trak, ki se lahko odstrani.


REAbags potovalni kovček Aerolite T-9378/3-M
91,90 €

77,90 €

Kovček srednje velikosti Aerolite s prostornino 67 l se lahko zaradi ekspanderja podaljša do 80 l, hkrati pa vam omogoča, da v kovček dobite vse potrebščine za svoje počitnice. Kovček je zavarovan s ključavnico na kodo, opremljen s štirimi dvojnimi kolesi in teleskopskim ročajem. Na zunanji strani ima 2 žepa,, ki omogočata organizacijo manjših stvari.


REAbags potovalni kovček B.HPPY B.HPPY Two In A Melon, M
98,90 €

Kovček v poletnih barvah z dodelano obliko ima prostornino 60 litrov in je izdelan iz trpežne ABS plastike, ob tem pa je opremljen tudi s štirimi vrtljivimi kolesi, zložljivo ročico in zaščitno ključavnico. Notranjost kovčka lahko razdelite s pomočjo tekstilnih pregrad na zadrgo, ki z elastičnimi trakovi omogočajo zaščito vsebine.


REAbags potovalni kovček B.HPPY Go Flamingo, L
109,90 €

98,20 €

Potovalni kovček B.HPPY z barvitim poletnim dizajnom zahvaljujoč prostornini 91 l bo kos vsem vašim poletnim dolgotrajajočim dogodivščinam. Izdelan je iz trdne, a trpežne ABS plastike in je na voljo s štirimi vrtljivimi kolesi, zložljivo ročico in ključavnico na kodo. Notranjost kovčka lahko razdelite s pomočjo tekstilnih pregrad na zadrgo, ki z elastičnimi trakovi omogočajo zaščito vsebine.


REAbags potovalni kovček B.HPPY Home Sweet Pineapple, M
98,90 €

86,50 €

Potovalni kovček B.HPPY v svetlo rumeni barvi z motivom ananasov s kapaciteto 60 l, je izdelan iz odporne ABS plastike ter opremljen s štirimi vrtljivimi kolesi, ima tudi zložljivo ročico in zaščitno ključavnicio. Notranjost kovčka lahko razdelite s pomočjo tekstilnih pregrad na zadrgo, ki z elastičnimi trakovi omogočajo zaščito vsebine.


REAbags potovalni kovček B.HPPY Home Sweet Pineapple, S
85,90 €

76,20 €

Svetlo rumen kovček z veselim ananasovim motivom ponuja prostornino 33 l,izdelan je iz odporne ABS plastike in je opremljen z dvema vrtljivima kolesoma,zložljivo ročico in zaščitno ključavnico. Notranjost kovčka lahko razdelite s pomočjo tekstilnih pregrad na zadrgo, ki z elastičnimi trakovi omogočajo zaščito vsebine.


REAbags potovalni kovček, B.HPPY Go Flamingo "S"
85,90 €

76 €

Turkizen kovček za prtljago B.HPPY s rožnatimi flamingi ponuja prostornino 33 l. Material, v obliki ABS plastike je zelo trden in odporen na udarce. Kovček je opremljen z dvemi velikimi kolesi, izvlečnim ročajem in zaklepanjem na kodo. Notranjost kovčka lahko razdelite s pomočjo tekstilnih pregrad na zadrgo, ki z elastičnimi trakovi omogočajo zaščito vsebine.


REAbags ženska torbica JAZZI 3151
17,90 €

15,70 €

Ženska torba zbirka Jazzi nudi volumen 31 l in je izdelana iz visoko kakovostne tkanine. Torba je v skladu z dimenzijami ročne prtljage in je idealen spremljevalec za na plažo, bazen ali pri manjših nakupih.