REAbags ženska torbica JAZZI 3155
17,90 €

Platnena ženska torbica s prostornino 31 l je izdelana iz visoko kakovostnega platna in je podložen znotraj celotne površine. Torba je v skladu z dimenzijami ročni prtljagi in je tako idealna za na plažo, bazen ali za manjše nakupe.

REAbags potovalni kovček prenosnik/notebook Aerolite WLB31
76,90 €

Majhna ročna prtljaga Aerolite je izjemna na službenih potovanjih. Kovček je opremljen s podloženim žepom za prenosni računalnik ** in organizatorjem za pisalne dodatke, vizitke in preostale podrobnosti. Ima tudi je teleskopski ročaj, kolesa in **predel, ki omogoča zaklepanje.

REAbags potovalni kovček Cities Western Gear
36,99 €

Ročna prtljaga, ki je cenovno dostopna za vsakogar. Poleg tega je opremljena s kakovostnimi linijskimi **kolesi s kovinskim ležajem **, z izjemno lahko konstrukcijo, ki je izdelana iz 600D poliestra, ki je odporen na udarce.

REAbags 9053 Boombox prevleka za kovček
26,30 €

REAbags 9053 Boombox ovoj za kovček je praktična in dizajnerska zaščita za vaš kovček. Pomaga preprečiti poškodbe vaše prtljaga in je hkrati okusen dodatek na vaših potovanjih. Poleg tega lahko svoj kovček vedno hitro prepoznate med drugo prtljago.

REAbags 1414 Treasure Island prevleka za kovček
26 €

Univerzalna prevleka za kovček 1414 Treasure Island proizvajalca Reabags je odlična zaščita za vaš kovček. Izdelana je iz sintetičnega materiala, ki ga lahko operete na 30 °C. Univerzalna velikost za kovček z višino od 60 do 80 cm, brez koleščkov. Da bo vaš kovček čist in brez prask.

REAbags 9055 Deep Sea prevleka za kovček
26,30 €

REAbags 9055 Deep Sea ovoj za kovček je praktična in moderna zaščita za vaš kovček. Pomaga preprečiti poškodbe vaše prtljaga in je hkrati okusen dodatek na vaših potovanjih. Poleg tega lahko svoj kovček vedno hitro prepoznate med drugo prtljago.

REAbags 9056 Beach Flowers prevleka za kovček
26,30 €

REAbags 9056 Beach Flowers ovoj za kovček je praktična in dizajnerska zaščita za vaš kovček. Pomaga preprečiti poškodbe vaše prtljaga in je hkrati okusen dodatek na vaših potovanjih. Poleg tega lahko svoj kovček vedno hitro prepoznate med drugo prtljago.

REAbags 9069 Pied de Chat prevleka za kovček
26,30 €

REAbags 9069 Pied de Chat ovoj za kovček je praktična in dizajnerska zaščita za vaš kovček. Pomaga preprečiti poškodbe vaše prtljaga in je hkrati okusen dodatek na vaših potovanjih. Poleg tega lahko svoj kovček vedno hitro prepoznate med drugo prtljago.

REAbags 9078 Roses prevleka za kovček
26,30 €

REAbags 9078 Roses ovoj za kovček je praktična in dizajnerska zaščita za vaš kovček. Pomaga preprečiti poškodbe vaše prtljaga in je hkrati okusen dodatek na vaših potovanjih. Poleg tega lahko svoj kovček vedno hitro prepoznate med drugo prtljago.

REAbags REAbags 9015 Zebra prevleka za kovček
26,30 €

REAbags 9015 Zebra ovoj za kovček je praktična in dizajnerska zaščita za vaš kovček. Pomaga preprečiti poškodbe vaše prtljaga in je hkrati okusen dodatek na vaših potovanjih. Poleg tega lahko svoj kovček vedno hitro prepoznate med drugo prtljago.

REAbags REAbags 9043 Bohemian Rose prevleka za kovček
26,30 €

REAbags 9043 Bohemian Rose ovoj za kovček je praktična in dizajnerska zaščita za vaš kovček. Pomaga preprečiti poškodbe vaše prtljaga in je hkrati okusen dodatek na vaših potovanjih. Poleg tega lahko svoj kovček vedno hitro prepoznate med drugo prtljago.

REAbags REAbags 9045 Modern Retro prevleka za kovček
26,30 €

REAbags 9045 Modern Retro ovoj za kovček je praktična in dizajnerska zaščita za vaš kovček. Pomaga preprečiti poškodbe vaše prtljaga in je hkrati okusen dodatek na vaših potovanjih. Poleg tega lahko svoj kovček vedno hitro prepoznate med drugo prtljago.

REAbags REAbags 9051 Statement prevleka za kovček
26,30 €

REAbags 9051 Statement ovoj za kovček je praktična in dizajnerska zaščita za vaš kovček. Pomaga preprečiti poškodbe vaše prtljaga in je hkrati okusen dodatek na vaših potovanjih. Poleg tega lahko svoj kovček vedno hitro prepoznate med drugo prtljago.