Profine hrana za psa Salami Turkey & Vegetables, 800 g
1,80 €

Popolna pasja hrana vsebuje 90 % hipoalergeno puranje meso in zelenjavo, polno vlaknin. Obogaten je z lososovim oljem za zagotovitev sijoče dlake in zdrave kože. Brez žit, konzervansov, barvil in arom. Profine Salami Turkey & Vegetables (800 g), lahko uporabite tudi za dodatek k briketom.

Profine hrana za pse Salami Duck & Vegetables, 800 g
1,80 €

Popolna pasja hrana vsebuje kakovostno račje meso in zelenjavo, polno vlaknin. Obogatena je z lososovim oljem za zagotovitev sijoče dlake in zdrave kože. Brez žit, konzervansov, barvil in arom. Profine Salami Duck & Vegetables (800 g) se lahko uporablja tudi za dodajanje k briketom.

Profine hrana za pse Salami Lamb & Vegetables, 800 g
1,80 €

Popolna hrana za pse vsebuje kakovostno jagnječje meso in zelenjavo, polno vlaknin. Obogatena je z lososovim oljem za zagotovitev sijoče dlake in zdrave kože. Brez žit, konzervansov, barvil in arom. Profine Salami Lamb & Vegetables (800 g) se lahko uporablja tudi za dodajanje k briketom.

Profine hrana za pse Salami Salmon & Vegetables, losos, 800 g
1,80 €

Popolna pasja hrana vsebuje kakovostno lososovo meso in zelenjavo, polno vlaknin. Obogatena je z lososovim oljem za zagotovitev sijoče dlake in zdrave kože. Brez žit, konzervansov, barvil in arom. Profine Salami Duck & Vegetables (800 g) se lahko uporablja tudi za dodajanje k briketom.