Portobello Flamingo Flora bambusov lonček, 450 ml
8 €

Zadnji kos!

bambusovim lončkom Portobello By navdihnjen od Portobello By Inspire združuje eleganten dizajn in ekologija. Kavo ali čaj boste lahko večkrat popili iz skodelice, izdelane iz bambusovih vlaken in dodatne smole s slikami flaminga. Poleg tega ujeta silikonska kapica zagotavlja, da se vaša pijača ne bo razlila na poti. Bodite prijazni do narave in hkrati trendovski.


Portobello Lamas Folks bambusov lonček, 450 ml
8 €

Zadnji kos!

bambusovim lončkom Lamas Folks navdihnjen od Portobello By Inspire združuje eleganten dizajn in ekologija. Kavo ali čaj boste lahko večkrat popili iz skodelice, izdelane iz bambusovih vlaken in smole, poleg barvnih slik. Poleg tega ujeta silikonska kapica zagotavlja, da se vaša pijača ne bo razlila na poti. Bodite prijazni do narave in hkrati trendovski.


Portobello bambusov lonček, rože s pikami, 450 ml
8 €

bambusovim lončkom od Portobello By Inspire združujete eleganten dizajn in ekologijo. Kavo ali čaj boste lahko večkrat popili iz skodelice, izdelane iz bambusovih vlaken in dodatne smole s prijetnim cvetličnim motivom. Poleg tega ujeta silikonska kapica zagotavlja, da se vaša pijača ne bo razlila na poti. Bodite prijazni do narave in hkrati trendovski.


Portobello Cadence bambusov lonček, 450 ml
8 €

bambusovim lončkom Cadence navdihnjen od Portobello By Inspire združujete eleganten dizajn in ekologijo. Kavo ali čaj boste lahko večkrat popili iz skodelice, izdelane iz bambusovih vlaken in dodatne smole s prijetnim cvetličnim motivom. Poleg tega ujeta silikonska kapica zagotavlja, da se vaša pijača ne bo razlila na poti. Bodite prijazni do narave in hkrati trendovski.


Portobello Coffee is the new black bambusov lonček, 450 ml
8 €

bambusovim lončkom Coffee is the new black od Portobello By Inspire združujete eleganten dizajn in ekologijo. Lahko pijete kavo ali čaj iz skodelice, izdelane iz bambusovih vlaken in smole.
Poleg tega ujeta silikonska kapica zagotavlja, da se vaša pijača ne bo razlila na poti. Bodite prijazni do narave in hkrati trendovski.


Portobello Speckle bambusov lonček, 450 ml
8 €

bambusovim lončkom Speckle navdihnjen od Portobello By Inspire združujete eleganten dizajn in ekologijo. Lahko pijete kavo ali čaj iz skodelice, izdelane iz bambusovih vlaken in smole.
Poleg tega ujeta silikonska kapica zagotavlja, da se vaša pijača ne bo razlila na poti. Bodite prijazni do narave in hkrati trendovski.