• Barva
    modra
    ×
Pop-in Nočne hlačke, L Twilight Garden (SS)
3x

Pop-in Nočne hlačke

14,50 €
13,26 €

Čas plenic je končan in želite svojega otroka naučiti na kahljico? Velik pomočnik bodo nogavice za nočno vadbo Pop-in, ki malčku omogočajo, da začuti vlago in ga hitro naučijo, da pravočasno zaprosi za kahjico. Narejene so iz neprepustnega materiala in se ponašajo s hitrim absorbiranjem in sušenjem.

Dostava Mimovrste
Pop-in otroški slinček (0 - 6 mesecev) Round the Garden (SS)

Pop-in otroški slinček (0 - 6 mesecev)

8,30 €
7,87 €

Ima notranjo stran s puhastim flisom in nepremočljivim zgornjim delom – čudovit otroški torbica znamke Pop-in učinkovito zaščiti otroška slinček primerno ščiti pred umazanijo in razveseli starše s svojim enostavnim vzdrževanjem, saj ga lahko samo obrišete z vlažno krpo. Zahvaljujoč očarljivemu potisku s pojolimi pticami lahko izboljša tudi razpoloženje.

Dostava Mimovrste
Pop-in otroški slinček, zasnova majice (6 - 18 mesecev), Round the Garden (SS)
4x

Pop-in otroški slinček, zasnova majice 3 (6 - 18 mesecev)

14,80 €
13,80 €

Omaka na majici se ne bo končala in se ne bo končala – za to bo poskrbela posebna obleka iz blagovne znamke Pop-in, ki je namenjena vsem otrokom, starim od 6 do približno 18 mesecev. Na hrbtni strani je pritrjen s stiskalnimi čepi in vezmi in ima neprepustni zaključek. Če se umaže, jo samo obrišite z vlažno krpo, lahko pa jo tudi operete.

Dostava Mimovrste
Pop-in Spodnje hlačke velcro Round the Garden (SS)

Pop-in Spodnje hlačke velcro

16,40 €
15,25 €

Preprečuje, da bi umazanija ušla iz plenic in zmočila copate – praktične zgornje hlačke znamke Pop-in z zadrgo so pritrjene iz neprepustnega poliestrskega materiala in laminirane s plastjo PUL. Primerno za otroke, ki tehtajo 3,2 do 16 kg, velikost hlačk lahko prilagodite z zadrgami.

Dostava Mimovrste
Pop-in vreča za plenice S Round the Garden (SS)

Pop-in vreča za plenice S

13 €
12,06 €

Kam z umazanimi plenicami? Spravite jih v čudovito in zelo praktično vrečko za plenice znamke Pop-in, ki je prišita iz trpežnega in neprepustnega materiala. Zahvaljujoč dimenzijam 34 × 38 cm ponuja prostor za shranjevanje več plenic in ima preprosto pritrditev s klasično zadrgo in lep dizajn s tiskom pevskih ptic.

Dostava Mimovrste
Pop-in Playmat podloga Round the Garden (SS)

Pop-in Playmat podloga

43,90 €
40,21 €

Se radi igrate na prostem? Brez težav in udobno – zahvaljujoč praktični otroški odeji za piknik in igranje Pop-in Playmat, ki je zasnovana za notranjo in zunanjo uporabo. Spodnja stran je sestavljena iz trajne tkanine iz poliestra, laminirane s plastjo PUL, zgornja stran je iz mehkega flisa. Dimenzije odeje so 120 × 120 cm.

Dostava Mimovrste
Pop-in plenica NEW GEN V2 bamboo Twilight Garden (SS)

Pop-in plenica NEW GEN V2 bamboo 2

22,90 €
21,41 €

Udobna, zračna in hkrati neprepustna – otroška plenica vse v enem Pop-in NEW GEN V2 bamboo, ne spusti kapljice, hkrati pa otroški koži omogoči dihanje. Primeren je za otroke od 3,5 do 15 kg telesne teže in se enostavno zapre z Velcro. Ima čudovit dizajn s potiskom pojočih ptic.

Dostava Mimovrste