Oui & Me Petite Fleurette ME010006
106,30 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihova srebrna številčnica z bronastimi rokami in kazalci vas bo na prvi pogled navdušila s srcem, sestavljenim iz veselih cvetov.

Oui & Me Petite Amourette ME010051-59%
100 € 40,80 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihova bela številčnica vas bo že na prvi pogled navdušila s klasičnim dizajnom, všeč vam bo tudi rafinirani detajl v obliki srca na položaju 12.

Oui & Me Petite Fleurette ME010064
94 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite dodatke, ki jih preprosto nekdo nima? Potem boste dobesedno navdušeni nad uro Oui & Me . Njihov obraz vas bo navdušil z bronastim cvetjem, ki se ujema z roza pozlačenim jeklenim ohišjem. Na zapestju je ura pritrjena z usnjenim pasom v prijetni barvi v prahu.

Oui & Me Petite Fleurette ME010065
94 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite dodatke, ki jih preprosto nekdo nima? Potem boste dobesedno navdušeni nad uro Oui & Me . Njihov obraz vas bo na prvi pogled navdušil z nežnimi rožnatimi cvetovi, zaradi katerih je ta model resnično nepogrešljiv modni kos.

Oui & Me Petite Amourette ME010150-50%
88,40 € 43,80 €

Zadnji kos!

Ali prosti čas nositi formalno obleko, h Družina delavnice označuje Oui & Me tvoja obleka je vedno brezhibno melodije. Njihova številčnica je okrašena z nežnim vzorcem, navdihnila bo vas in srce v položaju 12. Zapestje je pritrjeno z ozkim usnjenim pasom.

Oui & Me Petite Fleurette ME010127-59%
100 € 40,80 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihov obraz vas bo na prvi pogled pritegnil z nežnimi cvetovi. Ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla, prav tako pa tudi milanski poteg, ki se popolnoma prilega obodu vaše roke.