Oui & Me Finette ME010115
102,90 €

Zadnji kos!

Ali ne oklevate, da bi na zapestje postavili uro ali elegantno zapestnico? Stavite na francosko uro Oui & Me, oba. Njihova podolgovata kvadratna torba iz nerjavečega jekla tvori elegantno enoto z milanskim potezom, ki se popolnoma prilega obodu vaše roke.

Oui & Me Finette ME010161
102,90 €

Zadnji kos!

Ali ne oklevate, da bi na zapestje postavili uro ali elegantno zapestnico? Stavite na francosko uro Oui & Me, oba. Njihov podolgovat kvadratni kovček iz nerjavečega jekla tvori elegantno enoto z milanskim potezom, ki se popolnoma prilega obodu vaše roke.

Oui & Me Fleurette ME010104
102,90 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihov obraz bo ujel vaše oko s svetlo obarvanimi cvetovi. Ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla, prav tako pa tudi milanski poteg, ki se popolnoma prilega obodu vaše roke.

Oui & Me Fleurette ME010105
102,90 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihov obraz bo ujel vaše oko z geometrijskimi oblikami in čudovitimi cvetovi.

Oui & Me Fleurette ME010128
102,90 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihov obraz v prijetni bordo barvi bo pritegnil oko s klasičnim dizajnom, všeč pa vam bo tudi rafinirana podrobnost v obliki plastičnih rož z biseri.

Oui & Me Grande Amourette ME010022
102,90 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihova srebrna številčnica vas bo že na prvi pogled navdušila s klasično zasnovo, prefinjeni detajli v obliki srca vam bodo všeč tudi v 12. položaju.

Oui & Me Grande Amourette ME010024
91 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihova svetla številka vas bo že na prvi pogled navdušila s klasičnim dizajnom, vzljubljeni detajli v obliki srca na položaju 12. Ohišje je iz roza pozlačenega nerjavečega jekla.

Oui & Me Grande Fleurette ME010030
91 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihova črna številčnica z bronastimi rokami in kazalci vas bo na prvi pogled navdušila s srcem, sestavljenim iz veselih cvetov. Gladki usnjeni pas se ujema z barvo z gumbom.

Oui & Me Grande Fleurette ME010109
91 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite dodatke, ki jih preprosto nekdo nima? Potem boste dobesedno navdušeni nad uro Oui & Me . Njihov obraz vas bo na prvi pogled navdušil z nežnimi cvetovi, zaradi katerih je ta dodatek resnično moden kos. Ura je na zapestje pritrjena s črnim usnjenim pasom.

Oui & Me Grande Fleurette ME010110
91 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite dodatke, ki jih preprosto nekdo nima? Potem boste dobesedno navdušeni nad uro Oui & Me . Njihov obraz vas bo na prvi pogled navdušil z geometrijskim vzorcem in nežnimi cvetovi, zaradi katerih je ta dodatek resnično moden kos.

Oui & Me Grande Fleurette ME010155
118,70 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite dodatke, ki jih nihče pravkar nima? Potem boste dobesedno navdušeni nad uro Oui & Me . Njihov obraz vas bo na prvi pogled navdušil z nežnimi rastlinami prozornih kristalov, zaradi katerih je ta dodatek resnično moden kos.

Oui & Me Petite Amourette ME010049
91 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite dodatke, ki jih preprosto nekdo nima? Potem boste dobesedno navdušeni nad uro Oui & Me . Njihov obraz vas bo na prvi pogled navdušil z bronastimi cvetovi.

Oui & Me Petite Amourette ME010051
102,90 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihova bela številčnica vas bo že na prvi pogled navdušila s klasičnim dizajnom, všeč vam bo tudi rafinirani detajl v obliki srca na položaju 12.

Oui & Me Petite Amourette ME010140
102,90 €

Zadnji kos!

Ali ne oklevate, da bi si uro ali luksuzno zapestnico postavili na zapestje? Nato stavite na ure Oui & Me, ki sta obe. Njihov kovinski klic je okrašen z bronastimi kazalci rok in kazalcev, navdušeni boste nad kristalnim srcem, ki blesti vsakič, ko se premikate.

Oui & Me Petite Amourette ME010150
91 €

Zadnji kos!

Ali prosti čas nositi formalno obleko, h Družina delavnice označuje Oui & Me tvoja obleka je vedno brezhibno melodije. Njihova številčnica je okrašena z nežnim vzorcem, navdihnila bo vas in srce v položaju 12. Zapestje je pritrjeno z ozkim usnjenim pasom.

Oui & Me Petite Fleurette ME010006
102,90 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihova srebrna številčnica z bronastimi rokami in kazalci vas bo na prvi pogled navdušila s srcem, sestavljenim iz veselih cvetov.

Oui & Me Petite Fleurette ME010065
91 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite dodatke, ki jih preprosto nekdo nima? Potem boste dobesedno navdušeni nad uro Oui & Me . Njihov obraz vas bo na prvi pogled navdušil z nežnimi rožnatimi cvetovi, zaradi katerih je ta model resnično nepogrešljiv modni kos.

Oui & Me Petite Fleurette ME010097
91 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite dodatke, ki jih preprosto nekdo nima? Potem boste dobesedno navdušeni nad uro Oui & Me . Njihov obraz vas bo na prvi pogled navdihnil s pisanimi cvetovi, ki celotnemu videzu dajo neopazno. Ura je na zapestje pritrjena s črnim usnjenim pasom.

Oui & Me Petite Fleurette ME010098
91 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite dodatke, ki jih preprosto nekdo nima? Potem boste dobesedno navdušeni nad uro Oui & Me . Njihov obraz vas bo na prvi pogled navdihnil s pisanimi cvetovi, ki celotnemu videzu dajo neopazno. Uro je na zapestje pritrjeno z belim usnjenim pasom.

Oui & Me Petite Fleurette ME010127
102,90 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihov obraz vas bo na prvi pogled pritegnil z nežnimi cvetovi. Ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla, prav tako pa tudi milanski poteg, ki se popolnoma prilega obodu vaše roke.

Oui & Me Petite Fleurette ME010129
91 €

Zadnji kos!

Nežna, romantična in ves čas tudi sama – to je ženska, ki si na zapestje postavi ročno uro iz ure Oui & Me . Njihov obraz v prijetni barvi v prahu vas bo na prvi pogled pritegnil s klasičnim dizajnom, všeč vam bodo tudi rafinirani detajli v obliki plastičnih cvetov s kroglicami.

Oui & Me Petite Fleurette ME010133
91 €

Zadnji kos!

Ali radi okrasite dodatke, ki jih preprosto nekdo nima? Potem boste dobesedno navdušeni nad uro Oui & Me . Njihov vinski obraz vas bo navdušil s plastičnimi cvetovi z biseri. Toda najbolj presenetljiv element je zagotovo barvno usten pas, ki se ujema z barvo, ki se dvakrat ovije okoli zapestja.