Onclé BIO otroški zaščitni balzam za telo ONCLÉ, 200ml-32%
11,66 € 7,90 €

Odlična cena

Po kopeli negovalno olje za telo neguje, pomirja in ščiti občutljivo kožo novorojenčkov in dojenčkov, se zlahka vpije in ne pušča mastnega filma. Olje BIO šipka zagotavlja vitamine za zdravje kože, ima protivnetne, sproščujoče in pomirjujoče učinke pred spanjem.

Onclé ONCLÉ BIO otroško čistilno olje za hrbtno stran, 200 ml
10,10 € 8,48 €

Zadnji kos!

Čistilno olje z dodatkom nežne naravne površinsko aktivne snovi odlično in nežno očisti občutljivo kožo novorojenčkov in dojenčkov na območju plenic, nežno odstrani umazanijo in pusti odličen občutek čistosti.

Onclé Luksuzni otroški hipoalergenski balzam z organskim oljem šipka 35 ml
4,20 €

Nežni otroški hipoalergenski zaščitni balzam z organskim oljem šipka vsebuje 99% naravnih snovi. Bio kakovostna olja iz bombaža, mandljev, breskev in marelic pomagajo zmanjšati tveganje za draženje kože in pordelost. Pomirja in ščiti otroško kožo. Zlahka se absorbira, kožo navlaži dlje časa.

Onclé Luksuzni otroški zaščitni balzam za telo z 200 ml črpalko
11,40 € 9,50 €

Nežen balzam hrani, pomirja in ščiti otroško kožo. Lahko se vpije, dolgo hidrira in ne pušča mastnega vtisa. Vsebuje velik delež redkih naravnih olj (BIO šipka, bombaža, breskve, marelice, mandljev) z aktivnimi organskimi sestavinami in vitamini A, E in F za aktivno zaščito kože.

Onclé Luksuzen losjon za telo in lase z Bio rosehip oljem 200 ml
8,90 €

Onclé mleka Onclé z BIO oljem šipka učinkovito odstranjuje in čisti kožo, vključno z lasmi. Redka naravna olja (šipek, bombaž), ki dopolnjujejo vitamine A, E, F, ohranjajo kožo elastično, pomagajo zmanjšati draženje kože in preprečujejo, da bi se izsušila.

Onclé ONCLÉ otroški zaščitni balzam za telo, 200 ml-31%
10,10 € 6,90 €

Odlična cena

Nežno vlažilno mleko neguje, pomirja in ščiti občutljivo kožo novorojenčkov in dojenčkov in se zlahka se absorbira ter vlaži dlje časa. Olje BIO šipka zagotavlja vitamine za zdravje kože, ima protivnetne, sproščujoče in pomirjujoče učinke pred spanjem.

Onclé otroški vlažni robčki z naravnim Squalanom, 5 x 54 kosov
11,66 € 8,47 € 1,69 €/kos

Squalan robčki, navlaženi z naravnim oljem, vsebujejo 98% naravnih sestavin in 0 % alkohola. Zahvaljujoč sestavi omogočajo nežno odstranjevanje umazanije, vlaženje in pomirjanje kože. Paket vsebuje 5×54 kosov.