Nickel sportswear fantovska jakna
43,40 €

Udobna in lahka jakna, ki je primerna za nošenje v šolo, na izletih in za igro v parku. Prijeten in lahek material v kombinaciji z rjavimi podrobnostmi, zaradi katerih je ta kos oblačila primeren za aktivne fante.

Nickel sportswear fantovska jakna
33,90 €

Zadnji kos!

Spomladanska / jesenska jakna je primerna za aktivne otroke. Zaradi barvne kombinacije in kroja je primerna tako za nošenje v šolo, na družinskih izletih in na taborjenju. V njej se bo vaš otrok počutil udobno in elegantno.

Nickel sportswear Boy's Rainjacket fantovska bunda
74 €

Fantovska zimska bunda z vodnim stolpcem 10 000 mms/3000 g. Izboljšan model z zatesnjenimi zadrgami. Sestava materiala iz poliamida. Nickel Sportswear fantovska bunda ima višji razširljiv ovratnik, ki ščiti pred nenadnim hladnim vetrom. Podložena kapuca za prijetnejše nošenje.

Nickel sportswear dekliška bunda, daljša
66,20 €

Dekliška zimska bunda znamke Nickel Sportswear. Podaljšan kroj ščiti hrbet in spodnji del pred vetrom. Mešana sestava iz poliestra, taffete in pliša. Ima 4 žepe za drobnarije. Nickel Sportswear dekliška bunda prijetno ogreje in vas prevzame s svojim minimalističnim videzom.

Nickel sportswear fantovska jakna
43,40 €

Lahka poletna jakna, ki vas vabi, da odidete na park, igrišče ali drugam na prosto in uživate v druženju ter zabavi. Jakna ima čudovito barvno kombinacijo, kapuco in čudovit kroj.

Nickel sportswear Boy's Quilted Jacket fantovska bunda
66,20 €

Fantovska zimska bunda z okrašeno kapuco. Material je sestavljen iz poliestra in flisa. Dvojno zapenjanje, nad zadrgo še gumbi. Dva zunanja žepa z zapiranjem na odporno zadrgo. Nickel Sportswear fantovska bunda vas že na prvi pogled očara s svojimi črtastimi robovi in potiskom na sprednjem delu.

Nickel sportswear dekliška jakna
41,50 €

Lahka poletna jakna, ki vas vabi, da odidete na park, igrišče ali drugam na prosto in uživate v druženju ter zabavi. Jakna je prijetne roza barve, ima kapuco, ki vas bo ščitila pred spomladanskim dežjem ter se dobro prilega.

Nickel sportswear otroške rokavice
11,70 €

Otroške rokavice na palec so odlične za hladno vreme. Sestava iz 100 % poliestra in natančno izdelani šivi prispevajo, da izgledajo odlično in ohranjajo toploto. Nickel Sportswear otroške rokavice so preprostega, a zanimivega videza.

Nickel sportswear otroške rokavice
11,70 €

Otroške rokavice na palec so odlične za hladno vreme. Sestava iz 100 % poliestra in natančno izdelani šivi prispevajo, da izgledajo odlično in ohranjajo toploto. Nickel Sportswear otroške rokavice so preprostega, a zanimivega videza s toplo manšeto.

Nickel sportswear otroške rokavice
11,70 €

Otroške rokavice na palec so okrašene z vezenino in so primerne za hladno vreme. Sestava iz 100 % poliestra in natančno izdelani šivi prispevajo, da izgledajo odlično in ohranjajo toploto. Nickel Sportswear otroške rokavice so preprostega, a zanimivega videza s toplo manšeto.