• Barva
    rdeča
    ×
-39%
Nania avtosedež Cosmo SP, Cars - Odprta embalaža

Nania avtosedež Cosmo SP, Cars - Odprta embalaža

124,99 €
75,20 €
Zadnji kos!

Udoben otroški avtosedež Cosmo SP je zasnovan v Cars barvni kombinaciji. Opremljen je z naslonjalom, ki ga lahko namestite v 3 položaje. Ergonomsko oblikovano ohišje in gosto oblazinjenje bo otroku nudilo popolno udobje. Primeren je za otroke s težo od 0 do 18 kg. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
-22%
Nania avtosedež BeLine SP Luxe 2020, Grey, siv

Nania avtosedež BeLine SP Luxe 2020, Grey, siv

70,30 €
54,80 €

Avtomobilski sedež Beone Luxe, iz francoske znamke Nania je enostavno vgraditi v vaše vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Sistem stranske zaščite in udobno oblazinjenje bosta poskrbela za edinstveno varnost in udobje vašega malčka. Sedež je anatomsko oblikovan in zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu lahko prevaža majhne potnike od 9 do 36 kg.

Dostava Mimovrste
-32%
Nania avtosedež Cosmo SP, Cars
4x

Nania avtosedež Cosmo SP, Cars

124,99 €
84,64 €

Udoben otroški avtosedež Cosmo SP je zasnovan v Cars barvni kombinaciji. Opremljen je z naslonjalom, ki ga lahko namestite v 3 položaje. Ergonomsko oblikovano ohišje in gosto oblazinjenje bo otroku nudilo popolno udobje. Primeren je za otroke s težo od 0 do 18 kg.

Dostava Mimovrste
Nania BeFix SP otroški avtosedež Cars 15-36 kg
54x

Nania BeFix SP otroški avtosedež, 15-36 kg

40,55 €

Avtosedež kategorije 2/3 (15–36kg), izpolnjuje vsa varnostna merila. AvtosedežBefix SP zagotavlja udobno potovanje, zahvaljujoč močni obdelavi blazine in naslonjalu za glavo. Zaščitne podloge za lajšanje sunkov v primeru bočnega trka. Odstranljiv stranski del sedeža.

Dostava Mimovrste
Nania avtosedež R-Way Luxe, rdeč

Nania avtosedež R-Way Luxe

74,20 €
64,50 €

Avtosedež R-WAY, od francoske blagovne znamke Nania, lahko enostavno namestite v svoje vozilo s pomočjo 3-točkovnega pasu. Sistem s po višini nastavljivim naslonom za glavo in udobnim oblazinjenjem bo poskrbel za edinstveno varnost in udobje vašega dojenčka. Sedež je anatomsko oblikovan in ima odstranljivo prevleko.

Dostava Mimovrste
-21%
Nania Beone Access otroški avtosedež, Red 2020
1x

Nania Beone Access otroški avtosedež

56,40 €
44,33 €

Avtosedež Beone Access francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
-19%
Nania Beone Luxe otroški avtosedež + osnova, rdeč
3x

Nania Beone Luxe otroški avtosedež + osnova

93,10 €
75,05 €

Avtosedež Beone Luxe z osnovo francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Zaščitne blazine in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je zelo prostoren, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
-19%
Nania Cosmo Luxe otroški avtosedež, Mickey Mouse
3x

Nania Cosmo Luxe otroški avtosedež

113,90 €
92,02 €

Avtosedež Cosmo Luxe francoske znamke Nania s pomočjo osrednjega 3-točkovnega varnostnega pasu enostavno namestite v vaše vozilo. Sistem bočne zaščite in udobno oblazinjenje poskrbijo za edinstveno varnost in udobje vašega otroka. Sedež je oblikovana anatomsko, zaradi vložka za novorojenčke pa se v njem lahko vozijo tudi najmlajši potniki.

Dostava Mimovrste
-20%
Nania I-Max Isofix Luxe avtosedež, rdeč
2x

Nania I-Max Isofix Luxe avtosedež

144,60 €
115,44 €

Avtosedež I-Max Isofix Luxe, od francoske znamke Nania, nudi enostavno vgradnjo v vaše vozilo s sistemom isofix. Sistem stranske zaščite in udobno oblazinjenje bosta poskrbela za edinstveno varnost in udobje vašega malčka. Sedež je ergonomsko oblikovan in zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu lahko prevaža majhne potnike od 9 do 36 kg.

Dostava Mimovrste
-21%
Nania Befix SP Access avtosedež 2020, rdeč
9x

Nania Befix SP Access avtosedež 2020

48,30 €
38,10 €
Odlična cena

Veselo z mamo in očetom na potovanje, z največjo varnostjo v avtomobilu, zahvaljujoč avtosedežu Nania BEFIX SP ACCESS z ergonomsko konstrukcijo, pritrditvijo s tritočkovnim pasom, notranjo blazino in nastavljivim naslonom za glavo. Avtosedež se lahko uporablja tudi kot sedežna blazina in je primeren za otroke v težni skupini od 15 do 36 kg.

Dostava Mimovrste
Nania jahač Topo CF Access 2020, rdeč
10x

Nania jahač Topo CF Access 2020

17,60 €
15,22 €

Varnost v vožnji in udobno sedenje sta osnova za potovanje z avtomobilom – sodoben jahač, zasnovan za otroke, ki tehtajo od 15 do 36 kg Nania Topo CF Access 2020, ima močno oblazinjenje in trdno konstrukcijo za popolno udobje in varnost. Pritrdi je s 3-točkovnim pasom in se ponaša z brezčasnim dizajnom.

Dostava Mimovrste
Nania avtosedež BeLine SP Disney, Cars, 9-36 kg
2x

Nania avtosedež BeLine SP Disney

58,21 €
54,25 €

Enostaven otroški avtosedež proizvajalca Nania je primeren za otroke od 9 do 36 kg. Še posebej primerna za tiste starše, ki imajo dva avtomobila in potrebujejo še en avto sedež za vožnjo do supermarketa, itd. Avtosedež je lahek, zato ga lahko prenašate iz avtomobila v drugo vozilo.

Dostava Mimovrste

Nania je blagovna znamka visoko kakovostnih otroških avtosedežev. Je vodilno evropsko podjetje v proizvodnji avtomobilskih sedežev z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju razvoja ter proizvodnje. Zaznamuje jih zmogljiva proizvodnja, saj na dan proizvedejo tudi več kot 20 000 sedežev.