Mueller opornica za zapestje, desno, zelena linija, S-M ,črna
2x

Mueller opornica za zapestje, desno, zelena linija

30,76 €
Zadnji kos!

Mueller opornica za zapestje je del »zelene linije" izdelkov, ki so izdelani iz materialov, ki ne vsebujejo nafte. Njena uporaba je primerna za lajšanje bolečine in otekline pri težav povezanih s sindromom karpalnega kanala. Nudi čvrsto oporo poškodovanemu ali šibkemu zapestju. Primerna je za desno zapestje.

Dostava Mimovrste
-24%
Mueller elastična manšeta za komolec, črna, S (74181)
1x

Mueller elastična manšeta za komolec, črna

14,99 €
11,27 €
Zadnji kos!

Elastična manšeta za komolec Meuller nudi odlično kompresijo predela komolca in zagotavlja čvrsto podporo bolečemu komolcu. Omogoča povsem enostavno namestitev in omogoča ročno čiščenje. Na voljo je v štirih velikostih.

Dostava Mimovrste
Mueller kolenski stabilizator (56427), črn

Mueller kolenski stabilizator (56427), črn

51,98 €
51,27 €
Zadnji kos!

Mueller kolenski stabilizator iz neoprena se pohvali s samonastavljivima pasovoma za zagotavlja primerne kompresije. Udobje zagotavlja naluknjan material, ki omogoča ustrezno zračnost. Na voljo je v univerzalni velikosti, primerni za obseg kolena 35–50 cm.

Dostava Mimovrste
Mueller pas za hrbet in trebuh 68147, uni, črn
2x

Mueller pas za hrbet in trebuh 68147, uni, črn

39,89 €
Zadnji kos!

Pas za hrbet in trebuh 68147 je na voljo v univerzalni velikosti in črni barvi. Močan pas je namenjen za nošenje, ko imate bolečine v spodnjem delu hrbta in pri oslabitvi mišic.

Dostava Mimovrste
Mueller Kompresijska rokavica L Bež

Mueller Kompresijska rokavica Mueller

19,90 €
Zadnji kos!

Kompresijska rokavica nudi kompresijo in podporo pri oslabljenih ali bolečih dlaneh in zapestjih, hkrati pa ohranja polno gibljivost. Idealna za uporabo pri artritisu ali sindromu karpalnega kanala. Primerna za levo ali desno roko.

Dostava Mimovrste
Mueller manšeta za komolec, oblazinjena (417), S-M, črna

Mueller manšeta za komolec, oblazinjena (417)

26,66 €
Zadnji kos!

Mueller komolčna manšeta se pohvali z oblazinjenim vstavkom, ki poskrbi za zanesljivo zaščito in oporo med športnimi aktivnostmi. Izdelana je iz kakovostnega neoprena ter se pohvali z enostavnim nameščanjem in snemanjem.

Dostava Mimovrste

Podjetje Mueller se ukvarja z športno medicino. Prodjajo produkte, ki pripomorejo k športnim dejavnostim. Z njihovimi izdelki torej lahko dosežemo optimalno raven želenega učinka.