LLARSEN 147RDR3-RCAMEL20
191 €

Zadnji kos!

Ure iz danske blagovne znamke LLarsen so pravi dodatek za praznične priložnosti in vsakdanje dni. Na prvi pogled vas bo pritegnila klasična številčnica v prijetni temno modri barvi, prekriti s safirnim kristalom, ki je bolj odporen proti praskam in tudi po letih nošenja ohrani sijajen sijaj.

LLARSEN 147SFS3-SCAMEL20
191 €

Zadnji kos!

Ure iz danske blagovne znamke LLarsen so pravi dodatek za praznične priložnosti in vsakdanje dni. Na prvi pogled vas bo pritegnila klasična številčnica v prijetni temno zeleni barvi, prekriti s safirnim kristalom, ki je bolj odporen proti praskam in tudi po letih nošenja ohrani sijajen sijaj.

LLARSEN Josephine 144SWD3-SCAMEL18
191 €

Zadnji kos!

Danska ura LLarsen je popoln spremljevalec kamor koli greste. Popolnoma je primeren za formalne in prostočasne obleke. Na prvi pogled impresionira bela številčnica z ekscentrično drugo roko. Vse to pokriva safirni kristal, ki je še vedno tako sijoč tudi po letih.

LLARSEN Nikolaj 143SDS3-SWOOD2
219,80 €

Zadnji kos!

Ne glede na to, ali nosite natančno likano majico ali udobno priložnostno obleko, bo ura LLarsen vedno lepo prilagodila vašo obleko. Ponoči njihova modro-modra številčnica za ure navdušuje s srebrnimi rokami in ekscentrično sekundo v položaju 6.

LLARSEN Nikolaj 143SWD3-SWOOD20
219,80 €

Zadnji kos!

Ne glede na to, ali nosite majico s precizno likalno obleko ali udobno priložnostno obleko, bo ura iz danske blagovne znamke LLarsen vedno natančno prilagodila vašo obleko. Njihov svetel obraz vas bo na prvi pogled pritegnil z modrimi rokami in ekscentrično sekundo v položaju 6.

LLARSEN Oliver 147SWS3-SWOOD2
166,20 €

Zadnji kos!

Ure iz danske blagovne znamke LLarsen so pravi dodatek za praznične priložnosti in vsakdan. Na prvi pogled vas bo pritegnila klasična številčnica v prijetni temno zeleni barvi, prekriti s safirnim kristalom, ki je bolj odporen proti praskam in tudi po letih nošenja ohrani sijajen sijaj.