Leroy Cosmetics Annabelle - EDP
29,50 €

Ta svilnata in nežna aroma se ponaša z rafiniranimi toni jasmina, cvetov pomaranče in čistega pačulija, ki skupaj z mešanico fižola tonke, tople vanilije in praline tvorijo neverjetno celoto.

Leroy Cosmetics Goswallo - EDP
29,50 €

Sveža dišava za moške, ki zagotovo pritegne pozornost vseh žensk. Koriander in limona prinašata moderno mešanico dišav. Posebno vlogo v njem igra tudi vonj pomarančnega drevesa, saj deluje kot afrodiziak. Pačuli in sibirska cedra kompoziciji dodata intenzivnost.

Leroy Cosmetics L´Art - EDP
29,50 €

Je lahkega svežega cvetličnega vonja. Prvi vtis so citrusi, a videz vara. Citrusni toni čez nekaj časa izginejo in še vedno ostanejo cvetlični pridih. Še posebej vas lahko očara z vonji potonike in zelenega čaja. To je najbolj priljubljen del te dišave.

Leroy Cosmetics Mulilate - EDP
29,50 €

Če imate radi čiste dišave, je ta šmarnica kot nalašč za vas. Pobudil bo občutek miru in tišine. Uvrstimo ga tudi med take „tipično češke“ vonjave, tako da če želite nekoga razveseliti z darilom iz naših pokrajin, je zagotovo odlična izbira. .

Leroy Cosmetics Ocelot - EDP
29,50 €

Sveža citrusna dišava. Odpre se z grenivko in kančkom limone, sledi suho drevo, sestavljeno iz vetivera, kadila in jantarja. Paprika igra tukaj zanimivo sestavino, saj celotna sestava sproži pravo pikantnost.

Leroy Cosmetics Pietro - EDP
29,50 €

Opis „zastrupitve čutov“ je popolnoma povezan s tem parfumom. Ko boste dišali ta parfum, vas bo zaslepil predvsem z esencami pomaranče in mete, kmalu pa se bo razkropil in izžareval toplino in pikantnost, ki jo povzročata cimet in vonj po beli koži.

Leroy Cosmetics Woshi - EDP
29,50 €

Neustavljiva zasvojenost dišava, ki vas bo očarala s sladko vanilijo in pridihom hruške. Ima rahlo kavno noto, zaradi katere se ta parfum tako razlikuje od vseh običajno sladkih vonjev.