L'Atelier du Sac Audrey torbica 9251 s pashminou
128,90 €

Zadnji kos!

Ženska enobarvna torbica Audrey iz L'Atelier du Sac s paščkom iz umetnega usnja. Torbica okrašena z okrasnim obeskom. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac denarnica Francine 9165
44,90 €

Odprodaja

Elegantna denarnica Francine iz L'Atelier du Sac v enobarvni zasnovi je lahko prava dodatna oprema za vas. Lahko jo kombinirate s torbico in šalom.

L'Atelier du Sac torbica Annabelle 9203 s pashminou
128,90 €

Odprodaja

Enobarven ženski nahrbtnik Yasmine blagovne znamke L'Atelier du Sac z zapiranjem na zadrgo. Torbica okrašena z okrasnim obeskom in okrasnimi čepki. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac 9123 Isabel ženska torbica s pashminou
107,90 €

Odprodaja

Sodobna torbica Isabel znamke L'Atelier du Sac s preprostim pikčastim vzorcem na sprednjem ploščatem žepu. Torbico krasi cof, ki ji daje piko na i. S torbico lahko kombinirate šal Nice Illusion v podobnem stilu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Cristal 916 s pashminou
98,90 €

Odprodaja

Brezčasna torbica Cristal blagovne znamke L'Atelier du Sac bo pritegnila s svojo idealno velikostjo in s preprostim dizajnom. Torbica je okrašena z dvema spodobnima obrobama. Torbici priprada tudi okrasni šal v podobnem slogu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Holi 9205
115,90 €

Odprodaja

Torbica Holi iz blagovne znamke L'Atelier du Sac s praktičnim zapiranjem. Torbica okrašena z okrasnim obeskom in okrasnimi čepki. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac Yvette ženska torbica 9072 s pashminou
98,90 €

Odprodaja

Klasična univerzalna torbica Yvette od znamke L'Atelier du Sac, se bo udobno prilegala vašemu telesu zahvaljujoč nastavljivemu pasu. Torbica se odlično prilagaja šalu Dark Rose, kateri je priložen.

L'Atelier du Sac ženski nahrbtnik Cannes 9206 s pashminou
115,90 €

Odprodaja

Enobarven ženski nahrbtnik Camille blagovne znamke L'Atelier du Sac z dvema zaponkama. Nahrbtnik je okrašen z okrasnim obeskom in okrasnimi čepki. K nahrbtniku se bo prilegal tudi velik šal, ki je priložen.

L'Atelier du Sac 9127 Brooke ženski nahrbtnik s pashminou
98,90 €

Odprodaja

Praktičen športno-eleganten nahrbtnik Brooke znamke L'Atelier du Saczapenjanjem na zategovanje. Nahrbtnik lahko uporabite za sprehod po mesu, srečanja s prijatelji in za manjše nakupe. Na sprednji strani je nevpadljiv logotip znamke in dva okrasna cofa. K nahrbtniku se odlično prilega šal Nice Illusion, ki je priložen.

L'Atelier du Sac 9137 Valerie ženska torbica, s pašmino
103,90 €

Odprodaja

Elegantna torbica Valerie blagovne znamke L'Atelier du Sac. Torbico boste zaradi njene idealne velikosti in zanimivega vzorca takoj vzljubili. Torbico krasi našit ploščat žep z drugačnim vzorcem. K torbici se prilega odličen šal Beauty Beast v podobnem stilu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac Adeline ženska torbica 9039 s pashminou
59,90 €

Odprodaja

Torbica za nošenje čez telo Adeline, od znamke L'Atelier du Sac, se zahvaljujoč nastavljivemu pasu prilagodi vašim potrebam. Torbici se odlično prileže tudi šal Vintage Thrill, katerji je vključen v paket.

L'Atelier du Sac Audrey torbica 9141 s pashminou
107,90 €

Odprodaja

Stilska torbica Audrey z izrazitim vzorcem, od znamke L'Atelier du Sac. Okrašena je s subtilnimi obrobami, ki ji dajejo piko na i. Zaradi udobnega ročaja je enostavna za transport. Torbico lahko kombinirate s šalom Beauty Beast v podobnem stilu, ki je prav tako vključen v paket.

L'Atelier du Sac Camille 9073 nahrbtnik s pashminou
88,90 €

Odprodaja

Privlačen nahrbtnik Camille znamke L'Atelier du Sac uporabite za sprehode po mestu in srečanja s prijatelji. Na sprednji strani je našit žep na zadrgo za shranjevanje manjših predmetov. K nahrbtniku se odlično poda šal Dark Rose, ki mu je tudi priložen.

L'Atelier du Sac Cannes nahrbtnik 9016 s pashminou
88,90 €

Odprodaja

Elegantni nahrbtnik Cannes, od znamke L'Atelier du Sac, bo skupaj s šalom Cuddly Dots poživel vsak outfit. Praktični nahrbtnik je opremljen z vzdolžnim zapiralnim žepom za majhne predmete.

L'Atelier du Sac Georgette 9150 torbica s pashminou
98,90 €

Odprodaja

Praktična športno-elegantna torbica Georgette od znamke L'Atelier du Sac, z zategovanjem na vrv. Tej torbici, z izgledom nahrbtnika, se ni moč upreti. Uporabljate jo lahko ne le v mestu, ko se srečujete s prijatelji, ampak tudi kot vrečko za manjše nakupe. Na sprednji strani je spodoben logotip blagovne znamke in dva okrasna obrobja. Torbica se popolnoma prilega šalu Casablanca, ki je prav tako priložen.

L'Atelier du Sac torbica Agatha 9233 s pashminou
159,90 €

Odprodaja

Crossbody torbica Agatha iz blagovne znamke L'Atelier du Sac z možnostjo nošenja čez ramo. Torbica vključuje okrasni obesek. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Agatha 9234 s pashminou
159,90 €

Odprodaja

Crossbody torbica Agatha iz blagovne znamke L'Atelier du Sac z možnostjo nošenja čez ramo. Torbica vključuje okrasni obesek. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Amalia 9248 s pashminou
128,90 €

Odprodaja

Ženska enobarvna torbica Amalia iz L'Atelier du Sac s paščkom iz umetnega usnja. Torbica okrašena z okrasnim obeskom. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Bruges s pashminou
107,90 €

Odprodaja

Torbica Bruges iz blagovne znamke L'Atelier du Sac s praktičnim zapiranjem. Torbica okrašena z okrasnim obeskom in okrasnimi čepki. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Emilie 9229S s pashminou
69,91 €

Odprodaja

Crossbody torbica Emilie iz blagovne znamke L'Atelier du Sac z možnostjo nošenja čez ramo. Torbica okrašena z okrasnim obeskom in okrasnimi čepki. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Isabel 9171 s pashminou
98,90 €

Odprodaja

Praktična torbica Isabel blagovne znamke L'Atelier du Sac v prostorni izvedbi in v preprosti zasnovi. Torbica vključuje okrasni obesek. Torbica se prilega odličnemu šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Leila 9266 s pashminou
115,90 €

Odprodaja

Ženska enobarvna torbica Leila iz L'Atelier du Sac s paščkom iz umetnega usnja. Torbica okrašena z okrasnim obeskom. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Paris 9138
103,90 €

Odprodaja

Elegantna torbica Paris iz blagovne znamke L'Atelier du Sac, ki jo lahko nosite z obeh strani. Všečna bo torbica, ki je idealne velikosti, ima dodelan vzorec. Torbica je okrašena z dvema obrobama, ki ji dajeta dodelano obliko. Torbici priprada tudi okrasni šal Beauty Beast v podobnem slogu in je priložen torbici.

L'Atelier du Sac ženski nahrbtnik Cannes 9107 s pashminou
88,90 €

Odprodaja

Ženski nahrbtnik Cannes blagovne znamke L'Atelier du Sac s praktično obdelavo. Nahrbtnik je okrašen z okrasnim obeskom in značilnim logotipom blagovne znamke. Nahrbtniku bo pristajal tudi velik šal, ki je priložen.

L'Atelier du Sac ženski nahrbtnik Cannes 9226S s pashminou
98,90 €

Odprodaja

Enobarven ženski nahrbtnik Camille blagovne znamke L'Atelier du Sac z zapiranjem na zadrgo Torbica okrašena z okrasnim obeskom in okrasnimi čepki. K nahrbtniku se bo prilegal tudi velik šal, ki je priložen.