KinderKraft

KinderKraft Neste Air otroška posteljica, grey
2x

KinderKraft Neste Air otroška posteljica

129,60 €
110,56 €
Zadnji kos!

Otroška posteljica 3 v 1 Kinderkraft Neste Air se preprosto spremeni v dodatno ležišče za k postelji staršev, v samostojno posteljico ali kot potovalno posteljico. Ponuja robustno jekleno konstrukcijo, 5 nivojev višine in 2 položaja naklona podloge. Posteljice bodo veseli tako aktivni starši, ki veliko potujejo kot tudi doječe matere, katerih otroci se ponoči velikokrat prebudijo.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Goswift poganjalček, roza
1x

KinderKraft Goswift poganjalček

76,03 €

Goswift poganjalček v športnem slogu, ki skozi spodbudno igro razvija otrokove motorične sposobnosti in ga odlično pripravi na vožnjo s pravim kolesom. Ta poganjalček je primeren za vsako površino.

Dostava Mimovrste
-23%
KinderKraft Runner 2021 Nature poganjalček, siv
2x

KinderKraft Runner 2021 Nature poganjalček

51,99 €
39,71 €

Poganjalček Runner je idealen za aktivne male kolesarje. Krmilo je opremljeno z varovalom, ki omejuje kot obračanja, kar zmanjšuje nevarnost padca. Otroku bo zagotovil veliko veselja in zabave, hkrati pa podpiral vajo motorične koordinacije in ravnotežja.

Dostava Mimovrste
-27%
KinderKraft otroški voziček Stroller PRIME 2in1 beige
14x

KinderKraft otroški voziček Stroller PRIME 2in1 beige

429 €
309,21 €
Zadnji kos!

Otroški voziček PRIME blagovne znamke Kinderkraft se lahko brez težav vozi po težjem terenu zahvaljujoč učinkovitemu in blažilnemu integriranemu sistemu. Velika napihljiva zadnja kolesa prav tako pomagajo k stabilnosti.

Dostava Mimovrste
-17%
KinderKraft FLY PLUS poganjalček, Coral
7x

KinderKraft FLY PLUS poganjalček

59,99 €
49,59 €
Zadnji kos!

Hiter, lahek in enostaven za uporabo, prav tak je otroški poganjalček FLY PLUS. Ta poganjalček je izdelan v vseh podrobnostih, za katerega so značilni retro dizajn in lahka kolesa. Sedež ima velik razpon nastavljanja. Njegovo višino lahko prilagodite tako za majhne, kot tudi višje starejše otroke.

Dostava Mimovrste
KinderKraft poganjalec Space, oranžne
145x

KinderKraft poganjalec Space

42,77 €
38,94 €

Poganjalec Space pomaga manjšim otrokom pri razvoju ravnotežja. Opremljen je z ročno zavoro, ki izboljšuje otrokovo varnost, nasloni za roke pa mu omogočajo počitek med vožnjo.

Dostava Mimovrste
KinderKraft otroška postelja UNO Grey, siva
3x

KinderKraft otroška postelja UNO

109,23 €

Bližina staršev je za otroke najpomembnejša, še posebej v prvih dneh življenja. Otroška postelja UNO je odlična rešitev za tiste, ki cenijo udobje otrokove bližine in si želijo spremljati vsak trenutek njegovega razvoja.

Dostava Mimovrste
KinderKraft 2v1 Sofi potovalna posteljica, siva
33x

KinderKraft 2v1 Sofi potovalna posteljica, siva

139,95 €
130,96 €

Kinderkraft Sofi je potovalna posteljica in stajica v enem. Zaradi svoje lahkosti in praktičnosti je idealen sopotnik na vseh potovanjih. Hitro jo zložite in sestavite, ko je postavljena, njene dimenzije merijo 97 × 63 × 14 cm.

Dostava Mimovrste
KinderKraft avtosedež Vado with ISOFIX system, črn
27x

KinderKraft Avtosedež Vado

169,99 €
156,93 €

Avtosedež VADO, od znamke Kinderkraft, bo prinesel največjo varnost za majhne potnike in brezskrbnost staršev. Sedež je opremljen z namenskim varnostnim sistemom, ponuja pa tudi možnost obračanja v nasprotno smer do 18 kg.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Prime Lite 2in1 2020 otroški voziček, siv
3x

KinderKraft Prime Lite 2in1 otroški voziček

328,30 €
279,06 €
Zadnji kos!

Otroški voziček Kinderkraft 2 v 1 je izdelan iz odporne jeklene konstrukcije z nosilnosti 22 kg. Voziček ima velika zadnja kolesa z zavoro in vzmetenjem. Za mirno vožnjo poskrbi tudi možnost gladke nastavitve naslonjala iz sedečega v ležeči položaj.

Dostava Mimovrste
-16%
KinderKraft TASTEE jedilni stolček, pink leaf
10x

KinderKraft TASTEE jedilni stolček

92,30 €
77,38 €

Kompakten jedilni stolček Tastee znamke Kinderkraft je odličen za vse otroke, ki se učijo jesti sami. Mehak sedež otroku zagotavlja potrebno udobje, zahvaljujoč nastavljanju položaja in nastavitvi višine pa se prilagaja vsem potrebam otroka in staršev, tako med obrokom kot med igro.

Dostava Mimovrste