KinderKraft

  • Kategorija
    Športni vozički
    ×
-19%
KinderKraft Grande 2019 otroški voziček, siv
587x

KinderKraft Grande 2019 otroški voziček

135,90 €
110,07 €
Odlična cena

Luksuzni otroški voziček Grande priznanega proizvajalca Kinderkraft vas bo prepričal s svojo praktičnostjo in modnim dizajnom, ki ga zaokrožuje ročaj iz eko usnja.

Dostava Mimovrste
KinderKraft otroški voziček LITE UP, siv, temno siv
138x

KinderKraft otroški voziček LITE UP

88,96 €

Kinderkraft LITE UP – praktičen, primerno dodelan otroški voziček, ki je primeren za otroke stare od 6 mesecev in do 5 let. Nosilnost vozička je je 15 kg. Ta lahek in priročen voziček je povsem preprosto upravljati, hkrati pa je idealen sopotnik na prav vseh potovanjih, kjerkoli ste.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Sport Indy otroški voziček, Burgundy
127x

KinderKraft Sport Indy otroški voziček

99 €
96,61 €

Otroški voziček Sport Indy je odlična izbira tako za mesto kot za lahki teren, zahvaljujoč kolesom iz EVA pene, ki absorbirajo tresljaje. Je izjemno lahek in enostaven za skladišče, primeren je za otroke od rojstva do 15 kg.

Dostava Mimovrste
KinderKraft otroški voziček Cruiser, siv
264x

KinderKraft Kinderkraft otroški voziček Cruiser

119,90 €
104,75 €

Kinderkraft otroški voziček Cruiser. Voziček z gladkim prilagajanjem iz ležečega v sedeči položaj je odlična rešitev za otroka in starše.

Dostava Mimovrste
-20%
KinderKraft kombinirani otroški voziček 3v1 Moov Navy, moder
167x

KinderKraft kombinirani otroški voziček 3v1 Moov

279,99 €
222,28 €

Kombinirani otroški voziček 3v1 MOOV je inovativen, skrbno načrtovan in ergonomično dodelan voziček. Trojna kombinacija, ki izpolnjuje tri osnovne funkcije: globokega otroškega vozička, športnega in avtomobilskega sedeža. MOOV otroški voziček ne združuje samo funkcionalnosti, temveč tudi sodoben dizajn. Je prilagodljiv, udoben in prilagojen različnim vremenskim razmeram. Priročno uporabo predstavlja nastavljiva višina ročaja ter primerno preprost mehanizem za zlaganje, hkrati pa tudi napihljiva kolesa, idealna za sprehod po gozdu ali po mestu. Sestavljen je iz lahkih in močnih materialov, okvirja, ki je opremljen s štirimi kolesi, primerno tudi absorbira udarce in nudi udobje ter centralno zavoro.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Prime Lite 3in1 2020 otroški voziček, siv
32x

KinderKraft Prime Lite 3in1 otroški voziček

445,30 €

Voziček Prime Lite znamke Kinderkraft je idealen za sprehode po mestu in tudi za daljše izlete izven mesta. Voziček 3 v 1 je sestavljen iz mehke košare, raztegnjenega vozička – športni del in avtosedeža. Vsa kolesa so izdelani iz zmesi s povečano odpornostjo proti obrabi (EVA pena z gumo).

Dostava Mimovrste
KinderKraft ALL ROAD otroški voziček, Imperial blue (moder) 2020
41x

KinderKraft ALL ROAD otroški voziček

212,90 €
183,70 €

Otroški voziček All Road znamke Kinderkraft je namenjen otrokom od rojstva do 15 kg. Sedalo lahko nastavljate do povsem ležečega, tako da si lahko vaš otrok med sprehodom spočije. Starši bodo veseli enostavnega zlaganja z eno roko in avtomatičnega zaklepa proti samodejnem sestavljanju vozička.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Prime Lite 2in1 2020 otroški voziček, siv
3x

KinderKraft Prime Lite 2in1 otroški voziček

328,30 €
279,06 €
Zadnji kos!

Otroški voziček Kinderkraft 2 v 1 je izdelan iz odporne jeklene konstrukcije z nosilnosti 22 kg. Voziček ima velika zadnja kolesa z zavoro in vzmetenjem. Za mirno vožnjo poskrbi tudi možnost gladke nastavitve naslonjala iz sedečega v ležeči položaj.

Dostava Mimovrste
-27%
KinderKraft otroški voziček Stroller PRIME 2in1 beige
14x

KinderKraft otroški voziček Stroller PRIME 2in1 beige

429 €
309,21 €
Zadnji kos!

Otroški voziček PRIME blagovne znamke Kinderkraft se lahko brez težav vozi po težjem terenu zahvaljujoč učinkovitemu in blažilnemu integriranemu sistemu. Velika napihljiva zadnja kolesa prav tako pomagajo k stabilnosti.

Dostava Mimovrste
-29%
KinderKraft PRIME 2in1 2020 black
20x

KinderKraft Stroller PRIME 2-in-1 športni voziček s košarico

429 €
302,88 €

Otroški voziček PRIME Kinderkraft z dvema načinoma uporabe – kot globoka košara za najmanjše in za že malo večje otroke kot lahka športna košara. Voziček je še posebej udoben zaradi posebne kolesne opreme, ki absorbira tresljaje, idealen za mesto in zunaj mesta.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Cruiser LX voziček, pink 2020
10x

KinderKraft Cruiser LX voziček

148 €
136,09 €

Eleganten, stilski in praktičen in kar je najpomembneje udoben, to je športni voziček Cruiser XL podjetja Kinderkraft. Lahko se vozi po tlakovani ulici ali pa se dopelje v mesto S popolnoma ležečim sedežem je zasnovan za otroke od rojstva do 15 kg. S svojimi kompaktnimi dimenzijami in možnostjo zlaganja z eno roko je idealen za aktivne matere, ki rade potujejo.

Dostava Mimovrste