KIDDOG pasji priboljški, mali goveji zrezki, 250 g
4,80 €

Okusni priboljški v obliki tankih zrezkov iz govejega mesa in bivolje kože. Pakirani so v praktični vrečki, ki se lahko zapre. KidDog pasji priboljški, mali goveji zrezki, 250 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG pasji priboljški, mali goveji zrezki, 500 g
9,40 €

Okusni priboljški v obliki tankih zrezkov iz govejega mesa in bivolje kože. Pakirani so v praktični vrečki, ki se lahko zapre. KidDog pasji priboljški, mali goveji zrezki, 500 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG pasji priboljški, mali zajčji fileji, 250 g
5 €

Okusni priboljški so izdelani iz lahko prebavljivih tankih trakcev zajčjega mesa. Pakirani so v praktični vrečki, ki se lahko zapre. KidDog pasji priboljški, mali zajčji fileji, 250 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG pasji priboljški, mali zajčji fileji, 500 g
9,50 €

Okusni priboljški so izdelani iz lahko prebavljivih tankih trakcev zajčjega mesa. Pakirani so v praktični vrečki, ki se lahko zapre. KidDog pasji priboljški, mali zajčji fileji, 500 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG pasji priboljški, mini goveje klobasice, 250 g
5,40 €

Okusni priboljški v obliki klobasic s kakovostno jagnjetino. Pakirani so v praktični vrečki, ki se lahko zapre. KidDog pasji priboljški, mini goveje klobasice, 250 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG pasji priboljški, piščančje meso s polenovko, 250 g
5,60 €

Okusni priboljški pripomorejo k zobni higieni in krepijo mišice, ki sodelujejo pri žvečenju. V pakiranju najdete žvečljive krožce polenovke, ovite v piščančjem mesu. KidDog pasji priboljški, piščančje meso s polenovko, 250 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG pasji priboljški, piščančje meso s polenovko, 500 g
10,30 €

Okusni priboljški pripomorejo k zobni higieni in krepijo mišice, ki sodelujejo pri žvečenju. V pakiranju najdete žvečljive krožce polenovke, ovite v piščančjem mesu. KidDog pasji priboljški, piščančje meso s polenovko, 500 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG pasji priboljški, račje meso na bivoljem krogcu, 4 kosi
6,50 €

Okusni priboljški pripomorejo k zobni higieni in krepijo mišice, ki sodelujejo pri žvečenju. V praktičnem pakiranju, ki se lahko ponovno zapre, najdete bivolje krogce, ovite v račje meso. KidDog pasji priboljški, račje meso na bivoljem krogcu, 4 kosi so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG pasji priboljški, račje meso na bivoljem vozlu, 20 kosov
5,10 €

Okusni priboljški pripomorejo k zobni higieni in krepijo mišice, ki sodelujejo pri žvečenju. V praktičnem pakiranju, ki se lahko ponovno zapre, najdete bivolje vozle, ovite v račje meso. KidDog pasji priboljški, račje meso na bivoljem vozlu, 20 kosov so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG pasji priboljški, račje meso na polenovki, 250 g
5,40 €

Okusni priboljški z račjim mesom s polenovko vsebujejo veliko beljakovin in nenasičenih maščobnih kislin. Pakirani so v praktični vrečki, ki se lahko zapre. KidDog pasji priboljški, račje meso na polenovki, 250 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG pasji priboljški trakci lososovega zrezka, 250 g
5,20 €

Okusni priboljški iz lososa vsebujejo omega 3 in 6, ki zagotavljata zdravo kožo in bleščečo dlako. Pakirani so v praktični vrečki, ki se lahko zapre. KidDog pasji priboljški trakci lososovega zrezka, 250 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG piščančja prsa na bivoljski palici, 500 g
9,10 €

Slastne dobrote imajo odličen okus in dobro prebavljivost. V paketu boste našli priboljške s piščancem na bivoljevi palici. KidDog piščančja prsa na bivoljski palici 500 g so primerna za pse vseh pasem.

KIDDOG piščančji priboljšek, mehko meso 250 g
6,10 €

Slastne dobrote imajo dobro prebavljivost. V paketu boste našli mehke in zlahka žvečljive vozličke z okusom in vonjem po piščancu. KidDog piščančji nodule, mehko meso 250 g je primerno za pse vseh pasem.

KIDDOG piščančji priboljšek, mehko meso 250 g
6,10 €

Slastne dobrote imajo dobro prebavljivost. V paketu boste našli mehke in zlahka prežvečene dvojne nodule z okusom in vonjem po piščancu. KidDog piščančje dvojno, mehko meso 250 g je primerno za pse vseh pasem.

KIDDOG piščančji priboljšek, mehko meso 500 g
11,10 €

Slastne dobrote imajo dobro prebavljivost. V paketu boste našli mehke in zlahka žvečljive vozličke z okusom in vonjem po piščancu. KidDog piščančji nodule, mehko meso 500 g je primerno za pse vseh pasem.

KIDDOG piščančji sendvič za pse, 250 g
4,30 €

Slastne dobrote imajo odličen okus in dobro prebavljivost. V paketu boste našli trakove s trsko v piščančjem mesu. KIDDOG piščančji sendvič 250 g je primeren za pse vseh pasem.

KIDDOG piščančji sendvič za pse, 500 g
8 €

Slastne dobrote imajo odličen okus in dobro prebavljivost. V paketu boste našli trakove s trsko v piščančjem mesu. KIDDOG piščančji sendvič 500 g je primeren za pse vseh pasem.

KIDDOG Premium Quality pasji priboljški, goveje kocke, 200 g
4,60 €

Okusni priboljški pripomorejo k zobni higieni in krepijo mišice, ki sodelujejo pri žvečenju. V pakiranju, ki se lahko zapre, so okusne goveje kocke. KidDog Premium Quality pasji priboljški, goveje kocke, 200 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG Premium Quality pasji priboljški, piščančje kocke, 200 g
4,60 €

Okusni priboljški pripomorejo k zobni higieni in krepijo mišice, ki sodelujejo pri žvečenju. V pakiranju, ki se lahko zapre, so okusne piščančje kocke. KidDog Premium Quality pasji priboljški, piščančje kocke, 200 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG Sea Sunfish Duck Wrapped pasji priboljški, 250 g
5,20 €

Okusni priboljški so izdelani iz posušenih rib, ovitih v kos račjega mesa. Pakirani so v praktični vrečki, ki se lahko zapre. KidDog Sea Sunfish Duck Wrapped pasji priboljški, 250 g so primerni za pse vseh pasem.

KIDDOG žvečljive bivolje palčke za pse, 8 mm/12 cm, bele, 100 kosov
9,10 €

Okusni priboljški pripomorejo k zobni higieni in krepijo mišice, ki sodelujejo pri žvečenju. V pakiranju najdete tanke palčke iz bivolje kože, ki so lahko prebavljive. KidDog žvečljive bivolje palčke za pse, 8 mm/12 cm, bele, 100 kosov so primerne za pse vseh pasem.