Kelsey Berwin Zeus Pour Femme - EDP
20,90 €

Zeus Pour Femme je ženska orientalska dišava. Glavo sestavljajo hruška, poper in pomarančni cvet. V srcu boste začutili kombinacijo jasmina in kave. Sladka vanilija, pačuli in cedrov les dopolnjujejo sestavo. Začelo se je leta 2018. .

Kelsey Berwin Zeus - EDP
21,30 €

Zeus iz Kelsey Berwin je pikantna dišava za moške. Glavo sestavljajo kardamom in sočno zeleno jabolko. V čisto cvetličnem srcu se skriva sivka skupaj z šmarnico. Kompozicijo zapirajo vetiver, pačuli in cedrov les. Začelo se je leta 2014. .

Kelsey Berwin Osmond De Noir - EDP
21,70 €

Osmond De Noir je ženska orientalsko-sladka dišava. Glavo citrusov dopolnjuje cvetlično oranžno srce. Osnovo nato dopolni mošus in jantar. Začelo se je leta 2014. .

Kelsey Berwin White Narcisse - EDP
21,30 €

Zadnji kos!

White Narcisse je orientalsko-sadna dišava za ženske in moške. Glava je svež bergamot in sočna malina. Jasmine akordi, heliotrop in cvetovi breze se zlivajo v srce. Sestava je zaprta iz usnja in cedre. Začelo se je leta 2017. .

Kelsey Berwin Midnight Oud - EDP
24,10 € 22,50 €

Midnight Oud je lesna dišava za moške, predstavljena leta 2015. Glavo sestavljajo svež bergamot, žajbelj in balzam copaibe. V srcu boste čutili rose in kašmir les. Sestavo zapirajo ambergris, hrastov mah, tobak, agar in sandalovina. .