Karton P+P PREMIUM LIGHT Spirit Riding Free šolski komplet
84,37 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium light z motivom licence Spirit Riding Free. Komplet je sestavljen iz zelo lahke šolske torbe z ergonomično oblikovanim hrbtom, vrečo za telovadbo, peresnico in škatlo za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P PREMIUM Kako trenirati svojega zmaja šolski komplet
84,37 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium z motivom licence Kako izuriti svojega zmaja. Komplet je sestavljen iz šolske torbe z ergonomično oblikovanim hrbtom, vrečo za telovadbo, peresnico in škatlo za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P Premium Light Jurassic World šolski komplet
84,37 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium z motivom licence Jurassic World. Komplet je sestavljen iz šolske torbe z ergonomično oblikovanim hrbtom, vrečo za telovadbo, peresnico in škatlo za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P Premium Spiderman šolski komplet
84,37 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium v priljubljenem fantovskem Spiderman dizajnu. Komplet je sestavljen iz šolske torbe z anatomsko oblikovanim hrbtiščem, vrečo za telovadbo, opremljeno peresnico in peresnico v obliki etuija brez opreme. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P Premium Light Star Wars šolski komplet
84,37 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium v priljubljenem fantovskem Star Wars dizajnu. Komplet je sestavljen iz šolske torbe z anatomsko oblikovanim hrbtiščem, vrečo za telovadbo, opremljeno peresnico in peresnico v obliki etuija brez opreme. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P Premium Light Frozen šolski komplet
84,37 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium light z motivom licence Frozen. Komplet je sestavljen iz zelo lahke šolske torbe z ergonomično oblikovanim hrbtom, vrečo za telovadbo, peresnico in škatlo za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P anatomski šolski nahrbtnik Premium Light Frozen
76,78 €

Šolska torba iz serije Premium Light je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkimi naramnicami zagotavlja pravilno razporeditev na hrbtu otroka. Zaradi lahkega materiala tehta le 900 g. Postala bo popolna prva aktovka za vašega malega šolarja.

Karton P+P anatomski nahrbtnik PREMIUM Jurassic World
76,78 €

Šolska torba iz serije Premium je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkimi naramnicami zagotavlja pravilno razporeditev bremena na hrbtu otroka. Ojačan hrbet in notranja ojačitev ohranjata trajno obliko nahrbtnika. Zato je idealna šolska torba za vašega malega šolarja.

Karton P+P Premium Minions 2 anatomska šolska torba
76,78 €

Šolska torba iz serije Premium je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkimi naramnicami zagotavlja pravilno razporeditev na hrbtu otroka. Ojačana hrbtna stran in notranja ojačitev držita nahrbtnik v stabilni obliki. Zato je idealna šolska torba za vašega malega šolarja.

Karton P+P anatomski nahrbtnik PREMIUM Frozen 2
75,32 €

Šolski nahrbtnik, iz serije Premium, je anatomsko oblikovan in skupaj z zmehčanimi trakovi zagotavlja pravilni položaj na otrokov hrbet. Ojačana hrbtna stran in notranja ojačitev držita nahrbtnik v stabilni obliki. Postala bo popolna prva aktovka za vašega malega šolarja.

Karton P+P nahrbtnik OXY FC Barcelona
73,44 €

Nahrbtnik OXY Sport ima ergonomsko oblikovan zadnji hrbtni predel s sistemom Soft. Sestavljen je iz treh prostornih predelov, z dodelanimi zadrgami ter s stranskim žepom za steklenico. Vsebuje tudi žep za prenosnik in odsevne elemente za večjo varnost.

Karton P+P Premium Light Oxy Bunny šolski komplet
73,50 € 71,96 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium z motivom Oxy Bunny. Komplet je sestavljen iz šolske torbe z ergonomično oblikovanim hrbtom, vrečo za telovadbo, peresnico in škatlo za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P šolski komplet Premium Traktor
73,50 € 71,96 €

Šolski komplet s aktovko iz serije Premium light v priljubljenem deškem dizajnu traktorjev. Komplet je sestavljen iz zelo lahke torbe z ergonomsko oblikovanim hrbtnim predelom, zasnovo za trenažerje, enonadstropne peresnico in zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P PREMIUM Ocean rainbow šolski komplet
73,50 € 71,96 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium v prikupnem dizajnu z malo morsko deklico. Komplet je sestavljen iz šolske torbe z anatomsko oblikovanim hrbtiščem, vrečo za telovadbo, peresnico in škatlo za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P šolski komplet Premium Metulj
73,50 € 71,96 €

Šolska garnitura s aktovko iz serije Premium z motivom Unicorn 1. Komplet je sestavljen iz aktovke z anatomsko oblikovanim hrbtom, torbe za trenerje, enonadstropne torbice za škatle in škatle za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P šolski komplet PREMIUM Unicorn 1
73,50 € 71,96 €

Šolski komplet s aktovko iz serije Premium z motivom Unicorn 1. Komplet je sestavljen iz aktovke z anatomsko oblikovanim hrbtom, torbe za trenerje, enonadstropne torbice za škatle in škatle za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P šolski komplet Premium Lama
73,50 € 71,96 €

Šolski komplet s aktovko iz serije Premium z motivom hišnega ljubljenčka. Komplet je sestavljen iz zelo lahke torbe z ergonomsko oblikovanim hrbtnim predelom, zasnovo za trenažerje, enonadstropne peresnico in zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P Premium Light Dinosaurus šolski komplet
72,70 € 71,96 €

Šolski komplet z aktovko iz serije Premium light z motivom premium dinozavra. Set je sestavljen iz zelo lahke aktovke z ergonomsko oblikovanim hrbtom, vadbene torbe in enonadstropne peresnice brez opreme. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P Premium Light Nogomet šolski komplet
73,50 € 71,96 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium light v priljubljenem fantovskem nogometnem dizajnu. Komplet je sestavljen iz zelo lahke šolske torbe z ergonomično oblikovanim hrbtom, vrečo za telovadbo, peresnico in škatlo za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P Premium Light Unicorn iconic šolski komplet
73,50 € 71,96 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium light z motivom Unicorn iconic. Komplet je sestavljen iz zelo lahke šolske torbe z ergonomično oblikovanim hrbtom, vrečo za telovadbo, peresnico in škatlo za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P Premium Light Romantic Horse šolski komplet
73,50 € 71,96 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium light z motivom Romantic Horse. Komplet je sestavljen iz zelo lahke šolske torbe z ergonomično oblikovanim hrbtom, vrečo za telovadbo, peresnico in škatlo za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P šolski komplet Premium, konj
73,50 € 71,96 €

Šolski komplet z aktovko iz serije premium, polikana z motivi konja, Komplet je sestavljen iz aktovke z anatomsko oblikovanim hrbtom, torbe za športno opremo, enonadstropne peresnice za svinčnike in škatle za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P šolski komplet PREMIUM hišni ljubljenčki
73,50 € 71,96 €

Šolski komplet s aktovko iz serije Premium z motivom hišnega ljubljenčka. Komplet je sestavljen iz aktovke z anatomsko oblikovanim hrbtom, torbe za trenerje, enonadstropne torbice za škatle in škatle za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P šolski komplet Gasilska enota PREMIUM Tatra
74 € 71,96 €

Šolski komplet s torbo iz serije Premium z motivom Oxy Bunny. Komplet je sestavljen iz aktovke z anatomsko oblikovanim hrbtom, torbe za športno opremo, enonadstropne peresnice za svinčnike in škatle za zvezke v formatu A4. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P šolski komplet OXY Style Mini rainbow
73,50 € 70,59 €

Šolska komplet v sodobnem dizajnu Dots je primeren za učence prve stopnje osnovne šole. Komplet je sestavljen iz nahrbtnika serije OXY Style Mini z anatomsko oblikovanim hrbtom, etuija Etue in torbe za hrbet. Šolarji bodo tako imeli celovito ponudbo s sodobnim motivom, ki bo pritegnila pozornost na prvi pogled.

Karton P+P šolski kompet OXY Style Mini rainbow
73,50 € 70,59 €

Šolski komplet v sodobnem mavričnem dizajnu je primerna za učence prve stopnje osnovne šole. Komplet je sestavljen iz nahrbtnika serije OXY Style Mini z anatomsko oblikovanim hrbtom, etuija Etue in torbe za hrbet. Šolarji bodo tako imeli celovito ponudbo s sodobnim motivom, ki bo pritegnila pozornost na prvi pogled.

Karton P+P šolski nahrbtnik OXY Style Mini football blue
73,50 € 70,59 €

Šolska nahrbtnik v sodobnem nogometno modrem dizajnu je primerna za učence prve stopnje osnovne šole. Komplet je sestavljen iz nahrbtnika serije OXY Style Mini z anatomsko oblikovanim hrbtom, etuija Etue in torbe za hrbet. Šolarji bodo tako imeli celovito ponudbo s sodobnim motivom, ki bo pritegnila pozornost na prvi pogled.

Karton P+P šolski komplet Premium Flamingo
70,59 €

Šolski komplet z torbo iz serije premium, zasnovana z motivom flaminga. Set je sestavljen iz zelo lahke aktovke z ergonomsko oblikovanim hrbtom, vadbene torbe in enonadstropne peresnice brez opreme. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P Premium Light Isha – My love Pet šolski set
70,25 €

Šolski set Premium z motivom simpatičnega mopsa je sestavljen iz nahrbtnika z ergonomsko oblikovanim hrbtom, vreče za športno opremo in enonadstropne peresnice. Tako bodo otroci imeli obsežno paleto šolske opreme po enotni zasnovi. Primeren za otroke razredne stopnje osnovne šole.

Karton P+P šolski komplet z nahrbtnikom OXY Sport Melange flowers
69,95 €

Šolski komplet v moderni zasnovi je primeren za šolarje iz druge triade osnovne šole in za srednješolce. Set je sestavljen iz nahrbtnika, peresnice in vrečke za copate športno opremo. Učenci bodo imele možnost izbirati med širokim naborom dodatkov iz praktičnega seta z modernim motivom.

Karton P+P šolski komplet z nahrbtnikom OXY Sport Fox
69,95 €

Šolski komplet v moderni zasnovi je primeren za šolarje iz druge triade osnovne šole in za srednješolce. Set je sestavljen iz nahrbtnika, peresnice in vrečke za copate športno opremo. Učenci bodo imele možnost izbirati med širokim naborom dodatkov iz praktičnega seta z modernim motivom.

Karton P+P OXY Style Army šolski komplet
69,95 €

Šolski komplet v moderni zasnovi je primeren za šolarje iz druge triade osnovne šole kot tudi za srednješolce. Set je sestavljen iz nahrbtnika, peresnice Etue in vrečke za copate oz. športno opremo. Učenci bodo imele možnost izbirati med širokim naborom dodatkov iz praktičnega seta z modernim motivom.

Karton P+P šolski set OXY Style Grey tropical
69,95 €

Šolski komplet v moderni zasnovi je primeren za šolarje višjih razredov osnovne šole in za srednješolce. Set je sestavljen iz nahrbtnika, peresnice in vrečke za copate športno opremo. Učenci bodo imele možnost izbirati med širokim naborom dodatkov iz praktičnega seta z modernim motivom.

Karton P+P anatomski nahrbtnik PREMIUM, hišni ljubljenčki
65,50 € 64,49 €

Šolska torba iz serije Premium je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkimi naramnicami zagotavlja pravilno razporeditev bremena na hrbtu otroka. Ojačan hrbet in notranja ojačitev ohranjata trajno obliko nahrbtnika. Zato je idealna šolska torba za vašega malega šolarja.

Karton P+P šolski nahrbtnik Premium Light traktor
65,50 € 64,49 €

Šolska torba iz serije Premium Light je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkimi naramnicami zagotavlja pravilno razporeditev na hrbtu otroka. Zaradi lahkega materiala tehta le 900 g. Zato je idealna šolska torba za vašega malega šolarja.

Karton P+P šolski nahrbtnik OXY Style Mini Unicorn pattern
65,50 € 63,56 €

Šolski nahrbtnik, iz serije OXY STYLE Mini, nahrbtnik preprosto ne ostane neopažen. Cenili boste prefinjeno zunanjo zasnovo: simpatična oblika, anatomsko oblikovan in zračen hrbet, sprednji žep z zadrgo in dodatni stranski žepi.

Karton P+P šolski nahrbtnik OXY Style Mini Dots
65,50 € 63,56 €

Šolski nahrbtnik, iz serije OXY STYLE Mini, nahrbtnik preprosto ne ostane neopažen. Cenili boste prefinjeno zunanjo zasnovo: simpatična oblika, anatomsko oblikovan in zračen hrbet, sprednji žep z zadrgo in dodatni stranski žepi.

Karton P+P anatomski nahrbtnik PREMIUM Fotbal
63,29 €

Šolski nahrbtnik, iz serije Premium, je anatomsko oblikovan in skupaj z zmehčanimi trakovi zagotavlja pravilni položaj na otrokov hrbet. Ojačana hrbtna stran in notranja ojačitev držita nahrbtnik v stabilni obliki. Postala bo popolna prva aktovka za vašega malega šolarja.

Karton P+P Premium Flamingo anatomska šolska torba
63,27 €

Šolska torba iz serije Premium je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkimi naramnicami zagotavlja pravilno razporeditev na hrbtu otroka. Ojačana hrbtna stran in notranja ojačitev držita nahrbtnik v stabilni obliki. Zato je idealna šolska torba za vašega malega šolarja.

Karton P+P Premium Konj anatomska šolska torba
63,27 €

Šolska torba iz serije Premium je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkimi naramnicami zagotavlja pravilno razporeditev na hrbtu otroka. Ojačana hrbtna stran in notranja ojačitev držita nahrbtnik v stabilni obliki. Zato je idealna šolska torba za vašega malega šolarja.

Karton P+P anatomski nahrbtnik PREMIUM Auto
63,27 €

Šolski nahrbtnik, iz serije Premium, je anatomsko oblikovan in skupaj z zmehčanimi trakovi zagotavlja pravilni položaj na otrokov hrbet. Ojačana hrbtna stran in notranja ojačitev držita nahrbtnik v stabilni obliki. Postala bo popolna prva aktovka za vašega malega šolarja.

Karton P+P Premium Unicorn 1 anatomska šolska torba
63,27 €

Šolska torba iz serije Premium je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkimi naramnicami zagotavlja pravilno razporeditev na hrbtu otroka. Ojačana hrbtna stran in notranja ojačitev držita nahrbtnik v stabilni obliki. Zato je idealna šolska torba za vašega malega šolarja.

Karton P+P Premium T-rex anatomska šolska torba
63,27 €

Šolska torba iz serije Premium je anatomsko oblikovana in skupaj z mehkimi naramnicami zagotavlja pravilno razporeditev na hrbtu otroka. Ojačana hrbtna stran in notranja ojačitev držita nahrbtnik v stabilni obliki. Zato je idealna šolska torba za vašega malega šolarja.