Jo Malone Amber & Lavender - EDC (brez škatlice)
55,90 € 48,60 €

Amber & Lavender je orientalno-fougrova dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 1995. Glavo dišave tvorijo sivka, meta in bergamotka. Srce je sestavljeno iz vanilije, cimeta in klinčkov. V osnovi zazvenita ambra in pačuli.

Jo Malone Basil & Neroli - EDC (brez škatlice)
55,90 € 47 €

Basil & Neroli je cvetlično-zelena aromatična dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 2016. Glavna sestavina je bazilika, ki tvori glavo dišave. Srce vključuje olje cvetov grenke pomaranče (neroli). V osnovi se pretakata vetiver in beli mošus.

Jo Malone Oud & Bergamot - EDC INTENSE (brez škatlice)
111,30 €

Oud & Bergamot je orientalski vonj za ženske in moške, ki spada v zbirko Cologne Intense. Navdihuje jo Bližnji vzhod. Dišava je sestavljena iz deviške cedre, bergamotke, limone, pomaranče in agar lesa (oud). Trgu je bila predstavljena leta 2010.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin - EDC (brez škatlice)
55,90 € 51,80 €

Lime Basil & Mandarin je citrusna aromatična dišava za ženske in moške,predstavljena leta 1999. Čisto citrusovo glavo tvorijo limeta, mandarina in sočna bergamotka. V srcu se pretekajo toni bazilike, španski bezeg, perunike in timijana. Osnovo zaključita pačuli in vetiver.

Jo Malone English Oak & Hazelnut - EDC (brez škatlice)
96,40 €

English Oak & Hazelnut je razkošna leseno-začimbna dišava za moške in ženske. Odpira se z notami lešnikov, nato pa preide v srce dišeče cedre in konča sestavo z lesnimi akordi hrasta.   Trgu je bila predstavljena leta 2017.

Jo Malone 154 Cologne - EDC (brez škatlice)-20%
55,90 € 44,50 €

154 Cologne je lesna aromatična dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 2001. Citrusna glava je sestavljena iz mandarine, grenivke in bergamotke. Srce je sestavljeno iz sivke, bazilike in muškatnega oreščka. V osnovi zvenijo pačuli, mošus, vetiver in sladka vanilija.

Jo Malone Blackberry & Bay - EDC (bez krabičky)
55,90 € 51,80 €

Blackberry & Bay je cvetlično-sadna dišava za ženske. Njen nos je izdelovalec parfumov Fabrice Pellegrin. Sestavljen je iz kombinacije cvetnih akordov, vetivera, cedre, robida, grenivke in lovorjevih listov. Dišava je bila lansirana leta 2012. .

Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily - EDC INTENSE (bez krabičky)
114,10 € 111,70 €

Zadnji kos!

Dark Amber & Ginger Lily je intenzivna orientalska lesnata dišava za ženske. Začinjena glava vsebuje roza poper, kardamom in ingver. Čisto cvetno srce združuje jasmin, vrtnice, orhidejo in vodno lilijo. Sestava je zaprta s kombinacijo sandalovine, pačulija, usnja, črne ambergris in olibanum smole.

Jo Malone Earl Grey & Cucumber - EDC (bez krabičky)
55,90 € 51,80 €

Earl Grey & Cucumber je aromatična dišava za ženske in moške, ki jo navdihuje najbolj znana angleška blagovna znamka čaja. Glava je sestavljena iz kombinacije jasmina, bergamota, rdečega jabolka in vodnih akordov. V srcu so prepleteni toni angelike in sveže kumare.

Jo Malone English Pear & Freesia - EDC (brez škatlice)
76,90 €

Luksuzni English Pear & Freesia od Jo Malone je ciprovo-sadna dišava za ženske. Sadna glava vsebuje hruško in melono, cvetlično srce je sestavljeno iz vrtnice in frezije. Kompozicijo zaključijo kombinacija mošusa, pačulija, ambre in rabarbare. Trgu je bila predstavljena leta 2010.

Jo Malone Grapefruit - EDC (brez škatlice)
55,90 € 47 €

Grapefruit je citrusna dišava za ženske in moške, ki je bila predstavljena leta 1992. Glavo sestavlja grenivka in mandarina, srce pa tvorijo aromatičen rožmarin, paprika, jasmin in meta. V osnovi dišave se odkrije vetiver, skupaj z pačulijem in hrastovim mahom.

Jo Malone Honeysuckle & Davana - EDC (brez škatlice)
55,90 € 50,60 €

Honeysuckle & Davana je razkošna cvetlična dišava za ženske, ki vas bo navdušila z nenavadno sestavo. Glava vsebuje davano (vrsta pelina), v srcu pa začutite kombinacijo vrtnic in kosteničevja. Na koncu vas presenetijo toni mahu.   Trgu je bila predstavljena leta 2018.

Jo Malone Myrrh & Tonka - EDC INTENSE (brez škatlice)
81 €

Myrrh & Tonka je intenzivna orientalska dišava za moške in ženske. Glava vsebuje nezamenljivo sivko, v srcu se skriva aromatična mirta in v osnovi občutite kombinacijo sladke vanilije, mandljev in tonka fižola. Trgu je bila predstavljena leta 2016.

Jo Malone Nectarine Blossom & Honey - EDC (brez škatlice)
95,60 €

Nectarine Blossom & Honey je cvetno-sadna dišava za moške in ženske. Glava je sestavljena iz zelenih odtenkov, črnega ribeza in olja pomarančnih listov. V srcu sta skriti nektarina in navadna robinija. Dišavo zaključujejo vetiver, breskev in sliva.   Trgu je bila predstavljena leta 2005.

Jo Malone Orange Blossom - EDC (brez škatlice)
52,50 €

Orange Blossom je luksuzna cvetlična dišava za ženske in moške. Glava vsebuje citron, mandarino klementino in zelene tone. V srcu začutite afriški pomarančni cvet in lotos, v osnovi pa vas omamijo toni španskega bezga. Trgu je bila predstavljena leta 2003.

Jo Malone Pomegranate Noir - EDC (bez krabičky)
55,90 € 51,80 €

Pomegranate Noir je razkošna aromatično-sadna dišava za ženske in moške. Glava vsebuje maline, šipek, slivo, lubenico in rabarbaro. V svojem srcu boste čutili cvetje, začimbe, smole in lesene akorde. Bogato sestavo zapirajo pačuli, mošus, ambergris in cedra. Začelo se je leta 2005. .

Jo Malone Red Roses - EDC (brez škatlice)
55,90 € 51,80 €

Red Roses je razkošna cvetno-zelena dišava za ženske. Sveža glava vsebuje limono in meto, cvetlično srce pa objema bolgarsko vrtnico in cvetove vijolice. Sestavo zaključujejo note čebeljega voska. Trgu je bila predstavljena leta 2001.

Jo Malone Velvet Rose & Oud - EDC INTENSE (bez krabičky)
74,90 €

Velvet Rose & Oud je orientalsko-cvetna dišava za ženske in moške v izdaji Cologne Intense. Navdihuje jo Bližnji vzhod. Vonj je sestavljen iz vrtnic, agarjevega lesa (oud), pralineja, klinčkov. Začelo se je leta 2012. .

Jo Malone Wild Bluebell - EDC (brez škatlice)
97,20 €

Wild Bluebell je luksuzna cvetno-zelena dišava za ženske. Glava vsebuje zvonček in aromatični klinček, v srcu boste čutili jasmin, šmarnico in divjo vrtnico. Kompozicijo zaključi osnova mošusa in ambre. Trgu je bila predstavljena leta 2011.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt - EDC (brez škatlice)
99,20 €

Wood Sage & Sea Salt je luksuzna aromatična dišava za ženske in moške. Vsebuje le pet sestavin, in to ambrette (mošus ibišovec), morsko sol in morske alge, izrazit žajbelj in grenko grenivko.   Trgu je bila predstavljena leta 2014.