Jennifer Lopez Still - EDP-19%
26,20 € 21,20 €

Jennifer Lopez Still je dišava, ki ujame občutke ženske, ki poskuša najti svoj jaz. Presenetljiv in živahen ton sake dopolnjuje začinjen beli poper, iskriva mandarina in naravna aroma čaja Earl Grey. To mešanico dodatno poudari frezija, vrtnica, jasmin in pomarančevec.

Jennifer Lopez Glow By JLo - EDT-26%
27 € 19,80 €

Dišava, ki spominja na trenutke, ko pridete izpod tuša. Aroma tako čista in nežna kot sveža bela vrtnica. In tako seksi kot Jennifer Lopez. Steklenička je tako seksi kot golo žensko telo, nežno sveti kot barva gole kože. Okrašena je ponavdihu  značilnega sloga JLo. Omejena izdaja!.

Jennifer Lopez Live Luxe - EDP
19,20 €

Ljubezen do ritma, gibanja in absolutnega razkošja je bila navdih za ustvarjanje te dišave. „Live Lux,“ pravi sama Jenifer, "predstavlja trenutke, ko se počutim popolnoma prežeta s svojo strastjo do plesa, trenutki popolne evforije in popolnega, neprespanega veselja.

Jennifer Lopez Glow After Dark - EDT
13,80 €

Glow After Dark je dišava tako čutna, sveža in seksi kot sama Jennifer. Ko jo uporabljate, lahko slišite glasbo, kako teče po vaših žilah. Navdušenje nad občutkom, da ste v klubu s prijatelji, praznujete in uživate v nočnem življenju. Omejena izdaja!Dišava je bila trgu predstavljena leta 2006.