High Point jakna Mania Jacket 5.0
236,90 € 231,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moška nepremočljiva jakna High Point Mania Jacket 5.0 je namenjena zahtevnejšim pohodnikom ali za uporabo med trekingom. Odlikujejo jo zračne lopute pod pazduhami, ki omogočajo učinkovito zračenje.

High Point moška bunda Protector 4.0 Jacket
385,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moška nepremočljiva bunda High Point Protector 4.0 Jacket je izdelana iz dokazanega laminata BlocVent Pro. Jopica je še posebej primerna za aktivnosti v mrzlih razmerah.

High Point moška jakna Master Jacket
331,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Izvrstna ultra lahka moška vodoodporna jakna, je izdelana za vse tiste, ki želijo nositi zelo lahke jakne, obenem pa iščejo popolno jakno z vsemi potrebnimi atributi, kot so kapuca, praktično velike žep na prsih, nastavljive manšete, dodelano prezračevanje itd. Na novo razvita ultra lahka troslojna BlocVent Pro Superlight jakna, je izdelana na Japonskem, deluje brezkompromisno in bo zato prav gotovo prava izbira.

High Point moška jopica Skywool 3.0 Sweatshirt-21%
132,35 € 104,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moška jopica blagovne znamke Skywool 3.0 Sweatshirt, iz materiala Tecnowool prinaša oblačilo z novo edinstveno naravno eleganco in odlično toplotno funkcionalnostjo. Poliester na notranji strani zagotavlja odlično odvajanje vlage, volna na zunanji strani pa zagotavlja naraven izgled.

High Point pohodniške kratke hlače Rum 3.0 Shorts
72,50 €

Odlična cena

Moške pohodniške kratke hlače, oblikovane za udobno potovanje, hojo in preživljanje prostega časa. Elastični material vas ne bo omejeval na noben način, v njem pa se boste počutili udobno. Okolju prijazna in dodelana površinska vodoodbojna obdelava ,brez PFC (brez fluoroogljikov). Odlična UV zaščita z UPF 50+.

High Point ženska jakna Drift Lady jacket
125,94 € 115,87 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Večnamenska softshell jakna High Point Drift Lady jacket iz prijetnega elastičnega materiala. Idealna je za uporabo na prostem, za fizično zahtevne dejavnosti ali kot praktična jakna za vsakodnevno nošenje.

High Point ženske pohodniške hlače Dash 4.0 Lady 3/4 Pants
73,50 € 65,50 €

Odlična cena

High Point Dash 2.0 Lady Pants so ženske pohodniške hlače, izdelane iz raztegljivega materiala, v katerih se boste počutili odlično, kjerkoli boste. Material AirVent, ki ga uporabljamo, ima vodoodbojni premaz DWR in zagotavlja odlično UV zaščito pri UPF 50+. Idealne hlače za pohodniške, potovalne, mestne ali naravne izlete.

High Point moška majica Move 3.0 Sweatshirt-26%
116,77 € 86 €

Odlična cena

Moška majica High Point Move 3.0 Sweatshirt deluje, kot prefinjen, elastičen drugi sloj, ustvarjen za aktivni življenjski slog. V notranjosti poskrbijo za toploto plasti mikroflisa.

High Point ženska jopa Skywool 3.0 Lady Sweatshirt-20%
116,77 € 92,50 €

Odlična cena

Ženska jopica blagovne znamke Skywool 3.0 Sweatshirt, iz materiala Tecnowool prinaša oblačilo z novo edinstveno naravno eleganco in odlično toplotno funkcionalnostjo. Poliester na notranji strani zagotavlja odlično odvajanje vlage, volna na zunanji strani pa zagotavlja naraven izgled.

High Point ženski brezrokavnik Drift Lady Vest-59%
87,80 € 35,50 €

Odlična cena

Ženski večnamenski softshell brezrokavnik High Point Drift Lady Vest iz udobnega elastičnega materiala je idealen za uporabo na prostem, za fizično zahtevne dejavnosti v zmernih temperaturah. – Primeren za vsakodnevno nošenje.

High Point ženski brezrokavnik Flow Lady Vest-42%
99,90 € 57,50 €

Odlična cena

High Point Flow Vest je ženski brezrokavnik s prefinjeno kombinacijo izolacije pred vetrom in mrazom Climashield. Elastičen material zagotavlja vrhunsko udobje med gibanjem.

High Point moška jakna Drift Hoody Jacket
137,42 € 126,44 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Večnamenska softshell jakna High Point Drift Hoody Jacket iz prijetnega elastičnega materiala za fizično zahtevne dejavnosti. Primerna kot praktični modni jopič za vsakodnevno nošenje.

High Point moške pohodne hlače Teton 3.0 Pants
191,31 € 176,02 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Priljubljene nepremočljive hlače High Point Teton 3.0 Pants so izdelane iz najbolj naprednega dvoslojnega materiala BlocVent japonske proizvodnje. Odlične lastnosti zračnosti in nepremočljivosti, zaradi katerih nudijo popolno zaščito.