Geox dekliški gležnarji Flanfil B044GA 0MNNF C4268
78 €

Zadnji kos!

Dekliški gležnarji v zasnovi škornjev iz žametne zasnove – ti prihajajo iz znamke Geox – moda, ki diha. Čevlji so okrašeni s srčki in imajo vodoodporen zaključek.

Geox New Balu B020PB_0CL10_C5102 fantovske superge
64 €

Zadnji kos!

Fantovske superge v rjavi barvi. Geox New Balu imajo vložek in podlogo iz ovčjega usnja in površino iz govejega usnja v različnih verzijah. Prožen podplat iz termoplastične gume omogoča naravno gibanje stopala na vsakem koraku. Udobno zapenjanje na ježka.

Geox Gisli B021NB_01054_C0685 fantovske teniske
46,90 €

Zadnji kos!

Fantovske teniske v modri barvi z oranžnimi podrobnostmi. Geox GISLI imajo podplat iz najlonske mreže in podlogo iz bombažnega platna. Površina iz poliestra in bombažnega platna. Prožen podplat iz gume omogoča naravno gibanje stopala na vsakem koraku. Udobno zapenjanje na ježka.

Geox otroški sandali ALBEN J02AVD_0FE15_C4B2G
94,10 €

Zadnji kos!

Fantovski sandali v modri barvi z rumenimi podrobnostmi. Geox ALBEN imajo vložek iz usnja, podlogo iz poliestra in površino iz poliestra in platna. Fleksibilen podplat iz termoplastične gume omogoča naravno gibanje stopala na vsakem koraku. Udobno zapenjanje na ježka.

Geox dekliški teniski NEW BALU B020QB_00744_C1000
60 €

Zadnji kos!

Dekliški teniski v beli barvi z detajli rož. Geox NEW BALU ima vložke in podlogo iz ovčjega usnja in površino obdelano iz usnja in platna. Fleksibilen podplat iz termoplastične gume omogoča naravno upogibanje na vsakem koraku. Praktično Velcro pritrjevanje.

Geox fantovske teniske Alben J949ED_01422_C4327
77 €

Zadnji kos!

Fantovske teniske, od blagovne znamke Geox, s klasičnimi vezalkami in dodelano zasnovo do gležnja za večjo svobodo gibanja. Zgornji del mešanice poliestra, najlona in usnja. Vzdržen gumijast podplat z dihalno funkcijo za celodnevno obrabo. Okrasni stranski odsek.

Geox Elba B02L8A_01054_C0335 fantovski sandali, modri, 23 - Odprta embalaža-60%
44 € 17,52 €

Odprta embalaža

Fantovski sandali v modri barvi z motivom avtomobilov. Geox Elba imajo vložek in podlogo iz kozjega usnja in tekstilno površino. Podplat iz termoplastične gume izolira pred hladno površino in neravno podlago. Sandali so primerni za toplejše dni. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Geox dekliški supergi Waviness
72,40 €

Zadnji kos!

Stilski supergi Waviness iz kolekcije pomlad/poletje 2019 imajo poseben podplat, ki je primeren za športno vadbo. Čevlji so super za vse vrste športa, pa tudi za kombiniranje s športnimi oblačili.

Geox dekliški teniski TODO B0285C_0HI14_C8004
68,30 €

Zadnji kos!

Dekliški teniski v roza barvi s svetlečim podplatom. Geox TODO odlikuje obdelava iz kozjega usnja, podloga iz tekstilne mreže in poliestrska prevleka. Fleksibilen podplat iz termoplastične gume omogoča naravno upogibanje ob vsakem koraku. Praktično Velcro pritrjevanje.

Geox B021MB_010AJ_C0514 dekliške superge
51,10 €

Zadnji kos!

Dekliške superge v kroju gležnjarjev znamke Geox Gisli so idealne za vsak dan in odlično dopolnijo tudi eleganten outfit male gospodične. Čevlji imajo praktično zapenjanje na zadrgo na notranji strani čevlja, imajo anatomsko oblikovan vložek in zahvaljujoč tehnologiji Geox respira, je maksimalno udobje vašega otroka zagotovljeno na vsakem koraku.

Geox B0251A_044AJ_C8007 Kaytan dekliške superge
60 €

Zadnji kos!

Dekliške superge v zlati barvi z detajli rož. Geox KAYTAN ima vložek in podlogo iz ovčjega usnja in površino obdelano iz usnja in poliuretana. Fleksibilen podplat iz termoplastične gume omogoča naravno gibanje stopala na vsakem koraku. Udobno zapenjanje na ježka.

Geox dekliški teniski Ciak J0204D_00010_C0405
81,20 €

Zadnji kos!

Dekliški teniski blagovne znamke Geox s klasičnimi vezalkami do gležnja za boljši oprijem pri hoji. Zgornji del mešanice poliestra in najlona. Masiven podplat iz gume z izrazitim vzorcem. Stranski zadrga za lažje prileganje. Okrasni vrh z dvignjenim profilom.

Geox dekliški teniski Gisli J024NA_0NFBC_C0439
51,10 €

Zadnji kos!

Dekliški teniski v bež barvi z zlatimi detajli. Geox Gisli ima vložek iz najlonske mrežice in podlogo iz poliestra in mikrovlaken. Površina poliestra in bombaža. Fleksibilen gumijasti podplat omogoča naravno upogibanje na vsakem koraku. Udobno zavezovanje z vezalkami.

Geox Heira dekliške teniske
51,10 €

Zadnji kos!

Dekliški teniski Heira v temno modri barvi, prihajajo iz kolekcije jesen/zima 2019 ter ob vsem zagotavljajo maksimalno udobje prav na vsakem koraku. Čevlji so izdelani iz visoko kakovostnih sintetičnih materialov in imajo praktično zapenjanje z velcro trakom.

Geox dekliški zimski čevlji Omar
81,20 €

Zadnji kos!

Dekliški zimski čevlji Omar sive barve so iz kolekcije jesen/zima 2019 in zagotavljajo maksimalno udobje prav na vsakem koraku. Izdelani so iz kakovostnih materialov. Praktična zadrga na notranji strani škornja.

Geox fantovske superge Alonisso
81,20 €

Zadnji kos!

Fantovske visoke superge Alonisso v sivi barvi prihajajo iz kolekcije jesen/zima 2019 in zagotavljajo maksimalno udobje prav na vsakem koraku. Čevlji so izdelani iz visoko kakovostnih sintetičnih materialov in imajo praktično zapenjanje z velcro trakom. Idealno za hladne zimske dni.

Geox fantovske teniske Alben J949ED_01422_C4165
81,20 €

Zadnji kos!

Fantovske teniske, od blagovne znamke Geox, s klasičnimi vezalkami in dodelano zasnovo do gležnja za večjo svobodo gibanja. Zgornji del mešanice poliestra, najlona in usnja. Vzdržen gumijast podplat z dihalno funkcijo za celodnevno obrabo. Okrasni stranski odsek.

Geox fantovski teniski Nebcup J02AZB_04614_C0085
85,50 €

Zadnji kos!

Fantovski teniski iz blagovne znamke Geoxa z vezalkami in velcro pritrditvijo. Zgornji del je izdelan iz semiša iz govejega usnja in poliestra. Trpežna podplata iz gume in etilen vinil acetata z vzorcem. Odlična izbira za elegantne fante.

Geox dekliški gležnarji Hadriel
89,80 €

Zadnji kos!

Dekliški gležnjarji Hadriel iz kolekcije jeseni/zima 2018 so na voljo v črni barvi ter bodo popolnoma dopolnili katerikoli zimski trendovski outfit. Čevlji so privlačnega dizajn, odlikuje pa jih posebna dodelana tehnologija blagovne znamke Geox, ki vam bo zagotovila udobje na vsakem koraku.

Geox dekliški teniski Alben J02AQB_01422_C426
81,20 €

Zadnji kos!

Dekliški teniski v srebrni barvi z roza detajli. Geox ALBEN ima usnjeno podplat in podlogo iz poliestra. Površina iz kravje in najlonske mrežie. Fleksibilen gumijasti podplat omogoča naravno upogibanje na vsakem koraku. Udobno zavezovanje z vezalkami.

Geox Elba B02L8A_01054_C0335 fantovski sandali
46,90 €

Zadnji kos!

Fantovski sandali v modri barvi z motivom avtomobilov. Geox Elba imajo vložek in podlogo iz kozjega usnja in tekstilno površino. Podplat iz termoplastične gume izolira pred hladno površino in neravno podlago. Sandali so primerni za toplejše dni.

Geox fantovski teniski B020BA_08554_C4211
60 €

Zadnji kos!

Fantovski športni copati v temno modri barvi z rdečimi elementi. Geox NEW BALU ima vložke in podlogo iz ovčjega usnja in površino obdelano iz usnja in platna. Fleksibilen podplat iz termoplastične gume omogoča naravno upogibanje na vsakem koraku. Praktično Velcro pritrjevanje.

Geox fantovski teniski NEW BALU B020PA_0CLPA_C4002
60 €

Zadnji kos!

Fantovski teniski v temno modri izvedbi z elementi iz jeansa. Geox NEW BALU ima vložek iz ovčjega usnja in podlogo ter usnjen zaključek v različnih barvah. Fleksibilen podplat iz termoplastične gume omogoča naravno upogibanje na vsakem koraku. Praktično Velcro pritrjevanje.

Geox Flanfil dekliški svetleči zimski čevlji
85,50 €

Zadnji kos!

Dekliški teniski Flanfil sivo-roza teniske iz kolekcije jesen/zima 2019 zagotavljajo maksimalno udobje prav na vsakem koraku. Izdelani so iz kakovostnih materialov. Praktično zapenjanje na ježka.

Geox Flexyper fantovski zimski škornji, črni
102,70 €

Zadnji kos!

Fantovski zimski škornji Flexyper v črni barvi prihajajo iz kolekcije jesen/zima 2019 in zagotavljajo maksimalno udobje prav na vsakem koraku. Čevlji so izdelani iz visoko kakovostnih sintetičnih materialov in imajo praktično zapenjanje z velcro trakom. Idealno za hladne zimske dni.

Geox Kalispera dekliški gležnjarji, sivi
81,20 €

Zadnji kos!

Dekliški gležnjarji Kalispera sive barve iz kolekcije Panda jesen/zima 2019 zagotavljajo maksimalno udobje prav na vsakem koraku. Čevlji so izdelani iz kakovostnih materialov in praktičnega zapiranja na zadrgo. Idealno za hladne zimske dni.

Geox Kuray fantovski zimski škornji, črni
94,10 €

Zadnji kos!

Fantovski zimski škornji Kuray v črni barvi prihajajo iz kolekcije jesen/zima 2019 in zagotavljajo maksimalno udobje prav na vsakem koraku. Čevlji so izdelani iz visoko kakovostnih sintetičnih materialov in imajo praktično zapenjanje z velcro trakom. Idealno za hladne zimske dni.