Emitex odeja VELVET
8,30 €

Otroška odeja VELVET 70×100 cm s plišem. Odeja je izdelana iz visoko kakovostnega materiala (Velvet pliš), zato je mehka, topla in puhasta. Lahko jo uporabite v otroškem vozičku, posteljici ali kot odejo za igranje. Pokrijte svojega malčka in ga zavijte. Glede na vremenske razmere, temperaturo in oblačila glede na vremenske razmere je odeja primerna za celoletno uporabo.


Emitex bombažna podloga MOBY, 3D kocke
14,04 €

Univerzalna ojačana blazinica za zaščito originalne trde podlage v vozičku ali avtomobilskem sedežu. Je obojestranska in prijetna na dotik. Primerna tudi za jedilni stol za originalno pralno oblazinjenje.


Emitex LUXURY rokavica za otroški voziček
13,46 €

Rokavica je praktičen dodatek vozičku, ki ščiti vaše roke pred mrazom, vetrom in dežjem. Rokavice so izdelane iz visoko kakovostnega vodoodpornega materiala s toplim udobjem za roke. Na zgornjem delu je rokav z modno obdelavo.


Emitex mreža proti komarjem
7,50 €

Emitex Univerzalna mreža za otroški voziček**voziček za zaščito otrok pred majhnimi žuželkami. Zelo enostavna namestitev na voziček zahvaljujoč elastični gumi, zaradi katere žuželke ne morejo priti čez mrežo.


Emitex muff za voziček
9,99 €

8,40 €

Novo

Muff rokavice so odlična izbira za popestritev vašega vozička, hkrati pa vam zagotavljajo toploto med mrzlimi zimskimi sprehodi in vaše roke varujejo pred vetrom. Narejene so iz vodoodpornih materialov.


Emitex muff za voziček Snežinka
12,99 €

11,50 €

Novo

Muff rokavice so odlična izbira za popestritev vašega vozička, hkrati pa vam zagotavljajo toploto med mrzlimi zimskimi sprehodi in vaše roke varujejo pred vetrom. Narejene so iz vodoodpornih materialov.


Emitex podloga za otroški voziček 2v1 FANDA, 3D kocke
26,54 €

Modno podlogo 2v1 lahko uporabljate od pomladi do jeseni. Zložena lahko služi kot podloga, razpakirana pa kot odeja. Uporabite jo lahko od prvega dne vašega malčka do 3 let. Uporabljate jo lahko v športnem vozičku.


Emitex torbica CUBE
25 €

Modna torbica CUBE za vse potrebe vašega dojenčka, ki jo preprosto lahko pritrdite na voziček s pomočjo zaponk. Trakovi olajšajo nošenje torbe na ramenih ali v roki. Praktična torba ima 3 žepe, zato boste vanjo lahko shranili vse potrebno za vašega najmlajšega.


Emitex torbica ELIPSE
25 €

Modna torbica ELIPSE za vse potrebe vašega dojenčka, ki jo preprosto lahko pritrdite na voziček s pomočjo zaponk. Trakovi olajšajo nošenje torbe na ramenih ali v roki. Praktična torba ima 3 žepe, zato boste vanjo lahko shranili vse potrebno za vašega najmlajšega.


Emitex vreča MAJA
26,99 €

25,50 €

Novo

Vreča MAJA je narejena iz kakovostnega flisa, ki ponuja dobro termoregulacijo in zračnost. Notranjost je narejena iz bombažnih pletenin, ki so primerni za toplejše dni.


Emitex vreča za voziček 2v1 BARY
27,99 €
26,90 €

Novo

Vreča za voziček Bary je viskokakovostna in multifunkcionalna vreča za otroke, ki je primerna od pomladi do jeseni. Poleg vozička se lahko uporablja tudi v avtomobilu, ali pa za prenašanje, pa tudi kot deko. Je izredno topla in fleksibilna, dolžina/širina pa je nastavljiva. Iz 100% bombaža s poliesterskim polnilom.


Emitex Vreča za voziček ALPINO
37 €

Vreča za voziček ALPINO zagotavlja toploto in varnost vašemu malčku tako v avtosedežu kot v vozičku zahvaljujoč edinstvenim odprtinam5-točkovnim varnostnim pasom . Plišasta vreča je odlična za otroke od rojstva do drugega leta starosti. S potegom vrvice ob otroški glavici, se bo ustvarila kapuca, ki bo zaščitila otroka pred mrazom.


Emitex vreča za voziček COMBI MERINO
72 €

Vreča za voziček COMBI MERINO zagotavlja toplino vašemu malčku v avtomobilu, globokem vozičku, ali v športnem vozičku. Plišasta in softshellova vreča za voziček je odlična za majhne in velike, saj lahko prilagodite velikost. Vreča za voziček EMITEX ima dvojno zaščito proti drsenju vreče v vozičku!


Emitex vreča za voziček COMBI PREMIUM
53,30 €

Vreča za voziček COMBI PREMIUM zagotavlja toplino vašemu malčku v avtomobilu, globokem vozičku, ali v športnem vozičku. Plišasta vreča za voziček je odlična za majhne in velike, saj lahko prilagodite velikost. Vreča za voziček EMITEX ima dvojno zaščito proti drsenju vreče v vozičku!


Emitex zimski komplet vreča za voziček ROMANCE COMBI + rokavice
83,60 €

ZIMSKI KOMPLET ROMANCE Ste za svojega malčka že našli toplo vrečo za voziček? Tukaj je! Vreča za voziček EMITEX ima dvojno zaščito proti zdrsu! Edinstvena odprtina je primerna tudi za 5-točkovni varnostni pas v otroškem vozičku in avtosedežu. Zunanja stran zimske vreče za voziček je opremljena s 3D odsevnimi elementi.


Emitex otroška spalna vreča BEA, 3D kocke
24,81 €

Praktična spalna vreča z notranjo in zunanjo stranjo iz bombažno tkanino, ki je primerna tudi za dojenčke z občutljivo kožo. Primerna za dojenčka od 1. dne do 12. meseca in je odvisno od velikosti otroka. Širok spekter uporabe od posteljice do športnega vozička.


Emitex set oblazinjenja
10,90 €

Emitex set oblazinjenja je sestavljen iz 3 delov, oblazinjenja pod sponko in na pasovih. Potovanje v avtosedežu ali otroškem vozičku bo bolj udobno za vašega otroka. Oblazinjenje je izdelano iz mehkega materiala.


Emitex zaščita naslonjala 3D, siva
18,10 €

Emitex zaščita naslonjala in organizator na hrbtni strani avtomobila v enem. Otroku zagotavlja prostor za igrače, pijačo in druge drobne stvari. Vključena je tudi snemljiva torba z zadrgo, ki je na voljo za obešanje na vozičku.


Emitex zaščita sedeža 3D, siva
10,50 €

**Zaščita sedeža avtomobila Emitex ** je praktično zasnovana zaščitna prevleka, ki preprečuje **poškodovanje avtomobilskega sedeža **. Prav tako preprečuje drsenje ali premikanje avtomobilskega sedeža.