Dunhill Desire Blue - EDT
18,50 €

Vonj miru in spokojnosti. Ta dišava je zasnovana za modre, elegantne in aktivne moške, ki predvsem cenijo svojo notranjo resnico in duhovne vrednote. Moški, ki globoko razmišljajo o življenju in svetu in vedno iščejo ravnotežje med svojo dušo, željami in življenjem.

Dunhill Desire For A Man - EDT
20,90 €

Dunhill Desire je popolna podoba moškega, ki išče svež in individualen pristop k življenju. Giblje se tako v poslovnem svetu kot po nočnih ulicah. Je mlad in sodoben, je moden, ampak ne ekscentričen, je trden ampak spontan, je možat ampak ne nekonvencionalen.

Dunhill Icon - EDP
33,40 €

Paco Rabanne Invictus je čutno sveža, športna dišava, ki uteleša energijo, dinamičnost, čistost in moč. Invictus v prevodu iz latinščine pomeni nepremagljiv. Steklenička je zasnovana kot trofeja, ki predstavlja zmago. Čudovit, jasen, energičen parfum z strukturirano aromo z zelo izrazito podlago.

Dunhill Icon Racing - EDP
36,10 €

Icon Racing by Dunhill je lesna aromatična dišava za moške. Glava je sestavljena iz bergamota, grenivke in kardamoma. Srca vključujejo pomarančni cvet, poper in sivko. V dnu se razvije vetiver, mošus, guajakov les. Začetek 2017.

Dunhill D - EDT
17,70 € 17 €

Moška dišava Dunhill D je bila predstavljena leta 1996. Moško sestavo odpirajo sadni toni, ki jih dopolnjuje pridih začimb. Nežni toni cvetov se počasi mešajo s pridihom toplega lesa in sladke vanilije. Sestavo obogati vonj po ambri, cedri in hrastovem mahu.

Dunhill Desire Black - EDT
21 €

Zadnji kos!

Leta 2014 je bila predstavljena dišava z imenom Desire Black. Ta dišava Oriental-Chip za moške se odpira s toni grenivke, črnega popra in bergamota. Nato pridejo vrtnica, cipresa in žafran, na koncu pa aromo poudarijo ambergris, vetiver in kadilo. .

Dunhill Desire Silver - EDT
18,20 €

Desire Silver – to je moška dišava, ki jo je Dunhill kot novost predstavil leta 2015. Ta citrusno-lesnata dišava je polna svežine in vodnih tonov. Odličen je ne samo za vroče poletne dni, ampak ga lahko uporabljate skoraj vse leto. Pustite, da vas odnesejo njegovi prefinjeni toni!.

Dunhill - EDT
23,10 € 22,20 €

Dunhill dišava je dišava moškosti in močnega značaja. Izreden, svež in topel lesni. Ta dišava nagovarja človeka, ki je samostojen in neodvisno razmišlja. Moški, ki ne vidi nasprotja med ležernim slogom in močno moškostjo.

Dunhill Icon Elite - EDP
26,30 €

Icon Elite je lesno-začinjena dišava za moške. Sveža glava je sestavljena iz apna, grenke pomaranče, bergamota in kardamoma. Srca vključujejo vetiver, brin, črni poper in modro žajbelj. Nato se sandalovina izvleče skupaj s kretsko labdanovo smolo, semišajo in ebony. Začelo se je leta 2016. .