Doodle Americans Mood Cherry Vintage DO35002
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je ura Doodle Vintage American Mood kot nalašč za vas.

Doodle Americans Mood Vintage Tattoo DO35001
43 €

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je ameriško razpoloženje iz serije Vintage Tattoo iz podjetja Doodle kot nalašč za vas.

Doodle Calaveras Mood Grey Skull DOCA003
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je siva lobanja Calaveras Mood by Doodle kot nalašč za vas. Oblikujte čudovito uro z lobanjami in rožami. Pašček je iz silikona, neverjetno prijeten na dotik in bo trajal kot nov.

Doodle Calaveras Mood White Skull DOCA002
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je Bela lobanja iz Calaveras Mood iz Doodle kot nalašč za vas. Bele ure z barvnimi motivi tako imenovanih sladkornih lobanj so najbolj klasika te kolekcije.

Doodle Dragon Mood Orchid and Dragon DODR001
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je Doodle Mood Dragon iz Doodle kot nalašč za vas. Lepe ure so simbol kontrastov dveh svetov.

Doodle Dragon Mood Red Dragon DODR003
43 €

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je ura Red Dragon Dragon Mood iz Doodle kot nalašč za vas. Ura simbolizira boj in osvajanje. Pokaži svojo naravo. Pašček je iz silikona, neverjetno prijeten na dotik in bo trajal kot nov.

Doodle Dragon Mood White Dragon DODR002
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je White Dragon iz Dragon Mood by Doodle kot nalašč za vas. Ure v elegantnem in eksotičnem slogu, ki pokažejo vaš divji značaj.

Doodle Graphics Mood Heart DO35009
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je srce iz serije Graphics Mood iz Doodle kot nalašč za vas. Zabaven lizik v obliki srca bo popestril vsako obleko. Pašček je iz silikona, ki je neverjetno prijeten na dotik in zdrži dolgo kot nov.

Doodle Graphics Mood Seaside Anchor DO35007
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je obalno sidro iz linije Doodle Mood by Doodle kot nalašč za vas. Morska ura v ameriškem stilu bo ena izmed vaših najljubših in nenavadnih dodatkov.

Doodle Nature Mood Butterfly DO35010
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je ura Butterly iz Nature Mood by Doodle kot nalašč za vas. Ta ura z metuljicami simbolizira točno to, kar Doodle želi biti.

Doodle Nature Mood Flamingo DO35004
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem so ure Flamingo iz Nature Mood by Doodle kot nalašč za vas. Rožnate ure s čudovitimi flamingosi so popoln dodatek, s katerim lahko v poletnem razpoloženju pridete tudi takrat, ko je zunaj hladno.

Doodle Nature Mood Peacock DO35005
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je Peacock iz Nature Mood by Doodle kot nalašč za vas. Bele pavne ure z rožnatimi češnjevimi cvetovi slavijo lepoto japonske kulture.

Doodle Nature Mood Tropical DO35006
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je ura Tropical Nature Mood iz Doodle kot nalašč za vas. Vsako uro, ki jo imate na zapestju, prinesite lepoto tropov v svojo omaro.

Doodle Oriental Mood Asian Elephant DOOR002
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je azijski slon iz skupine Oriental Mood iz Doodle kot nalašč za vas. Azijski slon je ena najpomembnejših živali v azijski kulturi in navdihuje legende. Ura simbolizira moč te čudovite živali.

Doodle Oriental Mood Carp Koi Blue DOOR003
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je orientalski krap Koi Blue iz Doodle kot nalašč za vas. Ura, ki jo navdihuje modri krapov simbol lepote in vrline. Pašček je iz silikona, neverjetno prijeten na dotik in bo trajal kot nov.

Doodle Santa Muerte Mood Calavera Crown DO35015
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je krona Calavera iz razpona razpoloženja Santa Muerte iz Doodle kot nalašč za vas.

Doodle Santa Muerte Mood Flowers and Skulls DO35013
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem so rože in lobanje iz razpoloženja Santa Muerte Mood od Doodle kot nalašč za vas. Izjemna ura z rožnatimi cvetovi in lobanjami bo popestrila vsako obleko.

Doodle Santa Muerte Mood Iconic Santa Muerte DO35014
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je ikonični Santa Muerte iz razpoloženja Santa Muerte Mood iz Doodle kot nalašč za vas. Črna ura je prekrita z ikoničnim dizajnom calavera.

Doodle Santa Muerte Mood Sugar Skull DO35012
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je sladkorna lobanja iz razpoloženja Santa Muerte Mood iz Doodle kot nalašč za vas.

Doodle Skull Mood Black Pirates Skulls DOSK002
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem so lobanji Black Pirates iz serije Skull Mood iz Doodle kot nalašč za vas. Črno-bele ure znamke Pirate bodo postale vaš vsakdanji modni dodatek.

Doodle Skull Mood Roses and Skulls DOSK001
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem so vrtnice in lobanje Skull iz Doodle kot nalašč za vas.

Doodle Street Fighter Mood Dragon DO42002
54,80 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je Dragon Street Fighter Mood iz Doodle kot nalašč za vas. O riental moška ura z zmajskimi vzorci. Temno modro ozadje s pisanimi zmaji je odličen dodatek za vsakega moškega.

Doodle Street Fighter Mood Oriental Tiger DO42003
54,80 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je orientalski tiger iz linije Street Fighter Mood iz Doodle kot nalašč za vas. O riental moška ura s tigri.

Doodle Street Fighter Mood Terrier Dog DO42005
54,80 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je Street Fighter Mood od terier psa kot nalašč za vas. Pazi v tradicionalnem vintage slogu tatoo.

Doodle Tattoo Mood French Buldog DOAR004
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je francoski buldog iz Tattoo Mood iz Doodle kot nalašč za vas. Ure za vse ljubitelje psov in buldogov posebej. Pašček je iz silikona, neverjetno prijeten na dotik in bo trajal kot nov.

Doodle Tattoo Mood Maori Turtles DOAR002
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem so maorske želve iz Tattoo Mood by Doodle kot nalašč za vas. Črno-bela ura, ki jo dominira želva na obrazu ure kot simbol vzdržljivosti, dopolnjuje vzorec tetovaže „Tribal“ na traku.

Doodle Tattoo Mood Mexican Tattoo DOTA005
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je Doodle Tattoo Mood iz Doodle kot nalašč za vas. Oglejte si s klasičnimi mehiškimi simboli „Calavera“, da proslavite kulturo in zgodovino.

Doodle Tattoo Mood Panther Old School DOTA001
43 €

Zadnji kos!

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem je stara šola Panther iz Tattoo Mood iz Doodle kot nalašč za vas. Ura, ki jo je navdihnil senčni salon za tetovaže, ki uporablja dve živali, panterja in petelina, simbolizira moč in pogum.

Doodle Tattoo Mood Swallows and Hearts DOTA002
43 €

Sovražite dolgčas v vsakdanjem življenju? Ali jo poskušate preganjati z nezgrešljivimi dodatki? Potem so lastovke in srca iz Doodle Tattoo Mood iz Doodle popolni. Klasična ura „tattoo“ s simbolom lastovke in srca. Pašček je iz silikona, neverjetno prijeten na dotik in bo trajal kot nov.