Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 12 kg
97,80 €

Briketi vsebujejo sveže meso race, sladek krompir, brusnice in pomarančo. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 12 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 2 kg
20,40 €

Briketi vsebujejo sveže meso race, sladek krompir, brusnice in pomarančo. Primerni so za odrasle pse vseh pasem in pse z alergijami. Obogateni so z vitamini, elementi v sledovih in s hladno stiskanim oljem. Dog's Love Adult pasji briketi, z raco, 2 kg so brez glutena, žit in drugih ojačevalcev okusa.

Dog's Love hrana za pse Adult Classic raca, 800 g
6,30 €

Konzervirana raca vsebuje jeruzalemske artičoke in korenje. Je idealna popolna krma za odrasle pse z občutljivo prebavo in alergijo. Dog's Love hrana za pse Adult Classic raca, 800 g zahvaljujoč sestavi in pripravi izpolnjuje pogoje 100% human grade.

Dog's Love Hypoallergenic konzerva za pse, z raco, 400 g
5 €

Konzerva izjemne kakovosti vsebuje meso race, jeruzalemske artičoke in korenje. Izdelana je po hipoalergenskih standardih in je tako idealna za pse z alergijami. Hypoallergenic konzerva za pse, z raco, 400 g je na voljo z naključno etiketo in tako nikoli ne veste, katera vas preseneti.