Devold

-60%
Devold Moving Mountain Kid Tee fantovska funkcionalna majica, temno modra, 128

Devold Moving Mountain Kid Tee fantovska funkcionalna majica

40,95 €
16,30 €
Odlična cena

Fantovska funkcionalna majica z napisom »You can move the mountains« znamke Devold s kratkimi rokavi. Izdelana je iz zračne Merino volne, ki zagotavlja popolno termoizolacijo. Majica je idealna kot osnovna plast športnih oblačil.

Dostava Mimovrste
-60%
Devold Breeze Junior Shirt dekliška funkcionalna majica, 152, vijolična

Devold Breeze Junior Shirt dekliška funkcionalna majica

55,95 €
22,30 €
Odlična cena

Dekliška funkcionalna majica z dolgimi rokavi, znamke Devold, je izdelana iz 100% merino volne, ki je prijetna za kožo v vseh vremenskih razmerah, ogreje in se popolnoma prilagodi telesu. Med številnimi aktivnostmi na prostem vas ohladi in vam nudi udobje.

Dostava Mimovrste
-40%
Devold Breeze Kid Long Johns otroške pajkice, 92, modre

Devold Breeze Kid Long Johns otroške pajkice

46,95 €
28,10 €
Odlična cena

Deške funkcionalne pajkice, znamke Devold, so narejene iz 100% merino volne, ki je prijetna za kožo v vseh vremenskih razmerah, se ogreje in se popolnoma prilagodi telesu. Elastični pas zagotavlja udobje med številnimi aktivnostmi na prostem.

Dostava Mimovrste
-60%
Devold Breeze Junior Long Johns dekliške pajkice, 140, vijolične

Devold Breeze Junior Long Johns dekliške pajkice

55,95 €
22,30 €
Odlična cena

Dekliške funkcionalne pajkice, znamke Devold, so narejene iz 100% merino volne, ki je prijetna za kožo v vseh vremenskih razmerah, se ogreje in se popolnoma prilagodi telesu. Elastični pas zagotavlja udobje med številnimi aktivnostmi na prostem.

Dostava Mimovrste
-60%
Devold dekliške spodnje hlače hlače, 152, roza
4x

Devold dekliške spodnje hlače hlače

50,49 €
20,10 €
Odlična cena

Lepe volne dvoslojne hlače od znamke Devold. Hlače imajo odlične toplotne izolacijske lastnosti, so udobne, zahvaljujoč dvema slojema pa vas bo ogrela, tudi če se zmočite ali znojite.

Dostava Mimovrste
-60%
Devold Duo Active Junior Long Johns dekliške funkcionalne pajkice, rdeče, 152

Devold Duo Active Junior Long Johns dekliške funkcionalne pajkice

49,90 €
19,90 €
Odlična cena

Dekliške spodnje pajkice iz 100 % Merino volne kakovostne znamke Devold so nepogrešljiv del zimske garderobe, še zlasti za v hribe! Material otrok ne bode, zato so primerne tudi kot prvi sloj za občutljivo kožo. Udobna guma v pasu.

Dostava Mimovrste
Devold Duo Active Junior Long Johns fantovske funkcionalne pajkice, temno modre, 152

Devold Duo Active Junior Long Johns fantovske funkcionalne pajkice

49,90 €

Fantovske spodnje pajkice iz 100 % Merino volne kakovostne znamke Devold so nepogrešljiv del zimske garderobe, še zlasti za v hribe! Material otrok ne bode, zato so primerne tudi kot prvi sloj za občutljivo kožo. Udobna guma v pasu.

Dostava Mimovrste
-60%
Devold Breeze Kid T-shirt fantovska funkcionalna majica, modra, 92

Devold Breeze Kid T-shirt fantovska funkcionalna majica

35,95 €
14,30 €
Odlična cena

Fantovska funkcionalna majica znamke Devold s kratkimi rokavi in okroglim vratnim izrezom. Izdelana je iz zračne Merino volne, ki zagotavlja popolno termoizolacijo. Majica je idealna kot osnovna plast športnih oblačil.

Dostava Mimovrste
-60%
Devold Moving Mountain Kid Tee otroška funkcionalna majica, rdeča, 116

Devold Moving Mountain Kid Tee otroška funkcionalna majica

40,95 €
16,30 €
Odlična cena

Otroška funkcionalna majica z napisom »You can move the mountains« znamke Devold s kratkimi rokavi. Izdelana je iz zračne Merino volne, ki zagotavlja popolno termoizolacijo. Majica je idealna kot osnovna plast športnih oblačil.

Dostava Mimovrste

Podjetje Devold proizvaja kakovostna in trajna oblačila. Ustanovljeno je bilo leta 1853. Prvotne stranke podjetja so bili mornarji in ribiči na Norveškem, kjer je bilo podjetje tudi zasnovano.

Ker so oblačila trpežna in topla so hitro začeli prodajat po celotni Norveški. Osnovni material, ki ga uporabljajo v proizvodnji oblačil je ovčja volna. Cilj oblačil je, da ohranijo funkcionalnost in udobje tudi po parih letih nošenja. Tudi po več letih boste v oblačilih Devold še vedno v modi.