Compass preproge za avto Alaska, 4 kosi
13,62 €

Zadnji kos!

Komplet preprog za avto iz gumijastega materiala s prilagajanjem proti drsenju.
Izdelek, ki ga je mogoče enostavno vzdrževati, v črni barvi z rdečo kontrastno črto. Compass avto preproge Alaska se zaradi svoje kompaktne oblike prilegajo v skoraj vsak avto.

Compass preproge za avto PVC Space, 4 kosi
12,84 €

Komplet preprog za avto iz PVC materiala s prilagajanjem proti drsenju. Črne preproge so enostavne za vzdrževanje in imajo odlične vodoodbojne lastnosti. Preproge Compass PVC Space so zaradi svoje oblike primerne za skoraj vse vrste vozil, ne glede na znamko ali model.

Compass gumijaste preproge NO.1, 4 kosi
16,74 €

Komplet preprog za avto iz gumijastega materiala s prilagajanjem proti drsenju.
Izdelek z enostavnim vzdrževanjem z višjim robom proti usedlinam umazanije. Compass avto preproge NO.1 je možno obrezati in jih prilagoditi skoraj vsakemu tipu avtomobila.

Compass ročna tlačilka z manometrom, 500 x 32mm CHROM
8,51 €

Ročna tlačilka za polnjenje pnevmatik v avtomobilih, kolesih, pa tudi športnih žog. Obdelava iz kromirane kovine in plastike. Obojestranski ročaj za pravilno hitrost. Compass ročna tlačilka z manometrom, 500 × 32 mm CHROM je opremljena z zložljivim naslonom za roke za stabilnost.

Compass preproge PVC OENO, 4 kosi
19,47 €

Set avtomobilskih preprog v PVC materialu za večjo odpornost proti obrabi. Material je znan po lahkem vzdrževanju in vodoodbojnih lastnosti. Preproge Compass OENO 4pcs so zaradi svoje oblike primerne za skoraj vse vrste vozil, ne glede na znamko ali model.

Compass odsevna jakna s kapuco Safety XL
34,69 €

Topla jakna z odsevnimi elementi in barvami na rokavih in ramenih. Sestava iz poliestra se uporablja tudi v hladnejšem deževnem vremenu. Velika neprepustna kapuca in zapenjanje na zadrgo. Compass Bunda odsevna jakna s kapuco SAFETY XL je odlična izbira za mesta s hitrim prometom.

Compass ročna tlačilka z manometrom, 510 x 35mm ALU
10,84 €

Ročna tlačilka za polnjenje pnevmatik v avtomobilih, kolesih, pa tudi športnih žog. Obdelava iz aluminija in plastike. Obojestranski ročaj za pravilno hitrost. Dolžina cevi za dovod zraka je 55 cm. Compass ročna tlačilka z manometrom, 510 × 35 mm ALU je opremljen z zložljivim naslonom za roke za stabilnost.