Byredo Inflorescence - EDP
170 €

Inflorescence je cvetni parfum za ženske Byredo . Cilj je bil ustvariti parfum, ki poudarja moč in lepoto divjega cvetja. Uspelo jim je, zato lahko zdaj dobite parfum, ki združuje pet osnovnih vonjav. Sem spadajo vrtnice, roza frezija, magnolija, šmarnica in jasmin.

Byredo Palermo - EDP
170 €

Palermo je luksuzna citrusna ženska dišava, ki je bila predstavljena leta 2010. Glava vsebuje olje grenke pomaranče (petitgrain), bergamot in druge citruse. V srcu boste čutili kombinacijo vrtnice in mošusa. Osnovo vonja dopolnjuje mošusni hibiskus (ambretta). .

Byredo Gypsy Water - EDP
174 €

Zadnji kos!

Gypsy Water je luksuzna Byredo dišava Byredo ki Byredo energijo iz vonjev sveže zemlje, globokih gozdov in kampov. Idealen je za tiste, ki imajo radi blizu narave. Aroma se razvije po bergamotu, limoni, popru in brinu. Svoj vrh doseže s kadila, bora in korenine orisa.

Byredo La Tulipe - EDP
161,10 €

La Tulipe je cvetlični parfum za ženske Byredo . Prijeten parfum, ki se osredotoča na spomladanske do poletne tone. Ustavite se ob vzhajajočem soncu, naj vas prvi žarki zadenejo, osvežite bose noge z jutranjo roso. Samo za trenutek se ustavite, globoko vdihnite in zaznajte lepoto okoli sebe.