Bugga B00161-04 fantovski sandali
31,30 €

Zadnji kos!

Fantovski sandali, od znamke Bugga, bodo pristajali vsakemu fantku. Športni sandali so narejeni iz visoko kakovostnega materiala in imajo gumijasto konico. Športni sandali se odlikujejo po kakovostni izvedbi, dobremu zračenju in imajo gumijasto konico.

Bugga B00160-04 fantovski sandali
31,30 €

Zadnji kos!

Fantovski sandali, od znamke Bugga, so odlična izbira za poletne dni. Športni sandali so narejeni iz visoko kakovostnega materiala in imajo gumijasto konico. Čevlji so idealni ne le za mesto, ampak tudi za izlete v naravo.

Bugga B00159-04 fantovski sandali
31,30 €

Zadnji kos!

Fantovski sandali, od znamke Disney, bodo pristajali vsakemu fantku. Športni sandali so narejeni iz visoko kakovostnega materiala in imajo gumijasto konico. Sandali so primerni za vsakodnevno nošenje po mestu ali v naravi. Sandali se praktično in udobno zapenjajo.

Bugga B00162-19 fantovske teniske
31,30 €

Zadnji kos!

Fantovske športne teniske, od znamke Bugga, zagotavljajo vašemu fantu udobje na vsakem koraku. Narejene so iz visoko kakovostnega materiala in imajo enostavno pritrditev na ježka. Teniske so zelo udobne za priložnostno nošnjo, izlete in športne aktivnosti.

Bugga B00161-03 dekliški sandali
31,30 €

Dekliški športni sandali, od znamke Bugga, so zelo udobni tako za priložnostno nošnjo kot tudi za izlete v naravo. Izdelani so iz visoko kakovostnega materiala in imajo gumijasto konico. Čevlji se enostavno zapenjajo na ježka. Sodoben dizajn jim omogoča priljubljeno izbiro za poletne dni.

Bugga B00160-03 dekliški sandali
31,30 €

Dekliški športni sandali, od znamke Bugga, so zelo udobni tako za priložnostno nošnjo kot tudi za izlete v naravo. Izdelani so iz visoko kakovostnega materiala in imajo gumijasto konico. Praktično pritrjevanje, dobro prezračevanje in zanimiv dizajn jih naredijo zelo priljubljeno obutev za tople poletne dni.

Bugga dekliške športne superge
35,20 €

Popolna softshell otroška obutev v barviti zasnovi za nošenje skozi vse leto v različnih razmerah – primerni so za celodnevno nošenje tako ob športu kot ob potovanjih. Čevlji so udobni, imajo trdno peto, zaščiten prst in robusten podplat z dodelanim vzorcem. Enostavno in hitro obuvanje zagotavlja pritrditev z ježkom. Kakovostna oblika čevljev ohranja otrokovo stopalo v pravem in zdravem položaju.

Bugga B00114-03 dekliški sandali
6,60 €

Dekliški sandali, od češke znamke Bugga, so odlična izbira v toplih dneh za sprehod po mestu, domačo uporabo, ipd. Roza sandali z okrasnim srčkom so narejene iz lahkega materiala Phylon z EVA podplatom.

Bugga B00159-03 dekliški sandali
31,30 €

Dekliški sandali, od znamke Bugga, so odlična izbira za tople poletne dni. Športni sandali so narejeni iz visoko kakovostnega materiala in imajo gumijasto konico. Čevlji so primerni za prosti čas in družinska potovanja. Sandali se praktično in udobno zapenjajo.

Bugga B00162-03 dekliške teniske
31,30 €

Dekliške športne teniske, od znamke Bugga, zagotavljajo vaši deklici udobje na vsakem koraku. Narejene so iz visoko kakovostnega materiala in imajo enostavno pritrditev na Velcro. Njihove žive barve in eleganten dizajn jim popestrijo že tako odličen dizajn.

Bugga dekliške športne superge
32,70 €

Dekliški športni čevlji v oranžno roza barvi bodo vaši deklici zagotovili udobje na vsakem koraku.

Bugga B00116-04 fantovski sandali
6,60 €

Fantovski sandali, od češke znamke Bugga, so odlična izbira v toplih dneh za sprehod po mestu, domačo uporabo, ipd. Modri sandali z okraskom so narejene iz lahkega materiala Phylon z EVA podplatom.