Bugga B00161-04 fantovski sandali-42%
31,30 € 17,90 €

Zadnji kos!

Fantovski sandali, od znamke Bugga, bodo pristajali vsakemu fantku. Športni sandali so narejeni iz visoko kakovostnega materiala in imajo gumijasto konico. Športni sandali se odlikujejo po kakovostni izvedbi, dobremu zračenju in imajo gumijasto konico.

Bugga B00159-04 fantovski sandali-38%
31,30 € 19,10 €

Zadnji kos!

Fantovski sandali, od znamke Disney, bodo pristajali vsakemu fantku. Športni sandali so narejeni iz visoko kakovostnega materiala in imajo gumijasto konico. Sandali so primerni za vsakodnevno nošenje po mestu ali v naravi. Sandali se praktično in udobno zapenjajo.

Bugga B00162-03 dekliške teniske
31,30 €

Zadnji kos!

Dekliške športne teniske, od znamke Bugga, zagotavljajo vaši deklici udobje na vsakem koraku. Narejene so iz visoko kakovostnega materiala in imajo enostavno pritrditev na Velcro. Njihove žive barve in eleganten dizajn jim popestrijo že tako odličen dizajn.

Bugga B00159-03 dekliški sandali
31,30 €

Dekliški sandali, od znamke Bugga, so odlična izbira za tople poletne dni. Športni sandali so narejeni iz visoko kakovostnega materiala in imajo gumijasto konico. Čevlji so primerni za prosti čas in družinska potovanja. Sandali se praktično in udobno zapenjajo.

Bugga B00161-03 dekliški sandali
31,30 €

Dekliški športni sandali, od znamke Bugga, so zelo udobni tako za priložnostno nošnjo kot tudi za izlete v naravo. Izdelani so iz visoko kakovostnega materiala in imajo gumijasto konico. Čevlji se enostavno zapenjajo na ježka. Sodoben dizajn jim omogoča priljubljeno izbiro za poletne dni.

Bugga fantovski gležnarji z motivom žoge
25,40 €

Odprodaja

Elegantni gležnjarji v rjavi barvi. Čevlji imajo košarkaško žogo na zunanji strani. Velcro sistem pritrjevanja omogoča enostavno obuvanje.