Be-Viro (Beard Oil)
9,60 €

Privoščite si nego brade in kože. Olje se absorbira hitro, tako da brado ostane čista. Daje jim lep izgled in sijaj. Ne samo, da boste videti dobro, ampak boste tudi dišali lepo. Mini barva srbečico, neguje brado, doda sijaj in diši prijetno.

Be-Viro (Beard Oil)
9,60 €

Privoščite si nego brade in kože. Olje se absorbira hitro, tako da brado ostane čista. Daje jim lep izgled in sijaj. Ne samo, da boste videti dobro, ampak boste tudi dišali lepo. Olje je osnova nege brade. Mini barva srbečico, neguje brado, doda sijaj in diši prijetno.

Be-Viro Köln Wild Focus 100 ml
31,40 €

Zadnji kos!

Köln po britju za dezinfekcijo kože. Čeprav so moški močni, je njihova koža občutljiva. In britje s koščkom železa jo napenja. Po britju bo Köln razkužil obraz britvice, obkrožil pa vas bo tudi s svežim vonjem, ki vam bo izostril čute.

Be-Viro Majhen testni komplet Kedar, bor in bergamot
20,90 € 15,50 €

Zadnji kos!

Testni komplet vključuje: Nežno olje za brado z aromo cedre, bergamota in bora (Beard Oil) 10 ml Balzam za brado s kedrom, bergamotom in borovim vonjem (balzam za brado) 15 ml Köln (pikanten dotik, divji fokus, svež zalogaj, Cosa Nostra, sladek oklep) 5 × 1 ml .

Be-Viro Majhen testni set Cimet, grenivke, sandalovina
20,90 € 15,50 €

Majhen testni sklop vključuje: Olje za brado 10 ml olja za brado z aromo grenivke, cimeta in sandalovine Balzam za brado z vonjem po grenivki, cimetu in sandalovini (bradavi balzam) 15 ml Köln (pikanten dotik, divji fokus, svež zalogaj, Cosa Nostra, sladek oklep) 5 × 1 ml .

Be-Viro Majhen testni vanilija, palo santo, tonski fižol
20,90 € 15,50 €

Majhen testni sklop vključuje: Nega vanilije, palo santo in tonalnega fižola (Beard Oil) 10 ml Balzam za brado z vonjem po vaniliji, palo santo in tonski fižol (balzam za brado) 15 ml Köln (pikanten dotik, divji fokus, svež zalogaj, Cosa Nostra, sladek oklep) 5 × 1 ml .