• Barva
    modra
    ×
ZOPA Fluffy zimska vreča, Royal Blue
132x

ZOPA Fluffy zimska vreča

69,74 €

Topla in trpežna zimska vrečka v elegantnem dizajnu je primerna za globoke in športne otroške vozičke. Zares popoln dodatek, v katerem bo vašemu otroku toplo.

Dostava Mimovrste
Nattou Otroška vreča, 70 × 40 cm TT

Nattou Otroška vreča, 70 × 40 cm TT

58,36 €
51,50 €

Otroška vreča TT, od znamke Nattou, vašega otroka ogreva med potovanjem v avtosedežu. Ta vreča je primerna za uporabo z avtomobilskimi sedeži 0 in 0+ („jajčno“). Narejena je iz prijetnega toplega materiala in navdušuje s smešnim dizajnom.

Dostava Mimovrste
Cybex Snogga 2021 otroška spalna vreča, Nautical Blue
2x

Cybex Snogga 2021 otroška spalna vreča

86,08 €

Cybex Snogga spalna vreča je idealno zatočišče za prve pustolovščine na prostem. Spalna vreča se odlično prilega v vsak voziček. Otroki ponuja idealno izolacijo, kar omogoča material Thinsulate™, ki posrkbi za udobje in topline na vse do –10 °C.

Dostava Mimovrste
-25%
Maxi-Cosi General Footmuff zimska vreča, Essencial Blue
1x

Maxi-Cosi General Footmuff zimska vreča

79,60 €
59,19 €

Zimska vreča Maxi-Cosi General Footmuff pogreje dojenčka med sprehodi po zimski pokrajini in mu zagotavlja veliko udobja. Zaradi široke zadrge je vstavljanje otroka zares enostavno. Kompatibilna z vozički Maxi-Cosi Primerna je za otroke od rojstva do 15 kg.

Dostava Mimovrste
Maxi-Cosi spalna vreča za voziček 2v1 Footmuf Sparkling blue, belo-modra
1x

Maxi-Cosi vreča 2in1 Footmuf

45,03 €

Ne glede na vreme, uživajte v vas čas z otrokom, zahvaljujoč Maxi-Cosi 2in1 Footmuf vreči. Ta ščiti vašega otroka pred mrazom, vetrom in dežjem. Ko se vreme spremeni, samo odpnite spredaj in dobite mehko blazinico.

Več informacij
Dostava Mimovrste
Maxi-Cosi spalna vreča dodatek za voziček General Footmuff Sparkling blue, moder

Maxi-Cosi vreča General Footmuff

53,70 €

Ne glede na vreme, uživajte čas z vašim otrokom in to zahvaljujoč vreči Maxi-Cosi General Footmuff. Ta ščiti vašega otroka pred mrazom, vetrom in dežjem, tako da se lahko odpravite na sprehod, tudi če je vreme zunaj slabo.

Več informacij
Dostava Mimovrste
Maxi-Cosi zimska vreča za avtomobilske sedeže, Sparkling blue
1x

Maxi-Cosi zimska vreča za avtomobilske sedeže

38,11 €

Univerzalna vreča za avtomobilske sedeže MAXI-COSI je primerna za otroke od rojstva. Med potovanjem otroku zagotovi zadostno toplino in udobje. Nudi enostavno pritrditev na sedež avtomobila in enostavno vzdrževanje.

Več informacij
Dostava Mimovrste