Trust ergonomska miška Verto

Trust ergonomska miška Verto

Številka: 1268796
Ergonomsko miško Verto odlikuje posebna ergonomska oblika za udobno uporabo tudi dalj časa. Vsebuje naslon za palec in gumijasto prevleko za boljši prijem. Za popestritev pa je vgrajena še modra LED osvetlitev. Celoten opis
15,25 €
Vključno z DDV
14,79 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini

Na voljo takoj na prevzemnem mestu
Prevzemna mesta
 

Številka: 1268796

Mnenja (0)

Domen P.
11.5.
Potrjen nakup
Ni.
Nedeljko S.
15.4.
Potrjen nakup
Ok miska
robert c.
25.12.
Potrjen nakup
Odlična miška za vsakodnevno uporabo. Tam kjer veliko presedijo za računalniku, bi morala biti obvezna uporaba vertikalne miške.
Emil B.
15.12.
Potrjen nakup
Za veliko roko NI primerna, leva tipka občasno NE prime (copy&paste), kurzor se občasno prestavi tudi če je miška pri miru
Avtor je želel ostati anonimen
4.12.
Potrjen nakup
Odlicna miska! Ne zamenjam vec za nobeno drugo :) se najmanj pa za navadno misko :) Zelo prijetna na otip, lepo odzivna in res lajsa bolecine v zapestju. Na zacetku je zmeda v rokah in glavi, ko se po nekaj dneh navadis nanjo, pa je super. Priprocam.
Marko S.
17.11.
Potrjen nakup
Vredu miška. Majnka dpi nastavitev ker sta samo 2. Slabo za FPS igre.
Aleksandar A.
6.11.
Potrjen nakup
Odlicna
Avtor je želel ostati anonimen
12.10.
Potrjen nakup
Okrasna modra LED sveti zelo svetlo tudi kadar je PC ugasnjen. Ne da se je izklopiti v nastavitvah. Moti med ogledom filma.
cena
okrasna LED
image.id
Aleš Š.
25.9.
Potrjen nakup
Prezadovoljen. Deluje BP!
Jani Jan K.
8.9.
Potrjen nakup
Za ta denar odlična miška. Pozicija roke veliko boljša in prijaznejša do rome. Enaki uporabljam doma in v službi. Privadiš se 2-3 dneh tako, da ti običajna miš pod roko deluje kar nenavadno. Priporočam skupaj s silikonsko dvignjeno podlago.
Primož Ž.
12.7.
Potrjen nakup
Delam v Photoshop u , Vektorsko risanje, klikanje po tabelah.....skratka veliko uporabljam miško. Imam veliko dlan in klasično miško kar težko najdem. Kupil sem si G700 miško, ki je super, tole pa sem si kupil za štos in moram reči, da je trajalo samo 2 dni, da sem se jo navadil. Sedaj uporabljam to v službi in mi zapestje ne poka več. Zelo zadovoljen.
Rok H.
3.4.
Potrjen nakup
podlaga je precej majhna, se mi včasih prevrne. drugače super in idealna za preveritev sveta vertikalnih mišk. pač gled na ceno.
Sara D.
17.3.
Potrjen nakup
Super miska.
Maja M.
13.3.
Potrjen nakup
Super miska. Po 1 tednu me zapestje ne boli vec.
Jernej E.
20.1.
Potrjen nakup
Na vertikalno miško se zelo hitro privadiš, kmalu je čudno držati navadno... Odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Edino kar manjka, je Logitechov hyper-scroll wheel, ampak tega tudi Logitechova (7x dražja) vertikalna miška nima.