GAS ženske superge-59%
84,90 €

34 €

Zadnji kos!

Elegantne superge blagovne znamke Gas z višjim podplatom.


Geox Nebula D621EC 00085 ženski čevlji
162,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantni ženski čevlji znamke Geox z zračnim podplatom zagotavljajo maksimalno udobje. Tehnologija Nebula ohranja naravno temperaturo v čevljih. Površina je izdelana iz usnja in poliestra. Stopalo zadržuje 6 gumijastih trakov, tako da vam ni treba izgubljati časa za zavezovanje.


Geox D94FHD 08522 Hiver ženski športni copati
135,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski športni copati znamke Geoxhitrim zavezovanjem. Njihova smetanasta barva z zlatimi detajli bodo odličen dodatek k vašemu outfitu. Ne glede na to, ali greste v mesto, po nakupih ali le na sprehod, boste s temi čevlji vedno v stilu in elegantni hkrati.


Geox dámské tenisky Alhour D94FGA 08520
133 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantne ženski teniski v športni izvedbi, prihajajo iz blagovne znamke Geox. Zgornji del je izdelan usnja, semiša in poliestra. Zaključek je iz kombinacije in dodelanih mat in sijajnih elementov. Na voljo v črni ali smetanovi barvi.


Geox dámské tenisky Leelu D94FFE 08554
117 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Udobni ženski čevlji blagovne znamke Geox za prosti čas. Zavezovanje na vezalke in praktično obuvanje z zadrgo, hkrati pa imajo čevlji tudi okrašeno peto s čepki. Kombinacija mat in bleščečih delov čevlja, ojačan prst in peta. Na voljo v kremni ali različici črne barve.


Geox dámské tenisky Leelu D94FFF 08554
117 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Udobni ženski čevlji blagovne znamke Geox za prosti čas. Prav tako ima dekorativne čepe po obodu podplata in ponuja praktično obuvanje s pomočjo dveh zadrge. Kombinacija sijajnega in mat zaključka in dodelana obdelava v predelu prstov in pete. Na voljo v črni barvi.


Love Moschino JA15033G18IB0 ženske superge
180,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moderne ženske superge znamke Love Moschino. Narejeni iz umetnega usnja, s praktično zanko za enostavnejše obuvanje.


Geox Thymar D944BA 000NF ženske teniske
89 €

Novo

Dodelane elegantne nizke ženske teniske prihajajo iz blagovne znamke Geox. Lesketajoč vrhnji del in zavezovanje na vezalke, dekorativen rob. Teniske so narejene iz umetnega usnja in so na voljo v temno sivi barvni zasnovi.


Love Moschino JA15053G18IM0 ženske superge
166,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moderne ženske superge znamke Love Moschino. Imajo izrazit logotip znamke in praktično zanko za enostavnejše obuvanje.


Geox dámské tenisky Pontoise D94FED 085BN
117 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantni ženski teniski blagovne znamke Geox z ravnim podplatom in dvema značilnima črtama na strani. Čevlji imajo dodelan gepardji vzorec nad peto. Zgornji del je narejen iz kombinacije pravega usnja in semiša Na voljo v svetlo smetanovi barvi.