Geox Bibbiana D829CB 000KF ženski gležnjarji-34%
154 € 101,30 €

Odlična cena

Ženski gležnjarji, s katerimi boste zablestele tako na ulicah mesta kot tudi na vseh zabavah in srečanjih. Bočno zapenjanje na zadrgo je priročno, hkrati pa polepša čevelj. Površina je narejena iz usnja, podplat pa iz termoplastičnega poliuretana. Dobavljiva je v črni različici

Geox Rawelle D846RC 000TU ženski gležnjarji-36%
99 € 62,80 €

Odlična cena

Ženski gležnjarji Rawelle znamke Geox so izdelani iz pravega usnja s sijočo površino. Rokerski gležnjarji bodo idealni za koncerte, prav tako za vsak dan. Uživajte v udobni hoji tudi v hladnejšem vremenu. Dobavljive so v črni barvni zasnovi.

Geox D847AD 000LT Asheely ženski gležnjarji-34%
117 € 76,80 €

Odlična cena

Ženski gležnarji, ki so izdelani iz pravega usnja od znamke Geox. Dopolnite svoje vsakodnevno oblačilo s temi elegantnimi čevlji in uživajte v udobni hoji tudi v hladnejšem vremenu. Protizdrsni in zračni podplat. Dobavljive so v črni barvni zasnovi

Wrangler Alaska ženski gležnarji-30%
109,95 € 76,80 €

Odlična cena

Ženski gležnjarji Alaska priznane blagovne znamke Wrangler vam bodo dobro ustrezali v suhih in hladnih dneh. Zgornji del čevlja je izdelan iz razrezanega usnja, imenovan Nubuk. Gleženj je obdan z umetnim krznom, ki vas bo ogreval, hkrati pa preprečil, da bi sneg vstopil v čevelj. Gležnarji znamke Wrangler zagotavlja pošteno izdelavo.

Wrangler Denver Boot ženski gležnarji-30%
119,95 € 83,80 €

Odlična cena

Ženski gležnarji, od priznane znamke Wrangler, odlikuje kakovostna izdelava in so idealni za zimske hladne dni. Zgornja stran čevlja je izdelana iz pravega usnjasijajnim zaključkom. Grob vzorec proti zdrsu na podplatu zagotavlja stabilnost tudi na spolzkih in neravnih površinah. Gleženj je obdan z umetnim krznom, ki vas bo ogreval, hkrati pa preprečil, da bi sneg vstopil v čevelj.

Wrangler Dakota Boot dekliški gležnarji-30%
79,95 € 55,80 €

Odlična cena

Dekliški gležnarji od priznane blagovne znamke Wrangler vam nudi udobje v hladnih zimskih dneh zahvaljujoč topli krzneni podlogi. Zapiranje se izvede na stranski zadrgi z zanko za enostavno odpiranje. Močan raven podplat z nedrsečim vzorcem zagotavlja stabilnost tudi na spolzkih površinah.

XTI ženski gležnarji-30%
59,95 € 41,80 €

Odlična cena

Gležnarji blagovne znamke XTI z zapenjanjem na zadrgo.