Geox Bibbiana D829CB 000KF ženski gležnjarji-34%
154 € 101,30 €

Odlična cena

Ženski gležnjarji, s katerimi boste zablestele tako na ulicah mesta kot tudi na vseh zabavah in srečanjih. Bočno zapenjanje na zadrgo je priročno, hkrati pa polepša čevelj. Površina je narejena iz usnja, podplat pa iz termoplastičnega poliuretana. Dobavljiva je v črni različici

Wrangler Alaska ženski gležnarji-30%
109,95 € 76,80 €

Odlična cena

Ženski gležnjarji Alaska priznane blagovne znamke Wrangler vam bodo dobro ustrezali v suhih in hladnih dneh. Zgornji del čevlja je izdelan iz razrezanega usnja, imenovan Nubuk. Gleženj je obdan z umetnim krznom, ki vas bo ogreval, hkrati pa preprečil, da bi sneg vstopil v čevelj. Gležnarji znamke Wrangler zagotavlja pošteno izdelavo.

Wrangler Denver Boot ženski gležnarji-30%
119,95 € 83,80 €

Odlična cena

Ženski gležnarji, od priznane znamke Wrangler, odlikuje kakovostna izdelava in so idealni za zimske hladne dni. Zgornja stran čevlja je izdelana iz pravega usnjasijajnim zaključkom. Grob vzorec proti zdrsu na podplatu zagotavlja stabilnost tudi na spolzkih in neravnih površinah. Gleženj je obdan z umetnim krznom, ki vas bo ogreval, hkrati pa preprečil, da bi sneg vstopil v čevelj.

Wrangler Dakota Boot dekliški gležnarji-30%
79,95 € 55,80 €

Odlična cena

Dekliški gležnarji od priznane blagovne znamke Wrangler vam nudi udobje v hladnih zimskih dneh zahvaljujoč topli krzneni podlogi. Zapiranje se izvede na stranski zadrgi z zanko za enostavno odpiranje. Močan raven podplat z nedrsečim vzorcem zagotavlja stabilnost tudi na spolzkih površinah.

Wrangler ženski gležnarji WL92643A-30%
84,95 € 59,30 €

Odlična cena

Ženski gležnarji izvirnega in novega videza od priznane blagovne znamke Wrangler so primerni za jesensko in zimsko hladno vreme. Na prvi pogled vas bo navdušila domiselna zasnova. Zapiranje na stransko zadrgo, trendovska večplastna platforma.

Geox Felicity D94G1C 00043 ženski gležnjarji-34%
149 € 97,80 €

Odlična cena

Ženski gležnjarji iz usnja blagovne znamke Geox. Uživajte v udobni hoji tudi v hladnejšem vremenu. Zapiranje na zadrgo in zaponko. Elegantna in stilska obutev odlično dopolni vaš vsakodnevni outfit. Dobavljive so v črni barvi.