Nivea Beauty Elixir Deomilk Sensitive roll-on antiperspirant, 40 ml
2,90 €

Odličen roll-on dezodorant z mlečno esenco, obogateno z vitamini in minerali vam nudi 48-urno zaščito in nego kože, ob tem pa vas odene v svilnato mehkobo in nežen cvetlični vonj s kremnimi aromami. Uporabite ga lahko tudi takoj po britju.

Nelipot dezodorant v stiku, Shac
12,99 € 11,69 €

Odlična cena

Dezodorant v stiku Nelipot Shac z vonjem limonske trave in čajevca poskrbi za dolgotrajno in povsem naravno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem, ki traja do 24 ur. Je veganski izdelek, ki je v celoti zasnovan in izdelan v Sloveniji.

Nelipot dezodorant v stiku, Basic
12,99 € 11,69 €

Odlična cena

Dezodorant v stiku Nelipot Basic z vonjem kokosa poskrbi za dolgotrajno in povsem naravno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem. Vsebuje ekološko kokosovo olje, ki ščiti in neguje kožo vaših pazduh. Je veganski izdelek, ki je v celoti zasnovan in izdelan v Sloveniji.

Nelipot dezodorant v stiku, Irof
12,99 € 11,69 €

Odlična cena

Dezodorant v stiku Nelipot Irof z vonjem frangipanija in bergamotke poskrbi za dolgotrajno in povsem naravno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem. Vsebuje ekološko kokosovo maslo, ki ščiti in neguje kožo vaših pazduh. Je veganski izdelek, ki je v celoti zasnovan in izdelan v Sloveniji.