Tamaris ženska torbica Mirela Shoulder Bag 3152192, črna
79,95 €

Zadnji kos!

Elegantna ženska torbica za nošenje v roki ali preko rame, dimenzije 36 × 12,5 × 27 cm, odstranljiv dekoracijski obesek v svetli barvi, večji zunanji žep primeren za dokumente. Na voljo je v črni barvi, torbica iz kombinacije umetnega usnja in umetnega semiša.

Mangotti torbica MG 877
149 € 65,90 €

Zadnji kos!

Ženska stilska torbica od italijanske znamke Mangotti ima edinstven dizajn pletenega vzorca. Izdelana je iz 100% usnja. Ima odstranljiv naramni trak in dva ročaja, ki ju je mogoče tudi odlepiti.
Dobavljiva je v treh barvnih variantah.

Mangotti torbica MG 2164, črna - Odprta embalaža
80,90 € 76,86 €

Odprta embalaža

Ženska elegantna in stilska torbica, od priznane italijanske znamke Mangotti, odlično dopolnjuje outfit. Izdelana je iz visoko kakovostnega 100% usnja. Snemljiv naramni trak dolžine 120 cm. Znotraj torbice je manjši žep z zadrgo in žep za mobilni telefon. Dobavljiva je v treh barvnih variantah.

Mangotti torbica MG 1493
229 € 82,90 €

Stilska in elegantna ženska torbica od italijanske znamke Mangotti z nošenjem čez ramo. Kakovostna izdelava od 100% usnja. Torbica ima notranjo vrečo z zategovanjem na vrvico, lahko pa jo zapnete z zgornjimi pritrdilnimi elementi s kavlji. Naramni trak z dolžino 80 cm.

L'Atelier du Sac torbica Amalia 9248 s pashminou
128,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska enobarvna torbica Amalia iz L'Atelier du Sac s paščkom iz umetnega usnja. Torbica okrašena z okrasnim obeskom. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Isabel 9171 s pashminou
98,90 €

Praktična torbica Isabel blagovne znamke L'Atelier du Sac v prostorni izvedbi in v preprosti zasnovi. Torbica vključuje okrasni obesek. Torbica se prilega odličnemu šalu, ki je priložen.

Love Moschino torbica JC4272PP08KM0-20%
219 € 175 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska elegantna torbica, prihaja iz blagovne znamke Love Moschino in je okrašena z dvema paščkoma. Kamorkoli greste, pa naj bo to v službo ali po nakupih, boste s to torbico vedno v stilu. Izdelana je iz poliuretana, notranji del pa je iz poliestra.

L'Atelier du Sac torbica Edith 9223S s pashminou
115,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Crossbody torbica Edith iz blagovne znamke L'Atelier du Sac z možnostjo nošenja čez ramo. Torbica okrašena z okrasnim obeskom in okrasnimi čepki. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac 9127 Brooke ženski nahrbtnik s pashminou
98,90 €

Praktičen športno-eleganten nahrbtnik Brooke znamke L'Atelier du Saczapenjanjem na zategovanje. Nahrbtnik lahko uporabite za sprehod po mesu, srečanja s prijatelji in za manjše nakupe. Na sprednji strani je nevpadljiv logotip znamke in dva okrasna cofa. K nahrbtniku se odlično prilega šal Nice Illusion, ki je priložen.

L'Atelier du Sac torbica Isabel 9170 s pashminou
98,90 €

Praktična torbica Isabel blagovne znamke L'Atelier du Sac v prostorni izvedbi in v preprosti zasnovi. Torbica vključuje okrasni obesek. Torbica se prilega odličnemu šalu, ki je priložen.

Love Moschino torbica JC4230PP08KD1-20%
189 € 151 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stilska ženska torbica od znamke Love Moschino je primerna za sprehod po mestu ali za zabavo. Naramni trakovi so večinoma sestavljeni iz verige, ki ima na vrhu udobne trakove, da vas verige ne žuli v ramena. Izdelana je iz poliuretana, notranji del pa je iz poliestra.

L'Atelier du Sac torbica Leila 9266 s pashminou
115,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska enobarvna torbica Leila iz L'Atelier du Sac s paščkom iz umetnega usnja. Torbica okrašena z okrasnim obeskom. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

L'Atelier du Sac Marlene torbica 9029 s pashminou
88,90 €

Torbica za nošenje na rami Marlene od znamke L'Atelier du Sac skupaj s šalom Vintage Thrill praktično in stilsko dopolnjuje vsako obleko. Torbica iz umetnega usnja je okrašena z obrobjem in kovinskim obeskom.

L'Atelier du Sac torbica Marlene 9067 s pashminou
89,90 €

Vzorec torbice z rožami Marlene blagovne znamke L'Atelier du Sac. Všečna bo torbica, ki je idealne velikosti, ima dodelan vzorec. Torbica se prilega odličnemu šali Dark Rose, ki je priložena.

Mangotti torbica MG 1494
199 € 76,90 €

Elegantna in stilska ženska torbica z nošenjem čez ramo od priznane italijanske znamke Mangotti je izdelana iz 100% usnja. Zgornja magnetna zapora z dvojnimi kavlji. Opremljena je z ročajem v dolžini 36 cm in odstranljivim ramenskim trakom v dolžini 100 cm.