Tamaris ženska torbica Milla Bum Bag 3156192
39,95 €

Novo

Enobarvno elegantno žensko torbico lahko nosite čez ramo ali pa v roki, opremljena je s kovinskimi obročki, kovinsko ploščico z logotipom proizvajalca na sprednji strani in ima gladko mat površini, trdne šive in kakovostno dodelavo. Dimenzije 16 × 4 × 15 cm. Izdelana je iz umetnega usnja.

L'Atelier du Sac torbica Leila 9266 s pashminou
115,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska enobarvna torbica Leila iz L'Atelier du Sac s paščkom iz umetnega usnja. Torbica okrašena z okrasnim obeskom. Torbica se popolnoma prilega šalu, ki je priložen.

The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR702.71, siv
39,95 €

Novo

Unisex nahrbtnik v sivi barvi, blagovne znamke The Pack Society bo odličen spremljevalec na potovanjih v naravo in mesto. Na sprednjem delu ima velik žep z zadrgo in prav tako majhen žep z zadrgo na sprednji strani, ki nosi logotip blagovne znamke. Oblazinjene naramnice ** imajo nastavljivo dolžino, ročni pašček pa je prišit na vrhnjem delu nahrbtnika. Zunanji material je obdelan z **vodotesnim zaključkom.

The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR700.71, siv
34,95 €

Novo

Ženski nahrbtnik The Pack Society je idealen dodatek za potovanja – lahko ga udobno nosite z oblazinjenimi naramnicami, tudi dlje časa. Na vrhu ima praktično zanko in ** pritrdilno verigo s pasom in kovinsko zaponko . Ponuja velik prostor za shranjevanje in edinstven dizajn z leopardjim motivom. Površina nahrbtnika je obdelana z **vodoodpornim premazom.

The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR703.71, siv
59,95 €

Novo

Ženski nahrbtnik The Pack Society v sivi barvi z leopardjim motivom. Nahrbtnik ima zapenjanje na 2 trakova s kovinsko zaponko, okrašen je s šivanim logotipom blagovne znamke ter ima velik prostor za shranjevanje.