Tamaris Fee Backpack ženski nahrbtnik 3204192
59,95 €

Novo

Enobarven ženski nahrbtnik, ki ga lahko nosite kot torbico. Nosilni ročaji, trakovi za nošenje na hrbtu. Na voljo v dveh barvnih različicah. Snemljiv obesek „Love“. Izdelano iz umetnega usnja.

Tamaris Khema Backpack ženski nahrbtnik 3244192, temno moder
49,95 €

Novo

Enobarven ženski nahrbtnik z nastavljivim trakom, z zadrgo in notranjo praktično obdelavo. Na voljo v temno modri barvi, ima trak za preprosto nošenje Kovinski našitek z logotipom blagovne znamke. Kakovostni šivi, ton šivov v barvi nahrbtnika. Izdelano iz umetnega usnja.

Tamaris Adora Hobo Bag L ženska torbica 3165192
59,95 €

Novo

Ženska enobarvna torbica v treh razpoložljivih barvnih različicah. Natančna obdelava s trdnimi obstojnimi šivi, kovinska plošča z logotipom proizvajalca. V torbici je ročaj za nošenje ** in dodelan naramni trak. Izdelano iz **umetnega usnja.

The Pack Society nahrbtnik 194CPR702.75, unisex, temno moder
39,95 €

Unisex nahrbtnik s karirastim vzorcem, blagovne znamke The Pack Society bo odličen spremljevalec na potovanjih v naravo in mesto. Na sprednjem delu ima velik žep z zadrgo in prav tako majhen žep z zadrgo na sprednji strani, ki nosi logotip blagovne znamke. Oblazinjene naramnice ** imajo nastavljivo dolžino, ročni pašček pa je prišit na vrhnjem delu nahrbtnika. Zunanji material je obdelan z **vodotesnim zaključkom.

The Pack Society unisex nahrbtnik 194CPR703.75, temno moder
59,95 €

Ženski paket The Pack Society v temno modri barvi z vzorcem. Nahrbtnik ima zapenjanje na 2 trakova s kovinsko zaponko, okrašen je s šivanim logotipom blagovne znamke ter ima velik prostor za shranjevanje. Naramni trakovi nahrbtnika so oblazinjeni, kar omogoča udobno nošenje.