Mangotti ženski nahrbtnik MG 1498
249 € 88,90 €

Elegantni in stilski ženski nahrbtnik od Italijanske znamke Mangotti je izdelana iz 100% usnja. Nahrbtnik ima en manjši sprednji žep, drugi zadnji žep z zadrgo. V notranjosti je razdeljen na dva velika žepa, dva manjša z zadrgo in en majhen predal, na primer za mobilni telefon ali ogledalo. Na voljo v dveh barvnih različicah.

The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR702.91, moder
39,95 €

Ženski moder nahrbtnikcvetličnim motivom, blagovne znamke The Pack Society, je idealen za izlete v naravo in mesto. Na sprednjem delu ima velik žep z zadrgo in prav tako majhen žep z zadrgo na sprednji strani, ki nosi logotip blagovne znamke. Oblazinjene naramnice ** imajo nastavljivo dolžino, ročni pašček pa je prišit na vrhnjem delu nahrbtnika. Zunanji material je obdelan z **vodotesnim zaključkom.

Mangotti torbica MG 484
259 € 99,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Elegantna ženska torbica od Italijanske znamke Mangotti je odlično dopolnilo k vsakemu oblačilu. Izdelana je iz 100% usnja in ima odstranljiv naramni trak z dolžino 100 cm. Dolžino ročaja lahko nastavite. Razpoložljivo v štirih barvnih različicah.

The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR700.91, moder
34,95 €

Ženski nahrbtnik The Pack Society je idealen dodatek za potovanja – lahko ga udobno nosite z oblazinjenimi naramnicami, tudi dlje časa. Na vrhu ima praktično zanko in ** pritrdilno verigo s pasom in kovinsko zaponko . Ponuja velik prostor za shranjevanje in edinstven dizajn z leopardjim motivom. Površina nahrbtnika je obdelana z **vodoodpornim premazom.

The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR703.91, moder
59,95 €

Ženski paket The Pack Society v temno modri barvi z dodelanim vzorcem. Nahrbtnik ima zapenjanje na 2 trakova s kovinsko zaponko, okrašen je s šivanim logotipom blagovne znamke ter ima velik prostor za shranjevanje. Naramni trakovi nahrbtnika so oblazinjeni, kar omogoča udobno nošenje.