Najdeno: 5

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Salomon ženske smučarske rokavice Desire GTX W Black
78,07 €

70,26 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženske smučarske rokavice z GORE-TEX membrano. Rokavice imajo tesno in udobno manšeto iz Lycrya in z možnostjo velkro zapiranja.


LEVEL ženske smučarske rokavice Hero W
58,15 €

52,33 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženske smučarske rokavice v običajnem kroju, z vodoodporno tkanino in softshell dizajnu. Zahvaljujoč integrirani Membra-therm plus membrani izpolnjuje standarde Thermoplus 2000. Usnje na dlani, nastavljiv zapestni trak.


LEVEL ženske rokavice Alpine W Mitt
69,79 €

62,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženske tople in trpežne rokavice z vrhunsko toplotno izolacijo Primaloft. Material je mehek in vodoodporen poliester, na dlani je kozje usnje. Certificiranje do –15°C.


Marmot ženske smučarske rokavice Moraine, črne
59,95 €

56,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženske smučarske in deskarske rokavice Moraine blagovne znamke Marmot so kakovostne in odporne na vse vremenske vplive. Poliuretanski premaz dobro zaščiti notranjost pred prepuščanjem vode, a zaradi mikropor rokavice še vedno dobro dihajo. Posebej priročen je še grelni žepek, ki vas bo ohranjal tople, tudi ko se bodo temperature spustile krepko pod ničlo.


Marmot ženske smučarske palčne rokavice Moraine, črne
59,95 €

56,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženske smučarske in deskarske palčne rokavice Moraine blagovne znamke Marmot so kakovostne in odporne na vse vremenske vplive. Poliuretanski premaz dobro zaščiti notranjost pred prepuščanjem vode, a zaradi mikropor rokavice še vedno dobro dihajo. Posebej priročen je še grelni žepek, ki vas bo ohranjal tople, tudi ko se bodo temperature spustile krepko pod ničlo.