The Pack Society nahrbtnik 194CPR702.75, unisex, temno moder
39,95 €

Novo

Unisex nahrbtnik s karirastim vzorcem, blagovne znamke The Pack Society bo odličen spremljevalec na potovanjih v naravo in mesto. Na sprednjem delu ima velik žep z zadrgo in prav tako majhen žep z zadrgo na sprednji strani, ki nosi logotip blagovne znamke. Oblazinjene naramnice ** imajo nastavljivo dolžino, ročni pašček pa je prišit na vrhnjem delu nahrbtnika. Zunanji material je obdelan z **vodotesnim zaključkom.


Tamaris ženski nahrbtnik MEI Backpack 3169192
59,95 €

Novo

Elegantni ženski nahrbtnik, katerega lahko, zahvaljujoč nastavljivem praktičnem ročaju nosite v roki. Dimenzije 28×10×29 cm. Zunanji žep z zadrgosponko, tri barvne dekorativne kroglice, ki so snemljive, kovinska etiketa z logotipom proizvajalca. Narejena je iz umetnega usnja z gladko matirano površino.


The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR702.91, moder
39,95 €

Novo

Ženski moder nahrbtnikcvetličnim motivom, blagovne znamke The Pack Society, je idealen za izlete v naravo in mesto. Na sprednjem delu ima velik žep z zadrgo in prav tako majhen žep z zadrgo na sprednji strani, ki nosi logotip blagovne znamke. Oblazinjene naramnice ** imajo nastavljivo dolžino, ročni pašček pa je prišit na vrhnjem delu nahrbtnika. Zunanji material je obdelan z **vodotesnim zaključkom.


Mangotti ženski nahrbtnik MG 1498
249 €

88,90 €

Novo

Elegantni in stilski ženski nahrbtnik od Italijanske znamke Mangotti je izdelana iz 100% usnja. Nahrbtnik ima en manjši sprednji žep, drugi zadnji žep z zadrgo. V notranjosti je razdeljen na dva velika žepa, dva manjša z zadrgo in en majhen predal, na primer za mobilni telefon ali ogledalo. Na voljo v dveh barvnih različicah.


The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR703.71, siv
59,95 €

Novo

Ženski nahrbtnik The Pack Society v sivi barvi z leopardjim motivom. Nahrbtnik ima zapenjanje na 2 trakova s kovinsko zaponko, okrašen je s šivanim logotipom blagovne znamke ter ima velik prostor za shranjevanje.


The Pack Society nahrbtnik 194CPR703.74, unisex, črn
59,95 €

Novo

Ženski nahrbtnik The Pack Society v črni barvi z leopardjim motivom. Nahrbtnik ima zapenjanje na 2 trakova s kovinsko zaponko, okrašen je s šivanim logotipom blagovne znamke ter ima velik prostor za shranjevanje. Naramni trakovi nahrbtnika so oblazinjeni, kar omogoča udobno nošenje.


Tamaris Alea 3191192 ženski nahrbtnik, črn
59,95 €

Enobarvni ženski nahrbtnikčrni zasnovi. Zapenja se na zadrgo s praktičnim ročajem za enostavno odpiranje. Ročaj za udobno nošenje. Na nahrbtniku je prevladujoča zvezda, sestavljena iz niza drobnih čepkov. Trpežna zasnova s trdnimi šivi. Izdelano iz umetnega usnja.


The Pack Society unisex nahrbtnik 194CPR703.75, temno moder
59,95 €

Novo

Ženski paket The Pack Society v temno modri barvi z vzorcem. Nahrbtnik ima zapenjanje na 2 trakova s kovinsko zaponko, okrašen je s šivanim logotipom blagovne znamke ter ima velik prostor za shranjevanje. Naramni trakovi nahrbtnika so oblazinjeni, kar omogoča udobno nošenje.


The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR702.90, črn
39,95 €

Novo

Ženski črn nahrbtnikcvetličnim motivom, blagovne znamke The Pack Society, je idealen za izlete v naravo in mesto. Na sprednjem delu ima velik žep z zadrgo in prav tako majhen žep z zadrgo na sprednji strani, ki nosi logotip blagovne znamke. Oblazinjene naramnice ** imajo nastavljivo dolžino, ročni pašček pa je prišit na vrhnjem delu nahrbtnika. Zunanji material je obdelan z **vodotesnim zaključkom.


Tamaris ženski nahrbtnik Mirela Backpack 3154192
59,95 €

Elegantni ženski nahrbtnik z gladko in mehko končno obdelavo, pritrditev na vrhu z dvema zadrgama, kovinska etiketa z logotipom proizvajalca, zgornji trak za udobno nošenje v roki. Dimenzije 24,5 × 12 × 30 cm. Izdelano iz umetnega usnja


The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR703.90, črn
59,95 €

Novo

Ženski nahrbtnik The Pack Society v črni barvi s pisanimi cvetličnimi motivi. Nahrbtnik ima zapenjanje na 2 trakova s kovinsko zaponko, okrašen je s šivanim logotipom blagovne znamke ter ima velik prostor za shranjevanje. Naramni trakovi nahrbtnika so oblazinjeni, kar omogoča udobno nošenje.


The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR703.91, moder
59,95 €

Novo

Ženski paket The Pack Society v temno modri barvi z dodelanim vzorcem. Nahrbtnik ima zapenjanje na 2 trakova s kovinsko zaponko, okrašen je s šivanim logotipom blagovne znamke ter ima velik prostor za shranjevanje. Naramni trakovi nahrbtnika so oblazinjeni, kar omogoča udobno nošenje.


The Pack Society ženski nahrbtnik 194CPR700.71, siv
34,95 €

Novo

Ženski nahrbtnik The Pack Society je idealen dodatek za potovanja – lahko ga udobno nosite z oblazinjenimi naramnicami, tudi dlje časa. Na vrhu ima praktično zanko in ** pritrdilno verigo s pasom in kovinsko zaponko . Ponuja velik prostor za shranjevanje in edinstven dizajn z leopardjim motivom. Površina nahrbtnika je obdelana z **vodoodpornim premazom.