Geox Pisa W0220K T2452 ženska parka, kaki, XL

Geox Pisa W0220K T2452 ženska parka, kaki, XL

Številka: 1490210005
Ženska moderna parka znamke Geox – moda, ki diha. Parka je narejena iz lahkega materiala in ima kratke rokave. Celoten opis
279 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1490210005

Predstavitev

Pisa W0220K T2452 ženska parka

Lastnosti

Parametri

Za Ženske
Tip oblačila Parka
Zapenjanje Na zadrgo
Kapuca Ne
Tip ovratnika Klasičen
Material 100 % poliester

Opozorilo

  • Pri uporabi/pranju vedno upoštevajte navodila na nalepki proizvajalca!
ppi

Oblačilo, ki diha

Patentirana tehnologija znamke Geox uporablja načelo kroženja zraka, ki povzroča dvig toplega zraka. Zrak uhaja skozi zračen trak, ki teče od ene do druge rame. Notranjost traku ima posebno vodoodporno in zračno membrano, ki ima dvojno funkcijo, tj. omogoča sproščanje toplega, vlažnega zraka, medtem ko preprečuje vstop vode.
ppi

Laboratorijsko preizkušeno

Učinkovitost patenta oblačil Geox so dokazali s testi, ki so bili opravljeni s posebnimi pripomočki v raziskovalnih laboratorijih Geox. S testi so primerjali dve popolnoma enaki oblačili, prvo oblačilo je bilo znamke Geox in drugo oblačilo je bilo druge blagovne znamke. Testi so pokazali, da oblačila s patentirano tehnologijo Geox omogočajo do 40 % večjo zračnost. Prednosti so očitne – z Geoxovim sistemom oblačila ostanejo suha in občutek vlažnosti pa je manjši. To zmanjšuje tveganje za bolezni, ki jih lahko povzročita prekomerno potenje in „mrzlica“. Zato Geox omogoča optimalno dihanje.