Mammut ženska jakna Kira IN, črna-42%
270 €

154,25 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Mammut ženska jakna Kira IN je izredno lahka in topla. Primerna je za šport in prosti čas.


Hannah ženska jakna Edun-30%
88,94 €

62 €

Odlična cena

Ženska jakna Hannah Edun je tehnična druga plast za vse smučarje, tekmovalce na smučeh in za vse občasne aktiviste, ki radi izgledajo dobro.


Columbia ženska bunda Pike Lake Jacket-30%
135,95 €

95 €

Odlična cena

Dobro izolacijska jakna Columbia Pike Lake, ki je izolirana zaradi votlih vlaken s termorefleksno podlogo Omni-Heat, vas bo ohranila tople.


Hannah jakna Astrid-31%
95,85 €

66 €

Odlična cena

Hannah Astrid ženska zimska jakna, idealna za aktivno preživljanje prostega časa.


High Point ženska bunda Flow 2.0 Lady Jacket
128,57 €

118,29 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska bunda High Point Flow 2.0 Lady Jacket je hibridna bunda s prefinjeno in praktično zasnovo. Idealna je za vse dejavnosti, kjer boste cenili toplotno udobje in maksimalno svobodo gibanja.


Mammut ženska jakna Rime In Jacket Women-29%
108,29 €

76 €

Odlična cena

Naj gre za pohodništvo ali treking. Ženska jakna Mammut Rime IN Jacket Women je izolacijska jakna, ki je napolnjen s sintetičnim polnjenjem Ajungilak® in je idealna izbira pri vseh aktivnostih.


Salomon ženska jakna Halo Down, roza-26%
259,95 €

190,25 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Salomon ženska jakna Halo Down je odlična izbira za vse ljubiteljice športa, primerna pa je tudi za prosti čas. Preprečuje vdor vetra in mraza, hkrati pa ohranja zračnost.


2117 ženska bunda Blixbo - Eco-40%
65,46 €

38,75 €

Odlična cena

Ženska hibridna bunda Blixbo služi kot drugi ali zgornji sloj. Bunda je primerna za mesta in gore. Polnilo Primaloft se segreje, četudi je zunaj mokro in vlažno. Elastični material in ojačana armirana flisa zagotavlja potrebno udobje in svobodo gibanja.


Husky jakna Naral, črna
99 €
97 €

Odlična cena

Husky Naral črna, ženska jakna za zimo. Jakna zagotavlja toploto in suhost zahvaljujoč posebni membrani. Primerna je za vse dejavnosti na prostem.


Vaude jakna Risti II, črna-37%
160 €

100 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vaude ženska lahka športna jakna s kapuco. Je izjemno udobna in raztegljiva, ter primerna za aktivnosti na prostem v hladnih dneh.


Ferrino ženska jakna Viedma Jacket Woman-29%
181,80 €

127,75 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska izolirana jakna Ferrino Viedma Jacket Man z inovativnim polnjenjem Primaloft Gold Insulation Luxe. Lahka, udobna jakna, ki je izredno udobna za nošenje, zagotavlja optimalno toplotno udobje in nudi vodoodbojnost.


Marmot ženska bunda Wm's Featherless Hoody-29%
201,60 €

141,25 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska šivana bunda Marmot Wm's Featherless Hoody s polnilom 3M™ Thinsulate™ Featherless zagotavlja maksimalno toplotno udobje in je primerna tako za mestne kot za športne zunanje aktivnosti. Bunda je zelo lahka in praktično ter preprosto zložljiva.


Northfinder jakna Ciara, siva-49%
89 €

45 €

Odlična cena

Northfinder Ciara izjemno lahka ženska jakna. Je nepremočljiva in primerna tako za zimske športe kakor za vsakdanjo rabo.