CoZy Udobni protizdrsni natikači CoZy, oranžna

CoZy Udobni protizdrsni natikači 37-38

24,90 €
Brezplačna dostava

Mehki in funkcionalni natikači, ki jih ne boste želeli sezuti. Zaradi 4,5 cm debeline bodo nudile odlično oporo vašim stopalom. So izjemno fleksibilni in se izvrstno prilegajo vsem oblikam stopal. Izdelani so iz mehkega in nedrsečega materiala, kjer bo vsak korak užitek.

Kappa Japanke čevlji za v vodo roza 40 EU Fantastic PA

Kappa Japanke čevlji za v vodo roza Fantastic PA

28 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

ženske Kappa Fantastic PA 243123PA2122 čevlji so bili zasnovani za ljudi, ki potrebujejo posebno obutev za hojo po mokrih ali podvodnih površinah. Podjetje Kappa je z mislijo na tovrstne potrebe v proizvodnji uporabilo več rešitev, ki močno vplivajo na udobje in zadovoljstvo pri uporabi.

Kappa Japanke roza 39 EU Krus

Kappa Japanke roza Krus

26 €
Brezplačna dostava

Model Kappa Krus 2427947310 pritegne poglede s svojim izvirnim dizajnom, hkrati pa s skladno in premišljeno razporeditvijo poudarkov – oblikovalci so se prilagodili aktualnim modnim trendom. Za Kappa Krus je značilna tudi odlična izdelava.

Reebok Japanke 41 EU Hanawi IV Jclip

Reebok Japanke Hanawi IV Jclip

31 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Dizajn modela Reebok Hanawi IV Jclip J99374 pade v oči s svojo izvirnostjo, po drugi strani pa s svojo skladnostjo in preprosto kompozicijo – oblikovalci so poskrbeli za skladnost z aktualnimi trendi. Čevelj dodatno odlikuje dobra kakovost.

Kappa Japanke mornarsko modra 36 EU Alee

Kappa Japanke mornarsko modra Alee

32 €
Brezplačna dostava

Univerzalni ženske Kappa Alee 2431156721 čevlji nudijo udobje in užitek vsak dan. Gre za športne copate, ki se slogovno navezujejo na prejšnje Kappa projekte, ki so dobili novo, dinamično obliko. Blagovna znamka je poskrbela za atraktiven stil in poskrbela tudi za najvišjo kakovost izdelave.

Kappa Japanke oranžna 37 EU Lagoon

Kappa Japanke oranžna Lagoon

31 €
Brezplačna dostava

Modni in prosti čas – tako bi lahko opisali univerzalne čevlje Kappa Lagoon. Primerni so za jeans in manj formalna oblačila, čeprav današnji stajling vključuje tudi kombiniranje takšnih čevljev s športno jakno.

Rider Japanke bela 39 EU Caribe Jelly Fem Exp

Rider Japanke bela Caribe Jelly Fem Exp

29 €
Brezplačna dostava
Zadnji kos!

Modni in prosti čas – tako bi lahko opisali univerzalne čevlje Rider Caribe Jelly Fem Exp 3697820816. Odlično se podajo k kavbojkam in manj formalnim outfitom, čeprav je danes v trendu tudi kombinacija takšnih čevljev s športnim suknjičem.