Garmont moški pohodniški čevlji Nebraska GTX-25%
189,18 € 141 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Moški višji usnjeni pohodniški čevlji Garmont NEBRASKA GTX z GORE-TEX membrano in Vibram podplatom. Preverjena klasika med pohodniškimi čevlji, namenjena ljubiteljem pohodništva, ki potrebujejo zelo stabilno pohodniško obutev z največjo možno zaščito stopal in dovolj udobja za večdnevne gorske pohode s težkim nahrbtnikom.

Garmont Dragontail LT GTX WMS ženski čevlji-22%
159,95 € 124 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ženski, nizki, pohodni čevlji Garmont Dragontail LT GTX WMS so zasnovani za plezalce ali pohodnike, ki imajo raje nizek čevelj, vendar zahtevajo stabilnost in dober oprijem. Čevlji so idealni za zavarovane poti, plezanje ali za turiste, ki gredo na več dnevne pohode s težjim nahrbtnikom. Nepremočljiva membrana Gore-Tex.

Garmont Lagorai GTX WMS ženski pohodniški čevlji-32%
169,95 € 114 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski pohodniški čevlji Garmont Lagorai GTX WMS so idealna izbira za vse tiste, ki iščejo vsestranski, lahek in trpežen čevelj z idealnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Nepremočljiva in zračna membrana zagotavlja udobje.

Garmont ženski pohodniški čevlji Santiago Low GTX W-18%
156,27 € 127 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski lahki in nizki pohodniški čevlji Garmont SANTIAGO LOW GTX W z GORE-TEX membrano in Vibram podplatom. Obutev je primerna za lažje pohodništvo, prosti čas in vsakdanje nošenje.

Garmont ženska obutev Tiya WMS
139,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska obutev Garmont Tiya WMS je primerna za ženske, ki obožujejo aktivnosti na prostem. Primerno za vsakodnevno sprehod, za pot v službo. Zelo nizka teža obutve.

Garmont Ascent GTX WMS ženski treking čevlji
239,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski univerzalni treking čevlji Garmont Ascent GTX WMS za hitre pohodnike, ki bodo cenili njihovo lahkotnost in stabilnost. Idealni za pohodništvo in ferate. Notranjost, jezik in rob so izdelani iz elastičnega materiala in so tako udobne in anatomske. Nepremočljiva membrana GORE-TEX® Performance Comfort nudi zaščito pred neprijaznim vremenom.

Garmont Tikal WMS ženski čevlji
139,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski čevlji Garmont Tikal. Kombinacija kokosa, plute, bombaža, luksuznega polnozrnatega italijanskega usnja in Michelin tehnični podplat. Idealni za aktivne popotnike, ki iščejo udobne čevlje s s svežo naravno dušo, primerne za vsakodnevne aktivnosti.