Valentin Optimum zemlja za balkonske rože 70L

Znamka: Valentin Naša številka: 1332615

Valentin Optimum zemlja za balkonske rože 70L

Visoko kakovostna, sedem komponentna zemlja je namenjena sajenju, presajanju in nadaljnji vzgoji balkonskih rastlin. Celoten opis

7.64

8,99 €
7,64 €
-15%

Naša številka: 1332615

Predstavitev

Opis artikla

Optimum zemlja za balkonske rože 70L

Visoko kakovostna, sedem komponentna zemlja je namenjena sajenju, presajanju in nadaljnji vzgoji balkonskih rastlin. Uporablja se za direktno sajenje in presajanje rastlin v lonce in korita ali pa se dodaja vrtni zemlji. Zračna šotna struktura zemlje rastlinam omogoča dober razvoj koreninskega sistema, zdrave liste in dolgotrajno cvetenje.

7-komponentna zemlja vsebuje:

  • Belo in črno šoto, ki omogočata rahel substrat, v katerem se korenine dobro razvijejo ali hitro obnovijo. Rastline so zdrave, močne in bogato cvetoče.
  • Naravni humus, ki vzdržuje pravo razmerje mikroorganizmov v substratu ter ohranja njegovo rodovitnost. 
  • Lesna vlakna, ki z optimalnim prehajanjem vode in zraka omogočajo zelo zračno strukturo ter izboljšujejo strukturo že obstoječih substratov.
  • Visokokakovostni dodatek iz čiste vulkanske kamenine (perlit), ki deluje kot zadrževalec vlage, zato zalivamo manj kot običajno.
  • Kalcijevo gnojilo (apno), ki ohranja ustrezno pH vrednost in preprečuje zakisanost substrata, kalcij pa je hkrati tudi pomembno rastlinsko hranilo, ki omogoča rastlinam dostop do drugih hranil.
  • Bolj topna, dolgo delujoča hranila, ki so nujno potrebna za dobro rast rastlin, njihova vsebnost pa je prilagojena potrebam rastlin.
  • Aktivatorje rasti in cvetenja, ki spodbujajo rast, razvoj in bogato cvetenje rastlin
Optimum zemlja za balkonske rože 70L

Tehnične podrobnosti

Namen uporabe: zemlja
Količina: 70 L

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Namen uporabe zemlja
Prostornina 70 l